Secondary Adv

BRIKA Elektrik

 

Përshkrimi

BRIKA ELEKTRIK operon në tregun vendas që prej vitit 2002, duke ofruar cilësi maksimale dhe korrektësi për të gjithë klientët e saj. Ajo që na bën edhe më profesionistë është përqëndrimi maksimal vetëm në fushën elektrike duke ndjekur çdo azhornim dhe risitë me te reja në këte fushë. Gjithmonë punohet fort për një shërbim sa më cilësor dhe korrekt ndaj klientit në kohë reale. Besueshmëria e klientëve tanë na bën që te jemi sa më vigjilentë ndaj kërkesave të tyre. Staf i kualifikuar dhe cilësia e shërbimit janë aty për të arritur kënaqësinë e konsumatorit. Suksesi i arritur gjatë këtyre viteve e bën kompaninë tonë gjithmonë të kërkohet maksimumi duke ecur me hapa të vegjël dhe të sigurt drejt te ardhmes. BRIKA ELEKTRIK bashkëpunon me markat më prestigjoze ndëkombëtare, duke garantuar cilësinë dhe çmimet më të mira për klientët tanë.

 

Teknikë dhe inxhinierë të certifikuar me eksperiencë shërbejnë me profesionalizëm dhe në cdo moment në kompaninë tonë. Kujdes i vecantë për klientin dhe suport teknik edhe pas procesit të blerjes. Gjithmonë pranë jush me një gamë të gjerë produktesh prej 10.000 artikujsh. Ne do të vazhdojmë të jemi një partner i besueshëm në përputhje të plotë me nevojat dhe kërkesat e klientëve, partnerëve, punonjësve dhe bashkëpunëtorëve tanë duke rritur vlerat në treg. Gjithmone të palodhur dhe të destinuar për të bërë më të mirën duke qenë të përditësuar me teknologjinë më të fundit.

Çfarë ofron

BRIKA ELEKTRIK  vjen si një ndër kompanitë e cila niset nga bashkëpunimi me profesionistet e vërtetë të fushës elektrike dhe profesionistët e ndricimit , grupet e punës bashkpunojnë me profesionistë të vërtetë , sepse tek  ne asgjë nuk mungon. Kompania ofron produktet me cilësi disavjecare , të shoqëruara me certifikata cilësie të markave më të njohura europiane.

 

- Një nga pikat tona më të forta është besueshmëria dhe pikërisht është kjo ajo për të cilët punohet cdo ditë, për të qenë sa më afër me klientin. 

- BRIKA ELEKTRIK në bashkëpunim me partnerët dhe grupet e punës nga më profesionistët në treg ofron instalimin e sistemeve moderne te impianteve civile dhe industriale me ane te teknologjise SMART HOME. Me anë të kësaj teknologjie bëhet i mundur automatizimi i ndërtesave, kontrolli i shumë funksioneve normale të një banese apo objekti ku përfshihen kontrolli i fuqisë së harxhuar, modulet e ndricimit me komanda të pavarura dhe shumë komanda të tjera shtesë.

- Ofrojmë zgjidhje për problemet me projektet tuaja.Gjithcka që mund të duket e vështirë ka një zgjidhje dhe për këtë inxhinieret tanë do të jenë pranë jush për t`ju dhënë një zgjidhje sa më efikase projektit tuaj. Në mënyrë të vazhdueshme kërkojmë mënyra të reja dhe inovative për tu shërbyer klienteve tanë, duke parashikuar në kohë nevojat e tyre.

- Përmirësojmë jetësën tuaj me teknologjitë më të fundit përsa i përket kursimit të energjisë dhe cilësisë më të lartë. Performancë të lartë në ndricim me kosto të ulët, jetëgjatësi deri në 30.000 orë/punë në krahasim me modelet paraardhëse. Kështu kurseni kohën dhe paratë në xhepin tuaj.

