Secondary Adv

GAMA MBM Shpk

 

Përshkrimi

Kompania është themeluar në vitin 1995, sot GAMA + MBM operon me kapacitet të plot në zonën industriale Durrës - Tiranë, në 4,000 m 2 kapanon prodhimi, zyra administrate, projektimi dhe show room.  Aktiviteti ynë tregtar është i përhapur në të gjithë zonën e Ballkanit (Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Greqi, Bosnje-Hercegovina)!

 

GAMA + MBM disponon certifikimet RINA dhe ISO në design, prodhim dhe montim te aksesorëve te ndryshëm të arredimit industrial.Ne kemi kapacitete prodhimi dhe instalimi falë pervojës shumë vjecare, stafit të kualifikuar i përbërë nga arkitektë, projektues, inxhinierë te mbështetur nga softuerët e projektimit 3D, si dhe teknikë në fushën elektronike, elektrike dhe mekanike.

Aktualisht kemi patur bashkëpunime të larmishme me disa nga markat kryesore në Itali, Gjermani, Amerike, Turqi, etj., si : PADOVANI, FRYMASTER, TYLER, NIECO, MONDIAL FORNI, EFFE 2, ROLLMATIC, PIZZAGROUP, CONTI, AMBROGI FORNI, RAM, PIETRO BERTO, OLIS, TECNOINOX, OZTIRYAKILER, EKMASAN, GAMAK, etj.

Çfarë ofron

GAMA + MBM Shpk. është një kompani private e specializuar në projektim, prodhim dhe tregtimin e paisjeve industriale dhe aksesore, për bar-restorante, pasticeri dhe prodhime brumi. Gjithashtu një gamë të gjërë të prodhimeve te ndryshme Inoksi dhe aksesorë për paisjet spitalore dhe gjithshka që kërkohet në tregun e industrisë së ushqimit si baxho bylmeti, sallameri, etj.

Shërbime

Prodhuese e furrave te bukes me kate dhe rrotative
Prodhuese e furrave te bukes me kate dhe rrotative
Furnizim me pajisje per piceri dhe fast food
Furnizim me pajisje per piceri dhe fast food
Kompletim total me pajisje per banak lokali dhe bari
Kompletim total me pajisje per banak lokali dhe bari
Kuzhine profesionale inoksi per restorante dhe hoteleri
Kuzhine profesionale inoksi per restorante dhe hoteleri
Lavapjata dhe lavamane inoksi
Lavapjata dhe lavamane inoksi
Prodhime inoksi per fast food
Prodhime inoksi per fast food
Punime inoksi per piceri
Punime inoksi per piceri
Punime inoksi per restorante, bare, lokale, fast food, pizzeri
Punime inoksi per restorante, bare, lokale, fast food, pizzeri
Punime me inoks sipas kerkeses
Punime me inoks sipas kerkeses
Soba, Furra, Pianure, Zgara profesionale per restorante
Soba, Furra, Pianure, Zgara profesionale per restorante
Vitrina ngrohese dhe ftohese per prodhime ushqimore
Vitrina ngrohese dhe ftohese per prodhime ushqimore
Vitrina pasticerie dhe akullore
Vitrina pasticerie dhe akullore
Banake inoksi
Banake inoksi
Centrale sterilizimi dhe aksesore
Centrale sterilizimi dhe aksesore
Karroca spitalore
Karroca spitalore
Lavamane spitalore
Lavamane spitalore
Prodhime inoksi per spitale
Prodhime inoksi per spitale
Prodhime inoksi spitalore
Prodhime inoksi spitalore
Tavolina spitalore konfeksionimi
Tavolina spitalore konfeksionimi
Banake ftohes, banake pune per lokale, restorante, bare
Banake ftohes, banake pune per lokale, restorante, bare

Punë të kryera

Dora residence Tirana
Dora residence Tirana
Durres Adriatic Hotel Resort
Durres Adriatic Hotel Resort
Durres Albanian college
Durres Albanian college
Durres Epidamn Hotel
Durres Epidamn Hotel
E.T.E.R Hotel Spa, Kavaje
E.T.E.R Hotel Spa, Kavaje
Fish market restaurant 1
Fish market restaurant 1
Ballkoni i Dajtit restaurant, Tirane
Ballkoni i Dajtit restaurant, Tirane
Hotel boutique  spa Dykitarrat, Durres
Hotel boutique spa Dykitarrat, Durres
Hotel Mediterrane, Sarande
Hotel Mediterrane, Sarande
Hotel Millennium, Pogradec
Hotel Millennium, Pogradec
Hotel Resort Dyrrah, Durres
Hotel Resort Dyrrah, Durres
Hotel Resort Klajdi, Kavaje
Hotel Resort Klajdi, Kavaje
Kaon beer factory, Tirana, Albania
Kaon beer factory, Tirana, Albania
Kompleksi Kalaja, Kavaje
Kompleksi Kalaja, Kavaje
Latitude 2
Latitude 2
Lura resort  spa Gjiri i lalzit beach
Lura resort spa Gjiri i lalzit beach
Onufri Hotel, Berat
Onufri Hotel, Berat
Regina Resort, Vlore
Regina Resort, Vlore
Resort Bojo, Rradhime, Vlore
Resort Bojo, Rradhime, Vlore
Rimini fish restaurant and Hotel
Rimini fish restaurant and Hotel
Supreme Resort, Kavaje
Supreme Resort, Kavaje
Tirana Albanian college
Tirana Albanian college
Tirana Ring Center, Tirane
Tirana Ring Center, Tirane
Umami beach resort (karpen), Kavaje
Umami beach resort (karpen), Kavaje
UNHCR furniture project for the big kitchen of Iranian opposition in Tirana
UNHCR furniture project for the big kitchen of Iranian opposition in Tirana
Usluga Hotel spa Resort
Usluga Hotel spa Resort
Kompleksi turistik Miami beach, Kavaje
Kompleksi turistik Miami beach, Kavaje
Autogrill Bosnja
Autogrill Bosnja
Mon Amour Pasticeri
Mon Amour Pasticeri
Noval Diagnostic
Noval Diagnostic
Portiku Wine Bar and Restaurant, Durres
Portiku Wine Bar and Restaurant, Durres
Sektori i kirurgjise dhe sterilizimit, QSUT
Sektori i kirurgjise dhe sterilizimit, QSUT
Tirana Internation Airport
Tirana Internation Airport

Prodhimi

 

Certifikata e ekselences dhe CV ne Anglisht

Partnere

Video