Secondary Adv

ITALINOX SHQIPERIA

 

Përshkrimi

ITALINOX Shqipëria shpk operon në treg që nga viti 2007. Italinox është përfaqësuesi ekskluziv për ARCELOR MITTAL dhe FERLAT ACCIAI në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi. Italinox, me kërkimin e tij të vazhdueshëm për zgjidhje inovative dhe standardet e tij të cilësisë së lartë, është sot furnizuesi i vetëm i çelikut INOX i pranishëm direkt në Shqipëri me degën dhe magazinën e tij, për të lejuar menjëherë ndërtuesit të arrijnë realizime të niveleve të larta.

Kualitet: Material me kualitet të larte te certifikuar sipas standarteve europiane, çdo produkt me certifikatën e lëshuar nga fabrika e prodhimit.

Suport teknik profesional: Zyra teknike dhe e shitjeve e kualifikuar dhe në dispozicion të çdo kërkese të klientit.

Mall stok: Magazinë  me mbi 2500 metra katrorë stok, me mbi 1200 ton. Një magazine me permasa kaq të mëdha na lejon të përballemi dhe të kënaqim menjëherë kërkesat e një tregu që zhvillohet vazhdimisht dhe me shpejtësi.

 

Video

Çfarë ofron

Ofrojmë gamën me të gjerë dhe të kompletuar të komponentëve Inox AISI 304/316 në Shqiperi, ku përfshihen shufra inoxi, tuba inox, llamarina inox, profile inox,  rekorderi inoxi dhe buloneri inox në formate, dimesione dhe spesorë të ndryshëm. Përvec gamës së gjerë të produkteve inox, Italinox Shqipëria ofron produkte të metaleve të ndryshme alumini, bronzi, gize, bakri dhe materiale plastike  në formate, dimesione dhe spesorë të ndryshme.

Përfshin rreth 40 lloje të ndryshme metalesh në formatet e mëposhtme: llamarina, rula, tuba, profile, shufra të rrumbullakëta, shufra katrore,shufra egzagonale dhe shufra te sheshta. Me mbi 1000 ton material në gjendje me kualitet të certifikuar sipas standarteve europiane , arrijmë t’ju ofrojmë klientëve tanë në fushat e ndryshme farmaceutike, ushqimore, detare dhe nukleare shërbimin më të plotë.

1.Llamarina INOX

Kualiteti - AISI 304- 304L- 321- 316L- 316TI –430- 309 -310S

Tipi i Furnizimit - Rulona/Coils dhe Llamarina 

Siperfaqe e jashtme - 2B-SB-Satinato-BA–Super Mirror-2D–F1–Dekor–Mandorlato–Forato.

 

2.TUBA INOX

a.Tuba Inox të salduar

Kualiteti - AISI 304-304 L–316–316TI-316L-310S–321

b. Tuba Inox pa saldim

Kualiteti - AISI 304–304L–316-316L-310S

c. Tuba Alimentar/ushqimor

Kualiteti - AISI 304–316-316L

 

3.Shufra të plota Inox

Kualiteti - AISI 303-304-304L-316–316L-316TI-430-310S–321

Tipi i furnizimit - shufra të rrumbullakëta, katrore, gjashtëkëndore (egzagonale), piatto (lama inox ) dhe shufra këndore(barra angolare) L, T, I, U, H.

Gjendja e Siperfaqes:Trafilato , Retifikato , Laminato

 

4.Profile Katrore dhe Drejtkendore Inox

Kualiteti - AISI 304-316-316L

Gjendja e Siperfaqes - spazzolato, të satinuar, me shkëlqim.

