Secondary Adv

360 GROUP - Signs & Display

 

Përshkrimi

360 Group u krijua në Mars 2011, si biznes i vogël në fushën e ideimit dhe prodhimit të reklamave.  Që në fillim të rrugëtimit të saj, kompania 360 Group ndoqi një startegji të diferencimit të produktit dhe të vleresimit të tregut, duke u orientuar nga kërkesat, nevojat dhe dëshirat e klienteve.  Në procesin e rritjes së saj stafi është shtuar dhe është specializuar në fushën e prodhimit të reklamave duke ofruar profesionalizëm, eksperiencë dhe përmirësim të produkteve nëpërmjet teknologjisë. Sot 360 Group, shpk  ofron në treg shumicën e produkteve dhe shërbimeve në fushën e reklamimit dhe promocionit.

Më poshtë do të njiheni me atë c`ka ne ofrojmë për ju.

Çfarë ofron

360 Group shpk ofron dhe prezanton gamën e saj të shërbimeve dhe produkteve në reklamime dhe publicitete ku përfshihen:

- Ideim Logosh

- Printime

- Logim automjetesh

- Produkte dhe punime me gërma 3D

- Produkte Promocionale

- Punime në CNC

- Reklama Ndriçuese

- Veshje me adesiv

- Tabela ndricuese

- Printime indoor/outdoor

- Punime profesionale të teknologjisë LED

- Reklama në seri, billborde, karburante

- Stenda promocionale

- Artikuj promocionale

- Reklama elektronike

- Dhurata te personalizuara etj.

 

Vizioni i kompanisë lidhet me ngritjen e një kompanie publicitare lider në tregun shqiptar e cila do të ofrojë produkte dhe shërbime në fusha të ndryshme të reklamimit.

Shërbime

Adeziv frost per arredim fasade dhe Germa 3D
Adeziv frost per arredim fasade dhe Germa 3D
Frezim dhe gdhendje per shkronja druri
Frezim dhe gdhendje per shkronja druri
Printim billboardesh per ceremoni dhe evente
Printim billboardesh per ceremoni dhe evente
Printim ne mure gipsi
Printim ne mure gipsi
Printime ne leter adeziv cast dhe adeziv te thjeshte
Printime ne leter adeziv cast dhe adeziv te thjeshte
Produkte promocionale me ndricim LED
Produkte promocionale me ndricim LED
Punime ne CNC te tabelave orientuese, te restoranteve dhe kafeneve
Punime ne CNC te tabelave orientuese, te restoranteve dhe kafeneve
Punime reklamash me CNC, ideim dhe realizim logosh
Punime reklamash me CNC, ideim dhe realizim logosh
Reklama 3d me ndricim te brendshem dhe te jashtem per lokale, bare
Reklama 3d me ndricim te brendshem dhe te jashtem per lokale, bare
Reklama 3D te montuara ne mur ose fasada
Reklama 3D te montuara ne mur ose fasada
Reklame ndricuese me levizje dixhitale
Reklame ndricuese me levizje dixhitale
Sinjalistika alumini me adeziv te printuar
Sinjalistika alumini me adeziv te printuar
Stampim bluza per fast food
Stampim bluza per fast food
Tekste ne mure dhe veshje me adeziv, Reklama ne lartesi
Tekste ne mure dhe veshje me adeziv, Reklama ne lartesi
Varese celesash per hotele
Varese celesash per hotele
Veshje adezivi ne xham dhe mur
Veshje adezivi ne xham dhe mur
Veshje adezivi per motorra skuter
Veshje adezivi per motorra skuter
Veshje automjetesh me adesiv
Veshje automjetesh me adesiv
Veshje furgonash me adeziv
Veshje furgonash me adeziv
Veshje totale e fasadave me adeziv
Veshje totale e fasadave me adeziv

Punë të kryera

Altinbas
Altinbas
Ama Agjensi
Ama Agjensi
Apex Admiral
Apex Admiral
BKT
BKT
Brilant shpk
Brilant shpk
Festivali Nderkombetar i Gjuhes dhe Kultures Colours of the World
Festivali Nderkombetar i Gjuhes dhe Kultures Colours of the World
Global Security
Global Security
Goodys
Goodys
Hotel Adria
Hotel Adria
Ideiim dhe realizim logosh
Ideiim dhe realizim logosh
Jumbo
Jumbo
LC Waikiki
LC Waikiki
Shkodra Market
Shkodra Market
SuperBast
SuperBast
Tirana Internationl Hotel
Tirana Internationl Hotel
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Vita 99
Vita 99
Gjoka Konstruksion
Gjoka Konstruksion
Market Shkodra
Market Shkodra
Pharmawest
Pharmawest
Remax
Remax
Poliklinika Gjermane
Poliklinika Gjermane
TEG
TEG
Balux bar
Balux bar
COCO
COCO
Germa 3d dhe sfond etalbondi
Germa 3d dhe sfond etalbondi
Germa foreksi dhe plexi transparent i frezuar
Germa foreksi dhe plexi transparent i frezuar
Kolegji Mehmet Akif
Kolegji Mehmet Akif
Kopshti Turgut Ozal Tirane
Kopshti Turgut Ozal Tirane
Logo 3d per Fiore
Logo 3d per Fiore
New bulevard
New bulevard
Punim per event
Punim per event
Tabela per institucionet publike
Tabela per institucionet publike
Veshje fasade me adeziv
Veshje fasade me adeziv
Veshje fasades me adeziv te printuar
Veshje fasades me adeziv te printuar
Veshje me adeziv dhe germa 3d Imperial Oil
Veshje me adeziv dhe germa 3d Imperial Oil
Amar Lounge
Amar Lounge
Bujari Petrol Lezhe
Bujari Petrol Lezhe
Germa 3d Bonsai Hotel
Germa 3d Bonsai Hotel
Germa 3D Chicco fier
Germa 3D Chicco fier
Rea Botique Hotel
Rea Botique Hotel
Veshje fasade dhe germa inoks
Veshje fasade dhe germa inoks
Ardes Leo Lights
Ardes Leo Lights
Full design of Loci Trading Center
Full design of Loci Trading Center
Kiddie Land Albania
Kiddie Land Albania
LED neon reklame
LED neon reklame
Pizzeria Restorant LTC
Pizzeria Restorant LTC
Veshje autoveture, Security Rica
Veshje autoveture, Security Rica
Veshje fasade Deal Group Struge
Veshje fasade Deal Group Struge
Veshje fasade me adeziv
Veshje fasade me adeziv
Veshje fasade me alukobond
Veshje fasade me alukobond
Veshje foristrade
Veshje foristrade
Veshje makine me adeziv cast
Veshje makine me adeziv cast
Wallpaper  leter muri
Wallpaper leter muri
3D sign, Pizza Shop
3D sign, Pizza Shop
Germa 3D, Web Master
Germa 3D, Web Master
Green Line Brandim
Green Line Brandim
Led neon reklame
Led neon reklame
Reklame me germa 3d
Reklame me germa 3d
Stende Eventesh German Hospital
Stende Eventesh German Hospital
Alb Optika
Alb Optika
Alba Service
Alba Service
Birraria e Gjyshit
Birraria e Gjyshit
Deal Group
Deal Group
Lounge Bar, Kendi i Lojrave
Lounge Bar, Kendi i Lojrave
Rafaelo Luxury resort and spa
Rafaelo Luxury resort and spa
Restorant Qafthana
Restorant Qafthana
Terre di Giafar, Tirane
Terre di Giafar, Tirane
Uje mineral Puka
Uje mineral Puka