Secondary Adv

BIBTEX

 

Përshkrimi


Kompania Bibtex i ka fillesat e saj në Siri dhe prej vitit 2001, ajo përfaqëson një vend dinjitoz edhe në tregun shqiptar. Bibtex është kompania e cila ju ofron jo thjesht pëlhura dhe tapiceri, por është ajo që juve ju nevojitet për arredimin e ambjenteve tuaja. Dizajnet e reja, testimet laboratorike të plota, bazuar në standardet europiane, performanca dhe cilësia e lartë, shërbimi profesional dhe dedikimi, teknologjia më e lartë europiane në të gjitha fazat e prodhimit si edhe shumëllojshmëria e copave të cilat i përshtaten të gjitha shijeve të konsumatoreve, janë arsyet pse duhet të na zgjidhni ne.

Cdokush mund ta gjejë veten brenda showroom-it tonë duke përshtatur për ju shërbimin, cmimet, ofertat, produktet dhe cilësinë për të sjellë në duart tuaja gjithcka që ju nevojitet. Ne nuk diferencojmë askënd, ne përpiqemi që me produktet tona të realizohen dëshirat e gjithsecilit për t`u kthyer sërish tek ne saherë të keni nevojë.

 

Mirësevini në Bibtex Albania, kompleto stilin tënd të arredimit!


Çfarë ofron

Bibtex vjen tek ju me gjithcka që ju nevojitet. Arsyet pse duhet të na zgjidhni ne janë të shumta dhe mund të përmendim:

 

- Testime laboratorike të plota bazuar në standartet europiane;

- Performancë dhe cilësi e lartë;

- Shërbim profesional dhe të dedikuar;

- Teknologjia më e lartë europiane në të gjitha fazat e prodhimit;

- Tekstile për tapiceri, divane dhe kolltuqe;

- Copa për perde;

- Tapete moderne dhe klasike;

- Copa për tenda dielli;

- Aksesorë për mobilje (këmbë dhe krahë për kënde, kolltuqe etj);

- Copa për dyshek;

- Perde blackout;

- Copa për divane; 

- Copa easyclean;

- Nikelit për tapiceri divanesh;

- Tekstile klasike për mobilje antike;

- Copa dhe pëlhra lisho;

- Copa sintetike për tapiceri;

- Silikon për mbushje jastëkësh;

- Perde të të gjitha llojeve për sallon, për dhoma gjumi, dhoma fëmijësh etj;

- Damasqe të ndryshme;

- Mikrofibër për divane dhe kolltuqe;

- Copa me vetëpastrim;

- Damaska për kolltuk lokali;

- Inkelit kundër zjarrit për hotele dhe lokale;

- Inkelit për lokale për sedilje makine;

- Mikrofibër me dizenjo të ndryshme dhe lisho;

- Tapete antike dhe modernë;

- Mokete, rrugica me përmasa të ndryshme;

- Copa për kuverta;

- Copa për mbulesa tavoline për shtëpi ose bare, restorante;

- Copa xhakartë;

- Copa për karrige;

- Pëlhura polyester;

- Copa për jorgan, copa me përqindje pambuku etj.

 Shumëllojshmëria e copave bën që t’u përshtaten të gjitha shijeve të konsumatorëve.

Shërbime

Copa dhe Tekstile per karrige
Copa dhe Tekstile per karrige
Copa divanesh per ambjente ndenjeje
Copa divanesh per ambjente ndenjeje
Copa lehte te pastrueshme per divane dhe kolltuqe
Copa lehte te pastrueshme per divane dhe kolltuqe
Copa per kolltuqe, divane, poltrona, kende
Copa per kolltuqe, divane, poltrona, kende
Copa per veshje kendesh
Copa per veshje kendesh
Damaska klasike per divane antike
Damaska klasike per divane antike
Damaska siriane per kende dhe kolltuqe
Damaska siriane per kende dhe kolltuqe
Damaske per tapete
Damaske per tapete
Furnizim me metrazhe per mobileri
Furnizim me metrazhe per mobileri
Furnizim me tekstile per mobileri
Furnizim me tekstile per mobileri
Inkelite cilesore
Inkelite cilesore
Jasteke me pelhura cilesore
Jasteke me pelhura cilesore
Jasteke per divane dhe kolltuqe
Jasteke per divane dhe kolltuqe
Metrazhe me kilograme
Metrazhe me kilograme
Metrazhe per kolltuqe lokali, restoranti
Metrazhe per kolltuqe lokali, restoranti
Metrazhe per veshje koka krevati
Metrazhe per veshje koka krevati
Metrazhe per perde per hotele
Metrazhe per perde per hotele
Mikrofiber per divane
Mikrofiber per divane
Pelhura me perberje pambuku
Pelhura me perberje pambuku
Perde per shtepi
Perde per shtepi
Rrugica dhe Sixhade
Rrugica dhe Sixhade
Tekstile dhe metrazhe moderne
Tekstile dhe metrazhe moderne
Tekstile me shumice dhe pakice
Tekstile me shumice dhe pakice
Tekstile per divane dhe kolltuqe
Tekstile per divane dhe kolltuqe
Tekstile per mbulesa tavolinash
Tekstile per mbulesa tavolinash
Copa Outdoor
Copa Outdoor
Karrige druri modele te ndryshme
Karrige druri modele te ndryshme
Mokete per hotele
Mokete per hotele
Pllaka dekorative murale plasike
Pllaka dekorative murale plasike
Tavolina dhe karrige per ambiente te jashtme
Tavolina dhe karrige per ambiente te jashtme

Punë të kryera

Divan chester, Tapiceri velvet sipas deshires se klientit
Divan chester, Tapiceri velvet sipas deshires se klientit
Divan dysh, Tapiceri e zgjedhur nga klienti
Divan dysh, Tapiceri e zgjedhur nga klienti
Divane dhe pupe te veshura me tapiceri cilesore
Divane dhe pupe te veshura me tapiceri cilesore
Karrige lokali, Strukture druri dhe veshje me cope Bibtex
Karrige lokali, Strukture druri dhe veshje me cope Bibtex
Kend modern i veshur me tapiceri inkelit, imitim lekure
Kend modern i veshur me tapiceri inkelit, imitim lekure
Kend salloni, Veshur me tapiceri Bibtex
Kend salloni, Veshur me tapiceri Bibtex
Kornize krevati martesor, tapiceri velvet
Kornize krevati martesor, tapiceri velvet
Krevat matrimonial, veshur me tapiceri
Krevat matrimonial, veshur me tapiceri
Poltron klasik me tapiceri velvet
Poltron klasik me tapiceri velvet
Riveshje kendi dhe jasteke me tapiceri nga Bibtex
Riveshje kendi dhe jasteke me tapiceri nga Bibtex
Tapiceri cilesore per poltron
Tapiceri cilesore per poltron
Tapiceri klasike, Poltrona te veshur sipas porosise
Tapiceri klasike, Poltrona te veshur sipas porosise
Veshje kendi me tapiceri
Veshje kendi me tapiceri
Veshje pupe dhe divane me tapiceri, Punim per bar restorant
Veshje pupe dhe divane me tapiceri, Punim per bar restorant
Riveshje kendi me tapiceri Bibtex, Kombinim ngjyrash
Riveshje kendi me tapiceri Bibtex, Kombinim ngjyrash

Video