Secondary Adv

ORNO Powered by Italpan

 

Përshkrimi


ORNO është themeluar, në vitin 1995 në Tiranë, kryeqytetin e Shqiperisë. Ajo operon në industrine e mobilerisë, një industri në të cilën të dy themeluesit besojnë mbi potencialin dhe rritjen avant-garde që ajo ka, duke tejkaluar pritshmëritë e klienteve tanë. Kompania jonë merret kryesisht me import-export të lëndës së parë të mobilerisë. Disa nga bashkëpuntorët tanë kyesorë janë nga Italia, Greqia, Danimarka, Turqia dhe Kina. Kompania jonë është përfaqësuese e kompanisë SAMET për Shqipërinë, e cila është lider në fushën e prodhimit të aksesorëve të mobilerisë. Ne gjithashtu ofrojmë disa shërbime për klientet tanë. ORNO mundëson shitje me shumicë dhe pakicë, të ofruar në varësi të nevojave të klientëve tanë dhe është gjithmonë në kërkim të dizanjeve dhe zgjidhjeve më të fundit dhe për aksesorë mobilerie dhe për panele. ORNO ka dy filjale kryesore: në Tiranë dhe Durrës.

Misioni:
Ndryshimet janë gjithmonë të vështira, ashtu është edhe ndryshimi i pamjes së shtëpisë apo i zyrës suaj. ORNO është pranë jush me zgjidhjet me optiomale për nevojat tuaja. Vetë fjala ORNO vjen nga latinishtja, e cila do të thotë “të mobilosh”. Misioni i ORNO shtrihet pikërisht në faktin se do të jetë lidhja e çdo mobiljeje pa të cilën do të mungonte funksionaliteti. Ne sjellim çdo produkt të nevojshëm për të ndihmuar në realizimin e shtëpizës dhe zyrës së ëndërrave të klienteve tanë.

Vizioni:
Mbeshtetja dhe fuqizimi i klienteve tanë për të thjeshtëzuar ndryshimin, për këdo dhe kurdo, me produktet funksionale dhe inovative. Vizioni ynë është të jemi më të domosdoshmit në treg, të cilët ofrojnë shërbim të personalizuar për të gjitha nevojat e klientëve tanë.

Çfarë ofron

Aksesorë Mobilerie SAMET
•    Doreza
•    Rrëshqitës Për Sirtar
•    Sisteme Për Ngritjen E Kanatave
•    Mekanizma Mobiljesh
•    Mentesha Për Mobilje
•    Aksesorë Kuzhine
•    Aksesorë Garderobe
•    Aksesorë Për Mobilje Zyrash
•    Rrotëza, Këmbë, Këmbë Tavoline Dhe Tavolina
•    Elemente Mbështetëse

Panele
•    Panele baze druri- pllake zdrukthi, MDF, fiber me ngjyre, OSB, Komplete shumeshtresore, panele derrase
•    Panele te melaminuara- panele melamine dekor, panele MDF Dekor, dibra te llakuara
•    Panele lucido dekor- panele MDF PVC, Panele MDF akrilik,
•    Panele te rimesuara- MDF i rimesuar, derrase e rimesuar
•    Bango pune
•    Borde per panele- tenie melamine, tenie ABS/PVC

 

Orno ofron disa shërbime bazë për klientët: nga prerje paneleve deri tek transporti. Shërbimet që ofrojmë janë neë bazë të porosive teë klientëve. Me makineri të grupit SCM, kryejmë prerje të të gjitha llojeve të paneleve sipas përmasave të porositura, bordime me borde Abs ose Pvc të të gjitha llojeve të kanatave për mobilje, frezime dhe shpime vrimash për montues të ndryshem etj. Kompania ofron transportin falas për të gjitha llojet e artikujve që disponojmë.


Prerje panele të ndryshme
Me makineritë më të mira të grupit SCM dhe duke përdorur teknologjinë më të fundit, Orno ofron prerje të paneleve sipas përmasave të ndryshme. Këto përmasa duhet të specifikohen nga klienti

 

Bordim kanata
Mobiljet kanë nevojë për bordimin e kanatave, dhe Orno ofron edhe këtë shërbim. Kanatat bordohen me tenie PVC dhe ABS. Për më shumë informacion kliko këtu.


Frezim
Frezimi është një process që lejon konfiguracionin dhe përpunimin e sipërfaqes së një paneli sipas preferencave të caktuara të klienitit.


Shpim
Orno mundëson edhe shpim në produktet e saj, në varësi të nevoja të caktuara të klientit.


Paketim & Transport
Produktet e ofruar paketohen dhe transportohen nga Orno. Kjo në varësi të kushteve të klientit, si për shëmbull sasi e madhe. Në këtë mënyrë klienti mund të ndihet i sigurtë se produktet nuk do të demtohen gjatë rrugës.

Shërbime

Bango pune
Bango pune
Frezim dhe shpim sipas preferencave
Frezim dhe shpim sipas preferencave
Panele lucido MDF PVC dhe Akrilik
Panele lucido MDF PVC dhe Akrilik
Panele me baze druri
Panele me baze druri
Panele te melaminuara
Panele te melaminuara
Panele te rimesuara
Panele te rimesuara
Prerje te paneleve sipas permasave te ndryshme
Prerje te paneleve sipas permasave te ndryshme
Bordim te kanatave me tenie PVC dhe ABS
Bordim te kanatave me tenie PVC dhe ABS
Elemente bashkues per mobileri
Elemente bashkues per mobileri
Mentesha
Mentesha
Mentesha per mobilje me mbyllje te bute
Mentesha per mobilje me mbyllje te bute
Mentesha xhami per mobilje
Mentesha xhami per mobilje
Shina per sirtare
Shina per sirtare
Sisteme per ngritjen e kanatave pa mentesha
Sisteme per ngritjen e kanatave pa mentesha
Aksesore guzhine
Aksesore guzhine
Bashkuese metalike per mobileri
Bashkuese metalike per mobileri
Kembe celiku per krevate
Kembe celiku per krevate
Mekanizma dhe aksesore tavolina me hapje
Mekanizma dhe aksesore tavolina me hapje
Mekanizma per hapje mbyllje krevatesh
Mekanizma per hapje mbyllje krevatesh
Rrota per mobilje
Rrota per mobilje

Katalogu

Katalog ORNO Powered by Italpan

Partnere

berfinocapporcg ferramentakronospanKulikidimetalikasamet

Produkti me i ri nga SAMET