Secondary Adv

Vetrofusione Gjoka

 

Përshkrimi

Vetrofusione Gjoka Shpk është krijuar për të permbushur nevojat dhe kërkesat e klienteve, sidomos atyre aktual, po ashtu edhe klienteve potencial. Misioni i kompanisë është të ofrojë punime të të gjitha llojeve që kanë të bëjnë me punime xhami dhe duralumini. Vetrofusione Gjoka kryen përpunime dhe transformimin e xhamit në temperim dhe harkim. Kompania bën prerje më numerik, bizhutë, zmusime, bombardim etj.

 

Te Vetrofusione Gjoka do të gjeni të gjitha punimet me alumin dhe xham që ju dëshironi. Kompania Vetrofusione Gjoka ofron një gamë të gjërë shërbimesh me: Punime xhami; Punime alumini; Fasada xhami; Fasada të ventiluara; Fasada të strukturuara; Fasada gjysëm të strukturuara; Vetrata xhami; Xhama termik; Xhama akustik; Xhama të blinduara; Xhama kundër zhurmës dhe punime artistike të të gjithave llojeve.

Çfarë ofron

Kompania Vetrofusione Gjoka ofron një gamë të gjërë shërbimesh me: Punime xhami; Punime alumini; Fasada xhami; Fasada të ventiluara; Fasada të strukturuara; Fasada gjysëm të strukturuara; Vetrata xhami; Xhama termik; Xhama akustik; Xhama të blinduara; Xhama kundër zhurmës dhe punime artistike të të gjithave llojeve. Vetrofusione Gjoka përvecse ofron shërbimeve të ndryshme në përpunimin termik të xhamit, kthimin, shkrirje, temperim, vitrazhe, triplekse etj, gjithashtu tregton aksesorë dhe xhama me ngjyra të ndryshme për mozaik si: murano, katedrale, etj.  Kompania është e gatshme të ofrojë më të mirën tek klienti për sa i përket raportit cilësi/cmim.

Shërbime

Dritare me Alumin ekonomik
Dritare me Alumin ekonomik
Fasada xhami me termoizolim
Fasada xhami me termoizolim
Porta xhami me foto elemente
Porta xhami me foto elemente
Strehe xhami
Strehe xhami
Veshje me Kompozit Panel
Veshje me Kompozit Panel
Xham i ngjyrosur
Xham i ngjyrosur
Xhama anti reflektues
Xhama anti reflektues
Xhama banaqesh
Xhama banaqesh
Xhama dekorativ
Xhama dekorativ
Xhama Laminat
Xhama Laminat
Xhama per dyer, ballkoni
Xhama per dyer, ballkoni
Xhama reflektues
Xhama reflektues
Xhama te perthyer
Xhama te perthyer
Xhama te temperuar
Xhama te temperuar
Shkalle xhami
Shkalle xhami
Punime xhami dekorative
Punime xhami dekorative
Temperim xhami
Temperim xhami
Fasada xhami
Fasada xhami
Fabrike xhami, perpunim xhami
Fabrike xhami, perpunim xhami
Parapete, kangjella, parmak xhami
Parapete, kangjella, parmak xhami

Historiku

Vetrofusione Gjoka ka një përvojë shumëvjecare në përpunimin dhe implementimin e punimeve me duralumin, fasada xhami, dhe aksesorë mbështes. Kompania ka qënë e predispozuar për të implementuar cdo projekt në sektorin që operon duke u cilësuar kështu si një ndër kompanitë më të mira në këtë sektor, më punime cilësore ndër vite.

Punë të kryera

Vetrofusione Gjoka1449753639
Vetrofusione Gjoka1449753660
Vetrofusione Gjoka1557317966
Punime dyer, dritare, kangjella, Vetrata, Fasada per hotel
Punime dyer, dritare, kangjella, Vetrata, Fasada per hotel
Konviktet
Konviktet
ACHC Group shpk
ACHC Group shpk
Objekt ne autostade
Objekt ne autostade
Canaku
Canaku
Eagle Mobile
Eagle Mobile
Fasade xhami Ital
Fasade xhami Ital
Iveco Maminas
Iveco Maminas
Punime fasade dhe dyer dritare per Godine Banimi
Punime fasade dhe dyer dritare per Godine Banimi
Bolv Oil
Bolv Oil
Prestige Resort Durres
Prestige Resort Durres
Hotel Triumf Shengjin
Hotel Triumf Shengjin
Ndarje e ambjenteve, Elite dental Tirana
Ndarje e ambjenteve, Elite dental Tirana
Xham triplex per fasade, Lux Optika
Xham triplex per fasade, Lux Optika
Rr. Dervish Shaba, tek rrethrrotullimi TEG
Rr. Dervish Shaba, tek rrethrrotullimi TEG
Vas Tour Group Offices
Vas Tour Group Offices

Partnere

alumileverestExalcoGuardian warn roofpespa aluminPilkingtonSaint Gobain GroupMetraWiconaalbondekoskommerlingmsoraracotek

Certifikime

                 

            

Video