Secondary Adv

ZOTO TRANS

 

Përshkrimi

ZOTO TRANS themeluar në vitin 2005 me eksperiencë 20 vjeçare të themeluesve të saj. E para kompani Shqiptare me degen e saj ne Greqi CARGOTRACKERS, që në fillimet e hershme, organizion transporte profesionale në grupazh dhe kamion të plotë ndermjet Greqisë duke u bere LIDER. Më pas duke shtrirë aktivitetin më gjërë në Ballkan, Europë dhe kudo ne botë, në transport toksor, detar dhe ajror.

Të fokusuar në përmirsim të vazhdueshëm të shërbimit etik, profesional dhe efikas kemi fituar besimin e klientëve për të qënë të besuarit e tyre, duke ofruar shërbime bazuar në standartet ndërkombëtare ISO të sistemit të menaxhimit. Lider në organizimin e grupazheve dhe kamion të plotë nga dhe drejt Greqisë, ofrim të zgjidhjeve në kohë, reeduktim të kostove dhe besueshmëri.

 

Siguria është prioritet - Zoto Trans operon në bazë të sigurisë së mallit në transport dhe mundëson siguracione të dedikuara për mallrat në udhëtim sipas standarteve CMR.

 

Transport FTL dhe grupazh - Per grupazhet Zoto Trans operon në bazë te ofertës së deklaruar në bazë të peshës, volumit, paletave, metër linear. Transporte FTL dhe grupazh nga e gjithë Europa dhe më gjerë.

 

Shërbime Doganore - Për të plotësuar kërkesat e klientit në një ndalesë, ofrojmë konsulencë dhe shërbime doganore në agjensitë "Zoto Trans" pranë Doganës Tiranë dhe në çdo kufij të Shqipërisë.

Çfarë ofron

ZOTO TRANS ne partneritet me CARGOTRACKERS, Greqi me qender ne Athine dhe Selanik. Me magazinat e saj ne dy qytetet kryesore dhe staf te dedikuar bejne te mundur mbledhje dhe organizimin e ngarkesave drejt Shqiperise nga cdo skaj i Greqise duke realizuar 4 – 5 grupazhe cdo jave dhe kamion te dedikuar sipas nevojave te klientit. 

Të fokusuar të japim zgjidhje për klientet tanë në shërbimet e kërkuara duke shërbyer me kualitet, të perqendruar në shpejtësi dhe përpikmeri, për të arritur pritshmëritë dhe kënaqesitë e klientëve dhe partnerëve.

Per te rritur eficencen dhe efektivitetin ne sherbim dhe plotesuar kerkesat e klientit, ne nje ndalese, ofrojme konsulence dhe sherbim doganor, ne agjensite “Zoto Trans” prane Deges Doganes  Tirane, Vore, dhe ne kufijte territorial te Shqiperise. Me disponimin e garancise doganore eshte e mundur kryerja e cdo lloji transiti doganor dhe regjimi te perkoheshem. Siguria eshte prioritet, operojme ne baze te sigurise se mallit ne transport sipas CMR dhe siguracione te dedikuar per mallrat ne udhetim.

 

TRANSPORT RRUGOR

Nga e gjithe Europa ne grupazh dhe te dedikuar, ne partneritet me transportuesit me te spikatur ne rajon dhe me gjere, bejne te mundur sigurine dhe besueshmeri ne sherbim.

 

TRANSPORT DETAR

Full container loads ose less container loads nga dhe ne cdo port detar ne te gjithe boten, duke ofruar zgjidhjen me te mire, me cmime konkurruese.

 

TRANSPORT AJROR

Transport ajror  te cdo lloji ngarkese nga dhe ne aeroport dhe destinacion me sigurine dhe besueshmerine e kerkuar nga klienti, ne bashkpunim me rrjetin tone te partnerve me te spikatur duke arritur pritshmerite dhe reduktimin e kohes te cdo transiti.

Shërbime

Kamione standard me mushama 93m3
Kamione standard me mushama 93m3
Kompani per sherbime logjistike
Kompani per sherbime logjistike
Kompani per sherbime transporti
Kompani per sherbime transporti
Kompani per transport detar
Kompani per transport detar
Kompani per transport ne Europe
Kompani per transport ne Europe
Sherbime doganore, sherbime logjistike
Sherbime doganore, sherbime logjistike
Trailera frigoriferike
Trailera frigoriferike
Transport gazrash industriale dhe mjekesore
Transport gazrash industriale dhe mjekesore
Transport grupazh, transport tokesor
Transport grupazh, transport tokesor
Transport me kamion platform, kontenieresh, konstruksione metalike, celiku, hekuri
Transport me kamion platform, kontenieresh, konstruksione metalike, celiku, hekuri
Transport me mjete frigoriferike
Transport me mjete frigoriferike
Transport materiale ndertimi, celik, dhe mallra industriale
Transport materiale ndertimi, celik, dhe mallra industriale
Transport me kamion me mushama, me hapje nga lart, me hapje anesore
Transport me kamion me mushama, me hapje nga lart, me hapje anesore
Transport mallrash ADR
Transport mallrash ADR
Transport nderkombetar, Ballkan, Europe lindore dhe perendimore
Transport nderkombetar, Ballkan, Europe lindore dhe perendimore
Transport ne Poloni, Greqi dhe vende te tjera
Transport ne Poloni, Greqi dhe vende te tjera
Transport ne sektoret e ndertimit, industriale, ushqimore
Transport ne sektoret e ndertimit, industriale, ushqimore
Transport per elektroshtepiake
Transport per elektroshtepiake
Transport tekstile, lende kimike, mallra per konsum te perditshem
Transport tekstile, lende kimike, mallra per konsum te perditshem
Transporti i mallrave me rrezikshmeri te larte dhe te ulet
Transporti i mallrave me rrezikshmeri te larte dhe te ulet
Sherbime-Transporti Ajror
Sherbime-Transporti Ajror

Partnere

UNI KLIMATeoren shpkSuperiorKlimaSideralPharmanetNeptunMotoTiranaMartiniMieleJumboHygeaHTTDistriBrandsdast 2018DeutschBirraTiranaBirraKorcaAnteaCementAmgroupAlbaelettricaAktorAGNAA2N AdrionrconMaccaferriKlimateknikaKapidanibudiagbillielektromagjia

Video

Cargo Tracker Filiali

36, Akti Ionias street, Keratsini, 18755, Greece