 

5. RAKORDERI INOX

Inox të salduara, te pa salduara, të filetuara dhe alimentare:flanxha inox, valvola sfera inox, brryla inox, reduksione inox, elektroda inox, saracineska inox, nipels inox, tee inox, fasheta inox, zinxhir inox, galexhant inox… 

Gama e gjerë e rakorderive INOX:

• Rakorderi Inox Alimentar Din

• Rakorderi Tri Clamps Dhe Sms

• Rakorde Te Filetuara Iso

• Rakorde Per Saldim Iso Dhe Metrike

• Flanxha Inox 

• Fasheta Dhe Mbajtese Tubash

• Valvola Dhe Rubinete Iso 

 

6.BULONERI INOX

Vida Inox - Të disponueshme në Inox A2–Inox A4

Dado Inox - Të disponueshme në Inox A2–Inox A4

Rondele Inox – Të disponueshme në Inox A2–Inox A4

Shufra Te Filetuara (Prixhonier Inox) - Të disponueshme në Inox A2–Inox A4

 

7.GASTRONOMI

Linja e komponentëve për furnizimin për ambiente të brendshme gatimi dhe banake bar,prej INOX si lavamanë, vaska,  dyer dhe sirtar me një dizajn minimalist që lehtëson funksionimin e punëtorëve dhe me një material me cilësi të lartë që i reziston konsumit.

- Lavamanë industrial inox 

- Vaska  inox

- Sportelo inox 

- Sirtar inox

 

8.Pastrues Inox

Produkte për pastrimin  dhe lucidimin e komponenteve Inox :

•Nastro gërryes abrasiv

•Rrota gërryese abrasive

•Rrotat lamelar me bosht

•Rrota lamelar me vrimë

•Qeleshe

•Disk abrasiv

•Xhel pastrues

 

9.METALE  Të VECANTA

C45,SDM,DTC-AR,DTC ,C40,VAL 104,VAL7,52SiCrNi5-52SCN5,42CrMo4-42NCD4,39NiCrMo3-39NCD3,S700,11SMnPb30,316 L ,316 TI,S700,420 B

Shërbime

Rakorderi, Valvula, Reduksione inox
Rakorderi, Valvula, Reduksione inox
Aksesore inoxi
Aksesore inoxi
Furnizim me komponente inoksi
Furnizim me komponente inoksi
Profile te filetuara
Profile te filetuara
Tregtim lavapjata inoxi
Tregtim lavapjata inoxi
Prodhim rakorderi inoksi
Prodhim rakorderi inoksi
Prodhime inoxi ushqimore
Prodhime inoxi ushqimore
Shirita inoks
Shirita inoks
Shufra inox
Shufra inox
Tregtim materialesh inoksi
Tregtim materialesh inoksi
Tuba inoksi
Tuba inoksi
Tuba te rrumbullaket dhe drejtkendor inoksi
Tuba te rrumbullaket dhe drejtkendor inoksi
Vida dhe dado inoksi
Vida dhe dado inoksi
Bulloneri inoksi dhe dado
Bulloneri inoksi dhe dado
Llamarina inoksi, fleta ose rulon
Llamarina inoksi, fleta ose rulon
Shufra dhe profile bronxi
Shufra dhe profile bronxi
Pastrues per inox
Pastrues per inox
Prodhim flanxha inoksi
Prodhim flanxha inoksi
Prodhim Profile inoksi L,T,U
Prodhim Profile inoksi L,T,U
Profile rrethore, katrore, tubolare inox
Profile rrethore, katrore, tubolare inox
Shufra alumini dhe te petezuara
Shufra alumini dhe te petezuara
Llamarina alumini
Llamarina alumini
Llamarina bronxi
Llamarina bronxi
Llamarina inox
Llamarina inox
Llamarina tunxhi
Llamarina tunxhi

Katalogu

Katalog ITALINOX SHQIPERIA
Katalog ITALINOX SHQIPERIA
Katalog ITALINOX SHQIPERIA

Partnere

arredo-fabbulinoxlaser-projectmeshkurtishehaj-metalferlat-acciaicommerciale-fondolivinisidasticotecnicatretresoldiarcelor mittalcln group

