Secondary Adv

LBL Pack

 

Përshkrimi

LBL Pack shpk prodhon një gamë të plotë të kontenierëve të lëmuar gjysmë të ngurtë me pllaka alumini, rrotulla alumini, cilifon dhe letra furrë për paketimin e ushqimit. Ne ofrojmë cilësi të lartë, paketim të fuqishëm të fletëve të aluminit për shumë aplikime industriale, si dhe për sektorët profesionistë dhe konsumatorë. Ekipi ynë i zhvillimit me përvojë është fokusuar në zgjidhjet novatore inovative të dizajnuara me porosi të zhvilluara në bashkëpunim me të dy shitësit dhe përpunuesit e ushqimit.

Në LBL PACK, ne përmbushim Standardet e Bashkimit Evropian për produktet alumin të paketimit, të cilat sigurojnë përshtatshmërinë me kërkesat komerciale të paketimit të ushqimit.

Fokusi ynë është të ofrojmë zgjidhje inovative për paketimin e ushqimeve! 

E vetmja gjë që nuk riciklojme janë idetë tona!

Ne kemi një angazhim të vërtetë për çështjet e mjedisit, si mbetjet dhe reduktimi i peshës, riciklimi dhe minimizimi i emetimeve të karbonit. Ekzistojnë një numër iniciativash që janë duke u zhvilluar, që kanë një ndikim të vërtetë pozitiv. Ne kemi ri-projektuar kontenierët tanë në mënyrë që ato të mund të prodhohen duke përdorur më pak alumini, por të ruajnë të gjithë forcën e kërkuar. Në disa raste deri në 25% më pak se ekuivalentët e tjerë të industrisë. Mjetet tona janë unike në industri dhe janë bërë duke përdorur teknologjinë më të fundit në mënyrë që nivelet e mbeturinave të procesit të tyre të mbahen në një minimum absolut.

Ne veçojmë të gjitha rrjedhat e mbetjeve për ri-përdorim ose riciklimin kudo që të jetë e mundur. Mbeturinat e procesit të aluminit mblidhen dhe u kthehen furnizuesve tanë. Më shumë se 30% e këtyre mbeturinave përdoren përsëri në lëndën e parë që ne e blejmë. Kontenierët tanë janë të gjithë të stampuara me një logo riciklimi për të rritur ndërgjegjësimin e konsumatorit për faktin se të gjitha tabaka tona mund të riciklohen, në varësi të aksesit të autoriteteve lokale. Ne sfidojmë furnizuesit tanë për të zvogëluar mbeturinat e tyre dhe aty ku është e mundur për të kaluar nga hedhja e paketimit në të kthyera. Ne e shohim këtë si fillimin e një udhëtimi të gjatë.

Çfarë ofron

Produkte Konsumi

Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh për industrinë e supermarketeve që plotësojnë kërkesat e konsumatorëve.

 

Produkte Profesionale

Produktet tona të linjës profesionale sigurojnë një zgjidhje për industrinë e ushqimit si edhe një zgjidhje të mirë për industrinë e kateringut.

•  Vasketa alumini per paketime ushqimore

•  Vasketa alumini per trilece

•  Vasketa alumini per keke te vegjel (Muffin)

•  Vasketa standarde, drejtkendeshe, pilafi etj

•  Vasketa alumini me 1, 2 dhe 3 ndarje

•  Vasketa alumini te rrumbullakta per supe, sallate.

•  Vasketa ne forme tabakaje per katering

•  Vasketa alumini per paketim peshku ose krudo

•  Leter alumini per perdorim shtepiak

•  Prodhim i vasketave te aluminit me kapakun e vete.

•  Vasketa per supermarkete ne paketim dyshe, treshe dhe katershe

•  Produkte alumini per paketimin e ushqimeve

•  Produkte alumini per paketime ushqimore ne restorante, pasticeri, katering, party etj.

•  Tregtim me shumice dhe pakice te vasketave te aluminit

•  Lende e pare per prodhim vaskete

•  Vasketa alumin rrethore

•  Vasketa alumini katrore

•  Vasketa alumini drejtkendeshe

•  Bobina alumini etj. 

Shërbime

Amballazh alumini per pasticeri
Amballazh alumini per pasticeri
Amballazhe alumini per catering
Amballazhe alumini per catering
Ambalazhe alumini per fast food
Ambalazhe alumini per fast food
Amballazhe alumini per produkte ushqime
Amballazhe alumini per produkte ushqime
Furnizim me ambalazhe alumini, vasketa
Furnizim me ambalazhe alumini, vasketa
Paketime alumini
Paketime alumini
Pjatanca alumini per katering
Pjatanca alumini per katering
Prodhim i vasketave te aluminit me kapak
Prodhim i vasketave te aluminit me kapak
Prodhim per vasketa alumini
Prodhim per vasketa alumini
Prodhim vasketa alumini me kapak kartoni
Prodhim vasketa alumini me kapak kartoni
Prodhues amballazhe alumini
Prodhues amballazhe alumini
Produkte alumini profesionale per katering
Produkte alumini profesionale per katering
Produkte konsumi per industrine e supermarketeve
Produkte konsumi per industrine e supermarketeve
Tregtim me shumice dhe pakice te vasketave te aluminit
Tregtim me shumice dhe pakice te vasketave te aluminit
Vasketa alumin per paketim peshku, krudo etj
Vasketa alumin per paketim peshku, krudo etj
Vasketa alumini me 3 ndarje
Vasketa alumini me 3 ndarje
Vasketa alumini me kapak me 1, 2 dhe 3 ndarje
Vasketa alumini me kapak me 1, 2 dhe 3 ndarje
Vasketa alumini me membrane
Vasketa alumini me membrane
Vasketa alumini per embelsira
Vasketa alumini per embelsira
Vasketa alumini standarde, drejtkendeshe etj
Vasketa alumini standarde, drejtkendeshe etj

Video

Panaire