Secondary Adv

Euroblind

 

Përshkrimi

Euroblind prodhon dyer dhe dritare të blinduara, si dhe alumin PVC sipas kërkesave të klientëve. Shtëpia, zyra apo çdo ambjent tjetër që na rrethon është e domosdoshme që të shihet si një hapësirë në tërësinë e saj, të jetohet dhe të personalizohet sipas harmonisë së personit që do jetojë. Ky është koncepti mbi të cilin ne përzgjedhim produktet më të mira, jo vetëm nga pamja apo dizajni, por edhe nga funksionaliteti për punën që kryejnë, cilësinë dhe respektin për mjedisin, mirëmbajtjen dhe pastrimin e lehtë, produkte unike dhe të qëndrueshme në kohë. Dritaret Euroblind shfrytëzojnë përparësitë e materialit inovativ me fibra lidhëse RAU-FIPRO të zhvilluar nga REHAU. Materialet me fibra lidhëse përdoren prej shumë viteve në ndërtimin e aeroplanëve dhe në sportin Formula 1 sepse karakterizohen për stabilitetin dhe aftësinë ngarkuese të shkëlqyer. Me RAU-FIPRO, kjo teknologji është përfshirë edhe në tregun e dritareve.

Dritaret "tradicionale“ për shkak të stabilitetit prodhohen me hekur. Mirëpo hekuri është nje përçues i nxehtësisë ku shkaktohen ura termike, të cilat nxehtësinë më shpejtë e nxjerrin jashtë. Tek Euroblind kjo është ndryshe. Thelbi i profilit nga materiali i teknologjisë së lartë RAU-FIPRO i jep dritares stabilitet të madh. Në shumicën e përdorimeve mund te hiqet dorë nga armirimi. Me këtë dritaret Euroblind janë të pamposhtura sa i përket termoizolimit dhe për kursimin e energjisë vendosin standarde të reja , madje edhe gjatë kërkesave për shtëpi pasive. Me Euroblind ju mund të reduktoni humbjen tuaj të energjisë në dritare deri në 76%. Dhe kjo sigurisht redukton shpenzimet tuaja për ngrohje në mënyrë të dukshme. Euroblind me termoizolimin unik në asnjë mënyrë nuk bënë kompromise sa i përket mbrojtjes nga zhurma, mbrojtjes kundër vjedhjeve, komforit dhe dizajnit!

Çfarë ofron

Kompania Euroblind ofron në tregun vendas një gamë të gjërë produktesh duke përmbushur të gjitha normat e cilësisë të kërkuara nga klientët. Tek Euroblind do të gjeni dyer të blinduara nga më cilësoret në tregun vendas:

•    Dyer të blinduara me një kanatë;

•    Dyer të blinduara me dy kanate;

•    Dyer të blinduara me rimeso;

•    Dyer të blinduara për shtëpi;

•    Dyer të blinduara kundër zjarrit.

Veshja e dyerve: Shumëllojshmëri dizejnosh dhe ngjyrash. Materiali i përdorur është MDF, material special i rimesuar, i plastifikuar si dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë. Të gjitha prodhimet e Euroblind vijnë në sigurinë dhe kualitetin sipas standartit ISO 9001 -2000. Montimi i kasës së portës bëhet me 8 përforcusese në mur, përvec 20 pikave të mbylljes në të dyja krahët. Fisheku i bravës është i standardit europian i mbrojtur me cylinder hapës i kufizuar, sy magjik me shikueshmëri 180 gradë. Portat kanë mbyllje fundore me gominë mbrojtëse nga pluhurat me konstruksion të qëndrueshëm, prodhohen me llamarinë të zinkuar dhe me spesorë nga 0.8 – 1.5 mm. Kasa e portave dhe kontrakasa prodhohet me llamarinë të zinkuar me spesor 1.5mm. Bravat janë të standardeve europiane dhe të sigurisë më të lartë.

 

Garancia është një nga pikat e forta të Euroblind. Kushtet e garancisë që ofron kompania janë të pakrahasueshme me çdo ofrues tjetër në Shqipëri. Kjo është zgjedhja e  Euroblind për të qenë me pranë klientëve dhe nevojave të tyre gjatë gjithë kohës dhe jo vetëm në momentin e shitjes. Siguria që zotëron Euroblind në produktet që ofron, garantohet jo vetëm nga përgatitja e stafit, teknologjia e prodhimit por edhe nga çertifikimet e marra. “Cilësia jonë, siguri për shtëpinë tuaj”. Nuk mund të merrni një vendim më të mirë dhe më të sigurt për të ardhmen.

Përparësitë tuaja në një vështrim:

 

–  Sistemi i parë i profileve te dritareve me armirim të plotë.