Sektoret

Produkte të çertifikuara për aplikime që variojnë nga transporti i lëngjeve për ndërtimin e impianteve kimike dhe petrokimike, deri te prodhimi i përbërësve për industrinë e pajisjeve shtëpiake dhe botën e shtëpisë; në prodhimin e tubave dhe formave të shkarkimit për industrinë e automobilave; linjat e produkteve kushtuar arkitekturës me një gamë të gjerë fletësh, profilesh dhe tubash për industrinë e ndërtimit; ne gjithashtu kemi çertifikimet që garantojnë, produkte me cilësi të lartë dhe siguri për ndërtimin e impianteve ushqimore.

 

Impianteve industriale

Sot, duke përfituar plotësisht nga magazine  e madhe, është në gjendje të plotësojë të gjitha kërkesat që lidhen me sektorin e uzinës industriale.  Shkathtësia e inoxit është aplikuar në shumë ndarje: nga ajri i kondicionuar në ngrohje, nga transporti i lëngjeve të llojeve të  ndryshme në sistemet sanitare, nga filtrimi në ndërtimin e tubacioneve. Disponueshmëria e tubave dhe pajisjeve, madje edhe me diametra të mëdhenj,  gjithashtu na lejon të furnizojmë industrinë e letrës dhe sistemet e ajrit / avullit.

 

Sektori farmaceutik

Falë vëmendjes për detajet dhe saktësisë së mjeshtërisë së saj,  Italinox furnizon tuba dhe pajisje për makineritë e përpunimit për industrinë farmaceutike

Sektori ushqimor

Sa i përket sektorit të ushqimit,  inoxi është zgjedhur në këtë industri për higjienën e tij. Ky material, në fakt, i reziston korrozionit të shkaktuar nga shumë ushqime dhe pije. Thelbësore është fakti që produkti nuk është "kontaminuar" nga inoxi në asnjë mënyrë, duke shmangur si ndryshimet e aromës, ashtu edhe ngjyrosjen e ushqimeve dhe pijeve. Përveç këtij faktori përcaktues, inoxi është një material që mund të pastrohet shumë lehtë, duke siguruar higjienën gjatë përpunimit të ushqimit në përgjithësi. Së fundmi, inox është jashtëzakonisht rezistent.

 

Sektori kimik dhe petrokimik

ITALINOX është në gjendje të furnizojë një gamë gjithnjë e më të rëndësishme të produkteve për ndërtimin e rafinerisë, naftës, reaktorëve biokimikë, kimikë, shkëmbyesve të nxehtësisë dhe për prodhimin e energjisë elektrike. Në këto lloje sistemesh, kushtet e përdorimit të çelikut janë shumë kërkuese për shkak të agresivitetit të lëngjeve të trajtuara dhe temperaturave të larta të funksionimit, prandaj çeliku inox është një nga zgjidhjet më të mira për të shmangur prishjet dhe mirëmbajtjen e jashtëzakonshme për shkak të fenomeneve gërryes. Të gjitha materialet janë testuar me kujdes dhe shoqëruar nga të gjitha çertifikatat e kërkuara nga standardet aktuale evropiane.

Qendra e gjithçkaje mbetet klienti.Stafi ynë, i trajnuar dhe azhurnuar vazhdimisht, është në gjendje të ofrojë mbështetje profesionale për klientët në zgjedhjen e materialit më të përshtatshëm për aplikimin e kërkuar. Qëllimi i operatorëve, duke filluar nga oferta fillestar, është përmbushja  e të gjitha kërkesave të klientëve dhe mbështetja për përpunimin e ofertave komplekse dhe të plota. Janë strukturat dhe njerëzit që lejojnë Italinox të jetë një lider në sektor dhe një partner kompetent dhe i besueshëm për t’u referuar në mënyrë që të plotësojë çdo nevojë në mënyrë efektive dhe efikase .

Video