Secondary Adv

ISMAILI GROUP

 

Përshkrimi

Ismaili Group Linde është kompani që prezantohet në treg si një ndër firmat më në zë për shitjen dhe servis pirunash ngritës të markave të ndryshme, kryesisht Linde, të cilët variojnë në tonazhin ngritës dhe në karburantin që përdorin. 

 

Jeni në kërkim të një mjeti ngritës apo servis?!

Nuk keni pse kërkoni më, ne jemi pika më e mirë e shitjes në Kosovë dhe Shqipëri për mjete ngritës me pirun si dhe për servis ndaj tyre.

Ismaili Group Linde sjell shërbim, riparim me anë të diagnozave me kompjuter me anë të cilave gjejmë dhe riparojmë cdo defekt në mjetin tuaj. Detyra dhe qëllimi ynë është që puna juaj të mos ndalojë asnjëherë. Shërbimi ynë do të mbaje mjetin tuaj në gjendjen më të mirë. Duke përdorur teknologji diagnostifikimi moderne dhe staf të kualifikuar, ne ofrojmë shërbim të një cilësie të lartë si dhe shërbim të shpejtë.

Çfarë ofron

Ismaili Group, si tregtues kryesisht i pirunave Linde, por edhe të markave të tjera gjen vend në Shqipëri dhe më gjerë në: shitje pirunësh, qera, servis dhe mirëmbajtje të mjeteve tuaja të punës. Ne ofrojmë kontrolle dhe servis mirëmbajtjeje të mjetit tuaj ngritës. Në sherbim me karrotrecin tonë, ne mundësojmë jetëgjatësi dhe kushte optimale pune për mjetin tuaj. Për parandalimin e defekteve ne ofrojmë kontrolle dhe servis mirëmbjatjeje të mjeteve të punës. 

 

Tek ne ju do gjeni:

 

- Pirunë ngritës në shitje dhe qera;

- Pirunë elektrikë;

- Pirunë më naftë;

- Piruna dore;

- Transpaleta;

- Mjete transporti për magazina;

- Agregate të ndryshme;

- Goma për pirunë;

- Pjesë këmbimi;

- Pompa të ndryshme me cmime të arsyeshme për pikat tuaja të karburanteve.

Disa nga shërbimet tona janë:

 

- Diagnozë e plotë me kompjuter;

- Shërbim, riparimi i plotë;

- Shitje dhe ndërrim gomash;

- Ndërrim i kollonës ngritëse;

- Instalimi i agregateve speciale në varësi të punës tuaj

- Rigjenerim per baterit akumulatore.

 

Me anë te diagnozave me kompjuter ne gjejmë dhe riparojmë cdo defekt në mjetin tuaj. Mjeti juaj jeton më gjatë në qoftë se ju e mirëmbani atë. Ofrojmë kontrolle rutinë që mjeti juaj të punoje si ditën e parë. Distanca është thjesht një numer për ne. Ne jemi më pranë jush duke ju asistuar me shërbim karrotrec për mjetin tuaj ngritës.

Shërbime

Agregate per mjete ngritese piruna dhe traspaleta
Agregate per mjete ngritese piruna dhe traspaleta
Piruna Linde ne Shqiperi
Piruna Linde ne Shqiperi
Gishta per pirun ngrites
Gishta per pirun ngrites
Goma per piruna ngrites
Goma per piruna ngrites
Mirembajtje piruna elektrik, nafte, gazi
Mirembajtje piruna elektrik, nafte, gazi
Mjete transporti per magazina
Mjete transporti per magazina
Piruna dhe Transpaleta me qera
Piruna dhe Transpaleta me qera
Piruna dore per magazine
Piruna dore per magazine
Piruna elektrik, nafte dhe me gaz
Piruna elektrik, nafte dhe me gaz
Piruna ngrites Linde ne Shqiperi
Piruna ngrites Linde ne Shqiperi
Piruna ngrites me qera
Piruna ngrites me qera
Piruna ngrites ne shitje
Piruna ngrites ne shitje
Piruna ngrites per magazina
Piruna ngrites per magazina
Pjese kembimi per piruna dhe transpaleta
Pjese kembimi per piruna dhe transpaleta
Pompa distributori per karburante
Pompa distributori per karburante
Pompa karburanti te perdorura
Pompa karburanti te perdorura
Servis dhe mirmbajtje per mjete ngritese
Servis dhe mirmbajtje per mjete ngritese
Shitje servis riparim piruna ngrites Linde
Shitje servis riparim piruna ngrites Linde
Transpaleta dore dhe elektrike
Transpaleta dore dhe elektrike
Transpaleta dore
Transpaleta dore
Rigjenerim baterish akumulatore
Rigjenerim baterish akumulatore
Rigjenerim baterish per  mjete levizese
Rigjenerim baterish per mjete levizese
Rigjenerim baterish per mjete ngritse me pirun
Rigjenerim baterish per mjete ngritse me pirun
Rigjenerim per baterit akumulatore ne sisteme Solare
Rigjenerim per baterit akumulatore ne sisteme Solare
Rigjenerim per baterit ne sistemet e nderlidhjes
Rigjenerim per baterit ne sistemet e nderlidhjes

Certifikime

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ismaili Group (@ismaili_group)