Shërbime

Abazhure modele minimaliste dhe moderne
Abazhure modele minimaliste dhe moderne
Dyqan ndricuesash ne Durres
Dyqan ndricuesash ne Durres
Dyqan per materiale elektrike ne Durres
Dyqan per materiale elektrike ne Durres
Hinka, Prozhektore dhe Ndricuesa emergjence
Hinka, Prozhektore dhe Ndricuesa emergjence
Ndricim i brendshem arkitektural
Ndricim i brendshem arkitektural
Ndricim i brendshem dekorativ, Chandelier, Shandan
Ndricim i brendshem dekorativ, Chandelier, Shandan
Ndricuesa per ambjente te jashtme
Ndricuesa per ambjente te jashtme
Panele, Pllafonier dhe shirita led
Panele, Pllafonier dhe shirita led
Projekte ndricimi, Zbatim, Ideim
Projekte ndricimi, Zbatim, Ideim
Realizim dhe zbatim te projekteve te ndricimit
Realizim dhe zbatim te projekteve te ndricimit
Shirita led per ndricime te fshehta
Shirita led per ndricime te fshehta
Aspiratore industriale dhe rezidenciale
Aspiratore industriale dhe rezidenciale
Instalime industriale
Instalime industriale
Kanalina dhe aksesore kanalinash metalike
Kanalina dhe aksesore kanalinash metalike
Priza celesa Gewiss, Vimar, Bticino
Priza celesa Gewiss, Vimar, Bticino
Tuba elektrik vetshuares
Tuba elektrik vetshuares
Kasaforta sigurie elektronike
Kasaforta sigurie elektronike
Pompa Pedrollo te gjitha llojeve
Pompa Pedrollo te gjitha llojeve
Sisteme sigurie, alarmi, kamera Dahua
Sisteme sigurie, alarmi, kamera Dahua
Vegla pune elektrike
Vegla pune elektrike
Celesa elektrik Vimar, Bticino
Celesa elektrik Vimar, Bticino
Matrapike, trapane, elektrogure dhe vidator me bateri
Matrapike, trapane, elektrogure dhe vidator me bateri
Sisteme alarmi dhe sigurie TELETEK
Sisteme alarmi dhe sigurie TELETEK
Ndricues rrugore
Ndricues rrugore
Prozhektore ndricimi Led
Prozhektore ndricimi Led
Sisteme automatizimi hotelerie, Hicence
Sisteme automatizimi hotelerie, Hicence
Sisteme automatizimi portash garazhesh BFT
Sisteme automatizimi portash garazhesh BFT
Sisteme telefonie Karel
Sisteme telefonie Karel
Videocitofoni per vila, INTERCOM
Videocitofoni per vila, INTERCOM
Priza dhe celesa dritash BTICINO
Priza dhe celesa dritash BTICINO

Punë të kryera

BRIKA Elektrik1548684021
BRIKA Elektrik1548684050
BRIKA Elektrik1548684074
BRIKA Elektrik1548684087
BRIKA Elektrik1548684110
BRIKA Elektrik1548684172
BRIKA Elektrik1548684202
BRIKA Elektrik1548684238
BRIKA Elektrik1548684265
BRIKA Elektrik1548684286
BRIKA Elektrik1548684299
BRIKA Elektrik1548684314
GLORIA PALACE
GLORIA PALACE
Hotel Eurobushi, Tropoje
Hotel Eurobushi, Tropoje
Hotel Imperial, Durres
Hotel Imperial, Durres
Ndricim banaku
Ndricim banaku
Ndricim bari
Ndricim bari
Ndricim lokali
Ndricim lokali
Ndricim me ngjyra per kompleks eventesh
Ndricim me ngjyra per kompleks eventesh
Oborr Vile i ndricuar
Oborr Vile i ndricuar
YLLI  DETIT
YLLI DETIT
Albanian Star hotel
Albanian Star hotel
Amber Hotel
Amber Hotel
Bar Nmes
Bar Nmes
Brillant Hotel
Brillant Hotel
Delta Hotel
Delta Hotel
Klajdi Resort
Klajdi Resort
Montim i abazhureve Brika Elektrik ne apartament
Montim i abazhureve Brika Elektrik ne apartament
Ndricim i ambienteve tek Kompleksi Reli
Ndricim i ambienteve tek Kompleksi Reli
Ndricim i brendshem ne apartament
Ndricim i brendshem ne apartament
Vendosje e abazhureve ne kuzhine gatimi sipas projektit
Vendosje e abazhureve ne kuzhine gatimi sipas projektit
Spote Led dhe Ndricues te varur Brika Elektrik
Spote Led dhe Ndricues te varur Brika Elektrik
Palace Hotel Spa, Durres
Palace Hotel Spa, Durres
Apartament, projekt ndricimi
Apartament, projekt ndricimi
Ndricim i jashtem ne ambient bari
Ndricim i jashtem ne ambient bari
Ndricim korridor dhe holl hoteli
Ndricim korridor dhe holl hoteli
Ndricim per sale konference
Ndricim per sale konference
Ndricues i varur modern, Zbatim projekt ndricimi
Ndricues i varur modern, Zbatim projekt ndricimi
Projekt i realizuar nga Brika Elektrik ne apartament
Projekt i realizuar nga Brika Elektrik ne apartament
Projekt ndricimi, apartament
Projekt ndricimi, apartament
Shirita led dhe spote, banak i ndricuar
Shirita led dhe spote, banak i ndricuar
Spote tavanor led, projekt ndricimi
Spote tavanor led, projekt ndricimi

Partnere

borsanbticinodahuafracarrogewisslegrandMarecopedrolloschneider-electricteletekurmetvimarvorticebeghelli-logoec-elettrocanalihager-logolovato-electricluxmainer

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BRIKA_ELEKTRIK💡 (@brika_elektrik)

Amarlight