Secondary Adv

AHT ALBANIA

 

Përshkrimi

Eshtë një lider botëror në teknologjinë e gjelbër dhe ekologjikisht miqësore të ngrohjes për ambjente familjare, industriale dhe aplikime të brendshme e të jashtme tregtare. Fokusi kryesor i saj është promovimi i teknologjive dhe aplikimeve të reja në ngrohje dhe në shkrirje, bazuar në dy teknologjitë revolucionare dhe të patentuara: shiritat me metal amorf dhe pluhuri me metal amorf. Elementi ngrohës i shiritit amorf AHT, me një trashësi 25 mikron është dukshem shumë më efektiv se të gjitha sistemet e tjera ngrohëse me tel elektrik kristaline, si dhe sistemeve konvencionale me ujë të ngrohte dhe janë shumë të forta, eficence termike, si edhe një metodë montimi unike, për shkak të faktoreve të ndryshëm të rëndësishëm:

    Sipërfaqe e madhe e transmetimit të nxehtësisë nëpërmjet shiritave,
    Masa e vogël e elementit,
    Temperaturë pune e ulët,
    Kërkesë minimale izolimi.

Materialet AHT janë shumë të forta dhe me stabilitet termik, si dhe metoda unike montimi. A.H.T. Advanced Heating Technologies International Group ka selinë në Lugano – Zvicër dhe filiale strategjike në SH.B.A, Australi, Israel, Qipro, Hollande, Korë dhe Italy. Prodhimi i produkteve tona janë nën kujdesin e A.H.T. Advanced Heating Technologies International Group, realizohet në fabrikën tonë në Ghimbav – Rumani. Të gjitha aktivitetet e Grupit Ndërkombëtar AHT bazohen në principin “Përmirësim të jetës – Mbrojtje të Mjedisit".

Çfarë ofron

AMBIENTE TE BRENDESHME

Të gjithë shiritat ngrohës për ambjente të jashtme AHT bazohen në një dizajn unik të kabllit plotësisht të tokëzuar bërë nga shiriti metalik amorf mbyllur me një mbyllje mekanike të fortë por fleksibile. Elementi është dizenjuar të përmbushë standardet IEEE 515.1 për aplikimet nën tokë dhe të ekspozuara në ambjente të jashtme dhe janë të certifikuara dhe të renditura plotësisht nga INTERTEK dhe me krenari mban markën ETL.

 

Sistemi elektrik i ngrohjes nga dyshemeja teknologjikisht i avancuar i AHT-së siguron një ambient të ngrohtë, të rehatshëm dhe luksoz. Për përdorim në cdo tip dhome si banjë, kuzhinë, dhomë ndenje, dhomë shërbimesh, bodrum, magazinë ose dhomë gjumi, mund të instalohet nën cdo tip dyshemeje sic është, pllakë, gurë, dru, laminat, pvc ose tapet sipas manualit të instalimit. Sistemi i ngrohjes AHT ofron një ngrohtësi konstante dhe vecanërisht të rehatshme, pa fryrje të ajrit të ngrohtë nga ventilatorët ose pajisjet e zhurmshme fryrëse të cilat ngrenë pisllek dhe pluhur. Mungesa bezdisëse e radiatorit ofron mundësi arredimi më të lehtë për ambjentin dhe krijon një ambjent shtëpie më të sigurt duke eliminuar siperfaqet e nxehta. Sistemi i ngrohjes nën dysheme AHT, bazuar në teknologjinë unike të ngrohjes me Shirita Metalike Amorfe, ka avantazhe domethënëse mbi të gjitha tipet e tjerë të sistemeve të ngrohjes nën dysheme:


    Përshtatet direkt në dysheme nën cdo lloj sipërfaqeje;
    Arrin temperaturën e punës më shpejt se cdo sisitem tjetër;
    Gjeneron një nxehtësi më të qendrueshëm;
    Eshtë më pak i kushtueshëm dhe më shumë ekonomik në punë;
    Ka trashësi të vogel dhe fleksibilitet të lartë;
    Eshtë jashtëzaonisht i thjeshtë dhe i lehtë për t’u instaluar;
    Eshtë shumë i sigurtë nga rreziqet e goditjeve elektrike dhe rrezatimi elektromagnetik;
    Eshtë i besueshëm dhe rezistent.

 
Rrjetat ngrohëse AHT janë dizenjuar dhe prodhuar në standardet më të larta të sigurisë dhe plotëson kërkesat e zbatimit të klasit II; janë ndërtuar me izolim të dyfishtë dhe kanë kaluar me sukses testet e zbatimit të standardeve të sigurisë IEC: IEC En 60335-1:2012;A11 (Pajisjet shtëpiake dhe pajisje të ngjashme elektrike – Siguri, kërkesa të përgjithshme) dhe IEC En 60335-2-96:2002;A1:A2 (kërkesa të vecanta për elementet e sheshta dhe fleksibile ngrohëse për ngrohjen e dhomave), si dhe IEC En 62233:2008 (Fushat elektromagnetike të aparaturave shtëpiake në lidhje me ekspozimin e njeriut).


Rrjetat ngrohëse AHT janë certifikuar dhe renditur nga Underwriters Laboratories (UL) bazuar në standartin UL 1693 (Ngrohja Rrezatuese Elektrike), Numer Certifikate E349312 si dhe Nemko, Numer Certificate P15220551 dhe prandaj mban me krenari markën CE-ne, N te Nemko dhe CB si dhe UL.

