Secondary Adv

HIDRO MENTORI

 

Përshkrimi

Hidro Mentori shpk është një kompani private që filloi aktivitetin e saj në vitin 2005 në Kosovë dhe në vitin 2011 në Shqipëri. Aktiviteti kryesor i kompanisë është importimi dhe shpërndarja e produkteve cilësore sipas standardeve moderne për furnizimin me ujë dhe kanalizimet në Kosovë dhe tregun shqiptar.

Qëllimi kryesor i kompanisë është të ofrojë për tregun e Kosovës dhe Shqipërinë produktet me cilësi perëndimore me çmime konkuruese dhe mbështetje teknike për klientët tanë në ndërtimin e sistemeve të sigurisë së lartë të ujit dhe kanalizimit. Qëllimi ynë është të ofrojmë në tregun tonë produktet me cilësi më të lartë me çmime konkuruese dhe me përkrahje teknike për të arritur kënaqësinë e klientëve tanë.

Përse duhet të zgjidhni Hidro Mentori Shpk 

 

Kompani e suksesshme

Kompania jonë ofron produkte të ndryshme hidraulike si në Shqipëri ashtu edhe në Kosovë.

 

Punime hidraulike në terren

Kur bëhet fjalë për punime në terren apo pajisje hidraulike, kompania jonë ofron punime në kohë të shpejtë dhe me kosto efektive.

 

Punime hidraulike emergjente

Ne asnjëherë nuk e dimë kur një problem hidraulik ndodh, por jemi përherë të gatshëm pë zgjidhjen e defektit në çdo kohë.

 

Teknikë të liçensuar do të japin më të mirën për një punë serioze.

Çfarë ofron

Furnizim me ujë

Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh për furnizimin me ujë të ndërtimeve tuaja.

 

Kanalizime

Tek ne do të gjeni të gjitha llojet e produkteve për kanalizime për ndërtimet tuaja.

 

Industri 

Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh industriale për ndërtimet tuaja.

Valvola tip port, valvola me fund PE, hidratant mbi dhe nentokesore, fllanxha adaptor, filter ypsilon, filter ajerues, fashete riparuese, kuti siperfaqesore per valvola, galixhante per rezervuare, valvola flutur, valvola moskthimi, reduktues presioni, fasheta metalike, zgjatues per valvola, timon per valvola, puseta plastike per kanalizime, tuba per ujesjelles-kanalizime, tuba per infrastrukture, rakorderi polietileni, manikota elektrofuzive, bashkuese elektrofuzive,
reduksion elektrofuziv, aparate elektrofuzive topa fundor elektrofuziv, fasheta elektrofuzive, TI elektrofuzive, brryla elektrofuziv, brryla gize, brryl me baze, brryl mbylles, brryl fundore, rakorderi tranzit, xhunto tranzit, fasheta me veteshpim, brryla gize, reduksion gize, brryla me gote, TI me fllanxha, mbylles fundore, tuba me fllanxha tub me fllanxhe mbylles fundore, rakorderi per kanalizime, aparat per ngjitje tubacionesh.

Shërbime

Aparat per ngjitje tubacionesh
Aparat per ngjitje tubacionesh
Brryla gize
Brryla gize
Fasheta metalike
Fasheta metalike
Fllanxha dhe adaptore per sisteme furnizim me uje te pijshem
Fllanxha dhe adaptore per sisteme furnizim me uje te pijshem
Hidrante mbitokesore dhe nentokesore
Hidrante mbitokesore dhe nentokesore
Kuti siperfaqesore per valvola impiante furnizim me uje te pijshem
Kuti siperfaqesore per valvola impiante furnizim me uje te pijshem
Rakorderi gize
Rakorderi gize
Saracineska dhe fllanxha per sisteme hidraulike
Saracineska dhe fllanxha per sisteme hidraulike
Valvula ajri per ujesjellesa dhe impiante industriale
Valvula ajri per ujesjellesa dhe impiante industriale
Valvula dhe rakorderi per ujesjellesa
Valvula dhe rakorderi per ujesjellesa
Valvula, porta thike per impiante te trajtimit te ujrave
Valvula, porta thike per impiante te trajtimit te ujrave
Valvula, Valvula me sfere, fllanxha dhe adaptore per gaz
Valvula, Valvula me sfere, fllanxha dhe adaptore per gaz
Valvula tip flutur per impiante te ujrave te bardha dhe te zeza
Valvula tip flutur per impiante te ujrave te bardha dhe te zeza
Sisteme tubash PPR per ujin e pijshem, te ngrohte dhe te ftohte
Sisteme tubash PPR per ujin e pijshem, te ngrohte dhe te ftohte
Tuba gazi per presion te larte PE
Tuba gazi per presion te larte PE
Tuba per impiante shkarkimi
Tuba per impiante shkarkimi
Tuba per impiantet e ujit te pijshem
Tuba per impiantet e ujit te pijshem
Tuba per ujesjelles-kanalizime
Tuba per ujesjelles-kanalizime
Tuba shkarkimi me izolim akustik
Tuba shkarkimi me izolim akustik
Sisteme shkarkimi HDEP
Sisteme shkarkimi HDEP
Ndertim sisteme ujesjellesi
Ndertim sisteme ujesjellesi
Puseta per kanalizime
Puseta per kanalizime
Rakorderi polietileni me elektrofuzion
Rakorderi polietileni me elektrofuzion
Rehabilitim te rrjeteve te furnizimit me uje dhe kanalizimeve
Rehabilitim te rrjeteve te furnizimit me uje dhe kanalizimeve
Tuba polieteni per sisteme ujesjellesi
Tuba polieteni per sisteme ujesjellesi

Historiku

2002 - Themelimi
Kompania ka filluar veprimtarinë e saj që nga fillimi i vitit 2002 si pjesë e kompanisë gjermane Friatec duke ofruar mbështetje nga Gjermania për tregun në Kosovë dhe Shqipëri. Kompania fillimisht ka filluar aktivitetin e saj duke informuar tregun për produktet e reja të polietilenit si një risi për sistemet e sigurta të ujit dhe kanalizimit duke paraqitur prezantime të shumta, seminare dhe trajnime në sektorin shtetëror dhe privat.

