Secondary Adv

i-FIRE Fikse zjarri

 

Përshkrimi

i-Fire SHPK – Fikse Zjarri në partneritet me kompaninë të njohur në industrinë e produkteve të fikseve të zjarrit dhe të sistemeve zjarrfikëse Todorovic, ofron një shërbim serioz, të sigurt dhe më cilësi të çertifikuar në treg.

 

I-Fire vjen më pranë jush me shërbimet dhe produktet e saj për sigurinë e ambjenteve duke ju pajisur dhe montuar të gjitha sistemet antizjarr që nevojiten për cdo godinë dhe ndërtesë. I-Fire Shpk sjell në treg fikëse zjarri si dhe aksesorë të tjerë sigurie të cilësisë së parë dhe markave më të njohura. Kompania garanton zgjidhjen e parë për mbrojtjen nga zjarri dhe përdorimin e thjeshtë të pajisjeve nga cdo person.

Çfarë ofron

Fikse Zjarri dhe Produkte të Tjera

Programi i prodhimit Todorovic Ltd ka të gjitha llojet e aparateve të zjarrit, të mbushura nën presion të vazhdueshëm për makina dhe kamionë, impiantet industriale, stacionet e benzinës, qendrat tregtare, zyrat dhe hapësira banimi. Makinat tona janë të mbushura me pluhur, ujë, CO2 ose gaz organik. Shishe me fikese zjarri që prodhohen nga 1kg në 100kg dhe të gjitha produktet janë të certifikuara dhe kanë certifikata.

 

Përveç aparatëve të zjarrit që ne mund të ofrojmë, kompania jonë prodhon sisteme automatike të alarmit të zjarrit, kabinete hidranti, mobilje metalike per zyre dhe udhezime sigurie.

 

 i-Fire shpk është një kompanie me përgjegjësi të plotë për sistemet dhe pajisjet që ajo ofron për mbrojtje dhe siguri ndaj zjarrit. I-Fire ofron:

- Rimbushje Fikse Zjarri;

- Projekte e MNZ-së;

- Trajnime Personeli;

- Sistemet e MNZ-së;

- Kuti të ndihmës së shpejtë;

- Fikëse zjarri;

- Fikëse zjarri për biznese;

- Fikëse zjarri për institucione;

- Fikse zjarri për shtëpi;

- Kompleti i ndihmës së shpejtë mjekësore;

- Mjetet e ndihmës së shpejtë dhe pajisjet e ndihmës së shpejtë;

- Kaseta dhe kuti metalike për mjetet dhe pajisjet antizjarr;

- Dollape dhe rafte për zjarrfikës;

- Mjete, sisteme dhe pajisje për mbrojtje ndaj zjarrit, etj.

Shërbime

Dyqan per produkte te mbrojtjes nga zjarri
Dyqan per produkte te mbrojtjes nga zjarri
Fikese zjarri me CO2
Fikese zjarri me CO2
Fikese zjarri me puder
Fikese zjarri me puder
Fikese zjarri tavanore
Fikese zjarri tavanore
Fikse zjarri ne shitje
Fikse zjarri ne shitje
Fikse zjarri per institucione
Fikse zjarri per institucione
Furnizim me fikse zjarri
Furnizim me fikse zjarri
Kolaudim i fikseve
Kolaudim i fikseve
Montim i fikseve te zjarrit
Montim i fikseve te zjarrit
Produkte per mbrojtjen nga zjarri
Produkte per mbrojtjen nga zjarri
Projekte per mbrojtjen nga zjarri ne godina
Projekte per mbrojtjen nga zjarri ne godina
Rimbushje te bombulave te zjarrfikeses
Rimbushje te bombulave te zjarrfikeses
Sisteme per mbrojtjen nga zjarri
Sisteme per mbrojtjen nga zjarri
Tabela sinjalizuese per godina
Tabela sinjalizuese per godina
Trajnime stafi per mbrojtjen nga zjarri
Trajnime stafi per mbrojtjen nga zjarri
Vendosje e fikseve ne kopshte dhe cerdhe
Vendosje e fikseve ne kopshte dhe cerdhe
Vendosje te fikeseve te zjarrit ne shkolla
Vendosje te fikeseve te zjarrit ne shkolla
Veshje zjarrduruese
Veshje zjarrduruese
Zbatim i projekteve te mbrojtjes nga zjarri
Zbatim i projekteve te mbrojtjes nga zjarri
Zevendesim i fikseve te zjarrit
Zevendesim i fikseve te zjarrit