–  Dritarja me efikasitetin më te lartë të energjisë në klasën e vet –  e certifikuar edhe për shtëpi pasive.

–  Mbrojtja më e mirë ndaj zhurmës dhe ndaj vjedhjeve .

–  Elemente të mëdha me pamje të hollë për përfitime optimale solare të energjisë dhe arkitekturë moderne.

–  Mundësi individuale të dizajnimit për dritare dhe dyer të ballkonit.

–  Shumëllojshmëri e gjerë e formave, ngjyrave dhe profileve për të gjitha kërkesat.

–  Shtypje e optimuar e mbylljes gjatë hapjes dhe mbylljes për komfort maksimal.

–  Mirëmbajtje dhe pastrim i lehtë përmes REHAU HDF- sipërfaqes (High-Definition-Finishing) të provuar dhe posaçërisht të lëmuar.

–  Siguri e lartë e investimit dhe qëndrueshmëri afatgjate të vlerës së patundshmërisë.

–  Kualitet i lartë i materialit dhe konstruksionit, të kontrolluar në teste të shumta të ngarkesës.

Shërbime

Asistence per montim dhe riparim dyersh
Asistence per montim dhe riparim dyersh
Brava antivjedhje
Brava antivjedhje
Dyer me panel alumini
Dyer me panel alumini
Dyer me panel MDF te jashtme
Dyer me panel MDF te jashtme
Dyer rezistente ndaj zjarrit
Dyer rezistente ndaj zjarrit
Dyer te blinduara me dritare
Dyer te blinduara me dritare
Dyer te blinduara me izolim te larte akustik
Dyer te blinduara me izolim te larte akustik
Dyer te blinduara me siguri te larte
Dyer te blinduara me siguri te larte
Dyer te blinduara per shkolla dhe institucione shteterore
Dyer te blinduara per shkolla dhe institucione shteterore
Dyer te blinduara te sigurise se larte
Dyer te blinduara te sigurise se larte
Dyer te jashtme me panel alumini dhe xham
Dyer te jashtme me panel alumini dhe xham
Dyer te jashtme te veshura me dru rimeso
Dyer te jashtme te veshura me dru rimeso
Ekspozite per dyer te blinduara
Ekspozite per dyer te blinduara
Montim dyer te blinduara per shtepi
Montim dyer te blinduara per shtepi
Montim i dyerve antizjarr dhe antipanik
Montim i dyerve antizjarr dhe antipanik
Nderrim brave per dyer te jashtme
Nderrim brave per dyer te jashtme
Riparim dhe servis per dyer te blinduara
Riparim dhe servis per dyer te blinduara
Vendosje dyer te blinduara ne vila
Vendosje dyer te blinduara ne vila
Dritare me izolim te larte termik dhe akustik
Dritare me izolim te larte termik dhe akustik
Montim dritare pvc dhe alumini
Montim dritare pvc dhe alumini

Punë të kryera

Euroblind1553180261
Euroblind1553180273
Euroblind1553180281
Euroblind1553180291
Euroblind1553180315
Euroblind1553180400
Euroblind1553180412
Euroblind1553180485
Euroblind1553180501
Euroblind1553180511
Euroblind1553180524
Euroblind1553180716
Euroblind1553180766
Euroblind1553180789
Euroblind1553180801
Euroblind1553180811
Apartament ne  Durres
Apartament ne Durres
Fresku Tirane
Fresku Tirane
Pallati i Sportit, Rreshen
Pallati i Sportit, Rreshen
Poti Shpk
Poti Shpk
Vile ne Berxulle
Vile ne Berxulle
Vile ne Kamez
Vile ne Kamez
Dere e blinduar e zeze per apartament
Dere e blinduar e zeze per apartament
Dere kryesore, Acacia Hills
Dere kryesore, Acacia Hills
Dere e blinduar moderne me veshje druri
Dere e blinduar moderne me veshje druri
Dere e blinduar me panel xhami
Dere e blinduar me panel xhami
Euroblind1635581696
Euroblind1635581767
Euroblind1635581790
Euroblind1635581809
Euroblind1635581895
Euroblind1635581920
Euroblind1635581944
Euroblind1635582103
Euroblind1635582126
Euroblind1635582239
Euroblind1643895281
Euroblind1643895297
Euroblind1643895316
Euroblind1643895351
Euroblind1643895371
Euroblind1643895388
Euroblind1673956640
Euroblind1673956659
Euroblind1673956670
Euroblind1673956701
Euroblind1673956721
Euroblind1673956734
Euroblind1673956778
Euroblind1673956791
Euroblind1673956813

Certifikime