 

AMBIENTE TE JASHTME

Sistemet e shkrirjes së Akullit dhe të Borës AHT janë bazuar në teknologjinë tonë unike të ngrohjes me shirita metalike amorfe. Ato kanë avantazhe domethënëse mbi të gjitha sistemet e shkrirjes së borës dhe parandalimit të akullit me bazë hidronike ose tela elektrike.

 

AHT aktualisht furnizon tre familje produktesh:

    Nëntokë – Shirita ngrohës për ambjente të jashtme U
    Kulme dhe Ulluqe catish – Shirita ngrohës për ambjente të jashtme G

    Rrugë – Shirita ngrohës për ambjente të jashtme R

Midis përfitimeve të sistemeve AHT të shkrirjes së borës dhe parandalimit të akullit janë:

    -Sipërfaqe të gjerë kontakti me tokë të ftohtë ose akull;
    -Arrijnë temperaturën e punës më shpejt se sisteme të tjera;
    -Kursim energjie;
    -Gjenerojnë më shumë nxehtësi;
    -Kosto të ulët;
    -Ekstremisht të thjeshtë dhe instalim të lehtë;
    -Të besueshëm dhe të qendrueshëm.

Të destinuara për përdorim nën beton, asfalt, shtrese me gurë, zhavorr dhe bar artificial ose natyral të ngrohë fusha sporti të të gjitha llojeve si futboll, rugby, tenis, golf etj, si dhe për aplikime bujqësore. Elementi ngrohës mund të furnizohet nga burime me tensione të ndryshme, AC ose DC: 110-120, 220-240, 400 dhe 600 V, për sa kohë që kufiri aktual është plotësuar. Përdorimi i tensionit të ulët (poshte 50 v) është gjithashtu i mundur. Limiti më i lartë i temperaturës së punës së elementit ngrohëështë 70o C.

Shërbime

Dysheme elektrike
Dysheme elektrike
Instalim i sistemit te ngrohjes ne mure
Instalim i sistemit te ngrohjes ne mure
Ngrohje brenda mureve per sauna, hamame etj
Ngrohje brenda mureve per sauna, hamame etj
Ngrohje ekonomike per apartamente
Ngrohje ekonomike per apartamente
Ngrohje elektrike ekonomike
Ngrohje elektrike ekonomike
Ngrohje elektrike ne dysheme
Ngrohje elektrike ne dysheme
Ngrohje poshte dyshemese
Ngrohje poshte dyshemese
Ngrohje qendrore nga dyshemeja
Ngrohje qendrore nga dyshemeja
Ngrohje qendrore per apartamente
Ngrohje qendrore per apartamente
Rrjeta per nxehjen e dyshemese
Rrjeta per nxehjen e dyshemese
Rrjete elektrike poshte pllakave
Rrjete elektrike poshte pllakave
Rrjete ngrohese per nen dysheme
Rrjete ngrohese per nen dysheme
Sistem nen dysheme per ngrohje
Sistem nen dysheme per ngrohje
Sisteme me ngrohje per shkrirjen e debores ne rruge
Sisteme me ngrohje per shkrirjen e debores ne rruge
Vendosje e sistemit ngrohjes elektrike ne dysheme
Vendosje e sistemit ngrohjes elektrike ne dysheme

Punë të kryera

Instalim i ngrohjes ne dysheme per vile 3 kateshe
Instalim i ngrohjes ne dysheme per vile 3 kateshe
Instalim i ngrohjes nga dyshemeja, Tirane
Instalim i ngrohjes nga dyshemeja, Tirane
Instalim i sistemit apartament Tirane
Instalim i sistemit apartament Tirane
Instalim i sistemit te ngrohjes ne tualet
Instalim i sistemit te ngrohjes ne tualet
Instalim ne dysheme apartamenti
Instalim ne dysheme apartamenti
Ngrohje elektrike murale dhe tokesore per sauna, hamame
Ngrohje elektrike murale dhe tokesore per sauna, hamame
Sistem ngrohje per zyre
Sistem ngrohje per zyre
Sistem per shkrirjen e debores, Prishtine
Sistem per shkrirjen e debores, Prishtine
Vendosje e ngrohjes ne dysheme, Tirane
Vendosje e ngrohjes ne dysheme, Tirane
Ngrohje ne dysheme per  Sunrise Residence
Ngrohje ne dysheme per Sunrise Residence
Ngrohje ne dysheme per Apartament, Kodra Diellit
Ngrohje ne dysheme per Apartament, Kodra Diellit
Ngrohje ne dysheme per dhomat, Hotel Valbone
Ngrohje ne dysheme per dhomat, Hotel Valbone
Ngrohje ne dysheme per hotele, Perla Resort
Ngrohje ne dysheme per hotele, Perla Resort
Rezidence ne Tirane
Rezidence ne Tirane
Sistem ngrohje ne dysheme, Elbasan
Sistem ngrohje ne dysheme, Elbasan
Ngrohjen AHT HEATING ne gjithe banesen, Kukes
Ngrohjen AHT HEATING ne gjithe banesen, Kukes
Ngrohje tualeti nen dysheme, Lushnje
Ngrohje tualeti nen dysheme, Lushnje
Ngrohje apartamenti me rrjete nen dysheme
Ngrohje apartamenti me rrjete nen dysheme
Klinike Doktori, Pogradec
Klinike Doktori, Pogradec
Shtepia Muze e Ismail Kadarese
Shtepia Muze e Ismail Kadarese
Sistem ngrohje Black Diamond Lounge
Sistem ngrohje Black Diamond Lounge
Sistem ngrohje per apartament
Sistem ngrohje per apartament
Sistemi i shkrirjes se bores dhe te akullit
Sistemi i shkrirjes se bores dhe te akullit

Video