Punë të kryera

Bolv oil
Bolv oil
Cerdhja Nr 26
Cerdhja Nr 26
Gjimnazi Myslim Shima Yzberish
Gjimnazi Myslim Shima Yzberish
Gjimnazi Petro Nini Luarasi
Gjimnazi Petro Nini Luarasi
Kopshti Cufo
Kopshti Cufo
Kopshti Nene Tereza
Kopshti Nene Tereza
Kopshti nr 1
Kopshti nr 1
Qendra Sociale Te qendrojme sebashku
Qendra Sociale Te qendrojme sebashku
Shkolla 9 Vjecare Ymer Kurti
Shkolla 9 Vjecare Ymer Kurti
Shkolla Haxhi Korra
Shkolla Haxhi Korra
Shkolla Mustafa Kemal Ataturk
Shkolla Mustafa Kemal Ataturk
Shkolla Vasil Shanto
Shkolla Vasil Shanto
Latitude
Latitude
Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinise
Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinise
Parkingu  nentokesor te Rruga e Elbasanit
Parkingu nentokesor te Rruga e Elbasanit
Shkolla Bedri Llagami
Shkolla Bedri Llagami
Shkolla Ismail Qemali
Shkolla Ismail Qemali
Stacion elekrik
Stacion elekrik
Fikese zjarri dhe sinjalistike per zone te mbrojtur
Fikese zjarri dhe sinjalistike per zone te mbrojtur
Fikese zjarri per  biblioteke
Fikese zjarri per biblioteke
Fikese zjarri per ambient zyre
Fikese zjarri per ambient zyre
Fikese zjarri tavanore per magazine
Fikese zjarri tavanore per magazine
Furnizim dhe trajnim per fikse zjarri, Kopesht ne Tirane
Furnizim dhe trajnim per fikse zjarri, Kopesht ne Tirane
Sistem zjarri per  ndertese industriale
Sistem zjarri per ndertese industriale
Fikese zjarri per administrata shteterore
Fikese zjarri per administrata shteterore
Fikese zjarri per biznes
Fikese zjarri per biznes
Fikse zjarri ne komplekse banimi
Fikse zjarri ne komplekse banimi
Fikse zjarri per dyqan
Fikse zjarri per dyqan
Fiksese zjarri per magazina
Fiksese zjarri per magazina
Sistem sigurie anti zjarrit
Sistem sigurie anti zjarrit
Sistem sigurie per magazine dyqani
Sistem sigurie per magazine dyqani
Sistem sigurie per zyra
Sistem sigurie per zyra
Sistem sigurie per showroome
Sistem sigurie per showroome
Kopeshti 1 Qershori, Durres
Kopeshti 1 Qershori, Durres
Kopeshti Ismet Nanushi ne Durres
Kopeshti Ismet Nanushi ne Durres
Trajnim personeli, Kopeshti Hasan Koci
Trajnim personeli, Kopeshti Hasan Koci
Vendosje fikese zjarri ne institucion
Vendosje fikese zjarri ne institucion
Vendosje fikese zjarri ne nenstacione elektrike
Vendosje fikese zjarri ne nenstacione elektrike
Vendosje fikese zjarri, Shkolla Hysen Cela
Vendosje fikese zjarri, Shkolla Hysen Cela

Partnere

todorovic

Filial i Ri

Adresa: Rruga Martin Camaj, Durrës

Certifikime

Në mënyrë që të plotësojmë të gjitha nevojat e klientëve tanë dhe të rrisim sigurinë e tyre, ne po punojmë vazhdimisht në përmirësimin e produktit tonë. Ne kemi çertifikatat ISO 9001 për të gjitha produktet, si dhe e para çertifikatë EN për prodhuesit Serbë aparatet më të kërkuar që provon se cilësia e tyre është e jashtëzakonshme dhe mund të eksportohen lirisht në tregun evropian. Të gjitha makinëritë tona janë të pajisura me çertifikatë CE.