Secondary Adv

ART DRU

 

Përshkrimi

ART DRU

T'i pershtatemi natyres!

Punime te ndryshme druri per shtepi dhe biznese.

 

Zgjedhja e pare per cdo klient fale profesionalizmit, cilesise dhe kujdesit te vecante qe i kushtojme detajeve.

Art Dru ofron punime të ndryshme druri, dekorative dhe profesionale për arredimin e ambientit ku ju jetoni ose punoni. Ofrojmë për ju një gamë të gjerë shërbimesh, nga objekte të vogla dekorative e deri tek ndërtimi i projekteve dhe strukturave të forta. Punojmë me një kujdes të veçantë deri në detaje, në përpunimin dhe zgjedhjen e ngjyrave, duke i dhënë rëndësi motiveve dekorative dhe rezistenës. 

Duam që t’i përshtatemi sa më shumë natyrës, duke ju bërë të ndiheni sa më pranë saj. Art Dru ju ofron një shumëllojshmëri modelesh si për nga forma, përmasa, ngjyra duke iu përshtatur kërkesave tuaja. Ju garantojmë jo vetëm punime cilësore druri por edhe ART.

Çfarë ofron

ART DRU ka një eksperiencë 15 vjeçare në tregun shqiptar dhe atë italian, në sektorin e përpunimit të drurit. Ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh duke përfshirë: tavolina, dyer, rafte, shkallë, çati, shtëpi prej druri.

 

Tavolina Druri

Ofrojmë për ju shumëllojshmëri modelesh të tavolinave të drurit, në varësi të funksionit si: tavolina për sallon, tavolina ngrënie, për restorante, për verandë etj.

 

Çati Druri

Realizojmë çati druri për shtëpi private apo për biznesin tuaj, tenda druri për ballkone apo për oborre shtëpie, mbulesë druri për çatitë e lokaleve etj.

 

Shtëpi Druri

Punojmë struktura të forta dhe të qëndrueshme si shtëpi druri, kabina druri, struktura druri për kuzhina të jashtme, fole druri për pëllumbat, gazebo për lulishte apo restorante etj.

 

Të tjera

Punime të tjera druri që ofrojmë janë: stola, rafte, vazo lulesh, mbajtëse mishi, banak për lokale, mobilje tualeti, krevate, shkallë të brendshme apo të jashtme, dyer druri etj.

Shërbime

Tavolina me rezine
Tavolina me rezine
Tavolina ngrenie me dru masiv
Tavolina ngrenie me dru masiv
Tavolina prej druri me porosi
Tavolina prej druri me porosi
Tavolina per shtepi me resine dhe dru masiv
Tavolina per shtepi me resine dhe dru masiv
Tavolina me resine dekorative
Tavolina me resine dekorative
Tavolina me dru masiv per lokale, restorante
Tavolina me dru masiv per lokale, restorante
Tavolina anesore me rezine me derdhje
Tavolina anesore me rezine me derdhje
Tavolina dekorative prej druri
Tavolina dekorative prej druri
Tavolina zyrash me siperfaqe rezine
Tavolina zyrash me siperfaqe rezine
Tavolina te rrumbullakta salloni dru dhe resine
Tavolina te rrumbullakta salloni dru dhe resine
Ndertim shtepi druri sipas projektit
Ndertim shtepi druri sipas projektit
Projektim shtepiash druri me kate
Projektim shtepiash druri me kate
Shtepi alpine prej druri
Shtepi alpine prej druri
Shtepi prej druri per zona turistike
Shtepi prej druri per zona turistike
Projektim dhe ndertim verandash druri
Projektim dhe ndertim verandash druri
Streha me dru
Streha me dru
Konstruksion cati prej druri
Konstruksion cati prej druri
Shkalle te brendshme prej druri masiv
Shkalle te brendshme prej druri masiv
Veshje dekorative me dru
Veshje dekorative me dru
Kangjella, parmake dhe ballauz druri
Kangjella, parmake dhe ballauz druri
Dyer druri per ambiente te jashtme, te brendshme
Dyer druri per ambiente te jashtme, te brendshme
Stola druri
Stola druri
Krevat me dru masiv sipas kerkeses
Krevat me dru masiv sipas kerkeses
Mobilje tualeti prej druri
Mobilje tualeti prej druri
Mobilje dekorative te gdhendura ne dru
Mobilje dekorative te gdhendura ne dru

Punë të kryera

Dru masiv, tavoline per 6 persona
Dru masiv, tavoline per 6 persona
Tavoline dekorative anesore salloni, rezine
Tavoline dekorative anesore salloni, rezine
Tavoline e madhe buke, punim druri masiv
Tavoline e madhe buke, punim druri masiv
Tavoline e vogel e rrumbullaket, siperfaqje rezine
Tavoline e vogel e rrumbullaket, siperfaqje rezine
Tavoline me resine me ngjyre
Tavoline me resine me ngjyre
Tavoline me siperfaqje rezine
Tavoline me siperfaqje rezine
Tavoline mesi per sallon, derdhje rezine
Tavoline mesi per sallon, derdhje rezine
Tavoline per shtepi, dru masiv
Tavoline per shtepi, dru masiv
Tavoline prej druri masiv
Tavoline prej druri masiv
Shtepi alpine ne zone turistike
Shtepi alpine ne zone turistike
Shtepi e vogel pushimi, ndertuar me dru
Shtepi e vogel pushimi, ndertuar me dru
Shtepi ndertuar me dru, 2 kateshe
Shtepi ndertuar me dru, 2 kateshe
Konstruksion druri sipas projektit
Konstruksion druri sipas projektit
Vendpushim ne restorant, strukture druri
Vendpushim ne restorant, strukture druri
Verande lokali, ndertim druri
Verande lokali, ndertim druri
Gazebo ne oborr vile
Gazebo ne oborr vile
Strehe ne oborr shtepie
Strehe ne oborr shtepie
Veshje dekorative me dru
Veshje dekorative me dru
Conad, Rinas
Conad, Rinas
Dere e jashtme druri, vile private
Dere e jashtme druri, vile private
Mobilje tualeti prej druri masiv
Mobilje tualeti prej druri masiv
Parmake druri dekorativ
Parmake druri dekorativ
Punim dekorativ, varke prej druri
Punim dekorativ, varke prej druri
Shkalle te brendshme ne shtepi druri
Shkalle te brendshme ne shtepi druri
Banak druri per bar
Banak druri per bar
Kabine druri
Kabine druri
Shkalle druri sipas kerkeses
Shkalle druri sipas kerkeses
Shtepi druri per bjeshke
Shtepi druri per bjeshke
Tavoline druri me porosi per ballkon dhe verande
Tavoline druri me porosi per ballkon dhe verande
Tavoline kuzhine me porosi
Tavoline kuzhine me porosi
Vile druri sipas porosise se klientit
Vile druri sipas porosise se klientit
Punim krevati me dru
Punim krevati me dru
Tavoline e punuar me dru dhe rezine sipas deshires
Tavoline e punuar me dru dhe rezine sipas deshires

Video