2005
Kompania NT Mentori shpk u themelua në Kosovë në qytetin e Gjakovës
Pas rritjes së vazhdueshme të kërkesës për rakorderi dhe tubat e polietilenit u bë e domosdoshme të hapet një kompani në Kosovë si pjesë e Friatec për të krijuar lehtësira në mbështetjen teknike dhe furnizim me produkte sipas nevojave të tregut. Në vitin 2005, kompania “NT Mentori Shpk” u themelua në Gjakovë, duke filluar veprimtarinë e saj si e pavarur, por të udhëhequr dhe të mbikëqyrur nga Friatec.

 

2011 - Hapja në Prishtinë
Duke parë se aktiviteti i kompanisë po zgjerohej çdo ditë në mbarë Kosovën në vitin 2011, selia e kompanisë u zhvendos nga Gjakova në Prishtinë për të mbikëqyrur mirëqenien e tregut.

 

2011 - Hapja në Tiranë
Pas kërkesës në rritje për produktet e furnizimin me ujë dhe kanalizimeve në Shqipëri në vitin 2011, kompania “NT Mentori shpk” hapi dyert në Tiranë, nga ku do të bëhet selia e kompanisë, dhe gjithashtu në bashkëpunim me kompaninë në Kosovë.

 

2018 - Sot
Pas hapjes së selisë në Tiranë, kompania vazhdoi të zgjerojë aktivitetin e saj duke ofruar të gjithë gamën e produkteve të ujit dhe kanalizimeve si tuba dhe rakorderi polietileni, tubacione gize dhe çeliku, valvola dhe pajisje të të gjitha llojeve prej gize dhe bronzi, ujëmatësit, pompat e ujit, llojet e ndryshme të tubave të saldimit dhe pastrimit dhe rakordet e polietilenit, pajisjet e ndjekjes së humbjeve dhe ndjekja e linjave të tjera.

Punë të kryera

Furnizimi me uje dhe punime inxhinierike, Lushnje
Furnizimi me uje dhe punime inxhinierike, Lushnje
Kamez
Kamez
Rehabilitimi dhe zgjerimi i rrjetit te furnizimit te ujit ne Kamez
Rehabilitimi dhe zgjerimi i rrjetit te furnizimit te ujit ne Kamez
Rehabilitimi i rrjetit te furnizimit me uje dhe kanalizimeve ne Sarande
Rehabilitimi i rrjetit te furnizimit me uje dhe kanalizimeve ne Sarande
Rehabilitimi i rrjetit te furnizimit me uje ne Gjirokaster
Rehabilitimi i rrjetit te furnizimit me uje ne Gjirokaster
Rehabilitimi i rrjetiti te furnizimit te ujit, Lezhe
Rehabilitimi i rrjetiti te furnizimit te ujit, Lezhe
Tubacionet e furnizimit me uje ne Durres, ndertimi i puseve dhe rezervuareve te ngritur
Tubacionet e furnizimit me uje ne Durres, ndertimi i puseve dhe rezervuareve te ngritur
Loti 2 ne Diber, Klos, Tropoje, Lezhe dhe Mat
Loti 2 ne Diber, Klos, Tropoje, Lezhe dhe Mat
Loti 4, Tirane dhe Durres
Loti 4, Tirane dhe Durres
Rezervuari i Bovilles
Rezervuari i Bovilles
Rindertimi i sistemeve te ujesjellesit, LOT 1 ne Devoll-Korce-Perrenjas
Rindertimi i sistemeve te ujesjellesit, LOT 1 ne Devoll-Korce-Perrenjas
Boville
Boville
Furnizimi me sisteme matese universale per furnizimin me uje ne zonen e Durresit
Furnizimi me sisteme matese universale per furnizimin me uje ne zonen e Durresit
Ndertim ujesjellesi, Lot 4 Tirane Durres
Ndertim ujesjellesi, Lot 4 Tirane Durres
Ndertimi i puseve dhe rezervuareve te ngritur Durres
Ndertimi i puseve dhe rezervuareve te ngritur Durres
Rehabilitimi i furnizimit me uje Durres
Rehabilitimi i furnizimit me uje Durres
Rindertim sistem ujesjellesi, LOT 2  Diber, Klos, Tropoje, Lezhe, Mat
Rindertim sistem ujesjellesi, LOT 2 Diber, Klos, Tropoje, Lezhe, Mat
Sistem furnizimi me uje te pijshem, Loti Korce Devoll Perrenjas
Sistem furnizimi me uje te pijshem, Loti Korce Devoll Perrenjas
Tubacionet e furnizimit me uje ne Durres
Tubacionet e furnizimit me uje ne Durres
Ujesjelles, Tirane
Ujesjelles, Tirane
Ujesjellesi i ri nga Rezervuari i Bovilles
Ujesjellesi i ri nga Rezervuari i Bovilles

Partnere

aliaxisavkegeplastfriatecfrischhut range