Secondary Adv

BAMI-2

 

Përshkrimi

BAMI-2 është kompani e krijuar që prej vitit 1990 në Kosovë, ndërsa në Shqipëri veprimtarinë e saj e ka filluar në vitin 2004. Kjo kompani ka tregtuar mallra të kategorive të ndryshme në kohëra të ndryshme me shtete të ndryshme, për tu fokusuar prej vitesh në sektorin e profileve të ndryshëm për parket, pllaka, mobilje, mure, dysheme, shkalle dhe materialeve te tjera ndërtimore si vegla pune, aksesorë etj. Prej disa vitesh BAMI-2 është distributor i markave më të njohura ër prodhimin e profileve të ndryshme si: TESAY BU PROFÄ°L SÄ°STEMLERÄ°, KRONOTEX etj.

Çfarë ofron

Produktet e kompanisë BAMI-2 janë dizajnuar për të dekoruar përfundimet e rifiniturave të brendshmë dhe të jashtme në mënyrën më elegante dhe bashkëkohore, të tilla si: Kënde të ndryshme, profile që krijojnë lidhje, profile për çdo lloj dyshemeje dhe muri të veshura prej Qeramike / Mermer / Xhama / Dru / Parket Laminat / Moket / Linoleum etj. Aksesore, profile alumini, pvc, inoksi, kendore, bashkuese, fundore, U, L, T,  tuba, per: pllaka porcelani dhe qeramike, per mokete, mermer, mobileri, xhama, linoleum, parket laminat dhe druri.

Gjithashtu kompania BAMI-2 ofron materiale të ndryshme ndërtimore, vegla pune, xhunto të ndryshme, aksesorë mobilerie etj.

Shërbime

Blinduesa te ndryshem
Blinduesa te ndryshem
Disnivel 3-5 cm  imitim
Disnivel 3-5 cm imitim
Kendore inoksi per pllaka
Kendore inoksi per pllaka
Profile bashkues
Profile bashkues
Profile dhe aksesore per fiksim tapetesh
Profile dhe aksesore per fiksim tapetesh
Profile kendore per shkalle
Profile kendore per shkalle
Profile ne form L- permasa te ndryshme
Profile ne form L- permasa te ndryshme
Profile per dysheme
Profile per dysheme
Profile per kende pllake
Profile per kende pllake
Profile per led
Profile per led
Profile per parket
Profile per parket
Profile per shkalle
Profile per shkalle
Xhunto alumini me gome
Xhunto alumini me gome
Xhunto pvc dhe alumini
Xhunto pvc dhe alumini
Dalta druri te ndryshme
Dalta druri te ndryshme
Cekice te ndryshem
Cekice te ndryshem
Dyqan veglash pune
Dyqan veglash pune
Kacavida ne forma te ndryshme
Kacavida ne forma te ndryshme
Profile te formave te ndryshme
Profile te formave te ndryshme
Silikone te ndryshme
Silikone te ndryshme
Tuba te ndryshem
Tuba te ndryshem
Vegla per ndertim
Vegla per ndertim
Vegla per punime boje
Vegla per punime boje
Vida dhe bulona
Vida dhe bulona
Vida te ndryshme
Vida te ndryshme

Partnere

kronotexmapeitesaywurth

Video