Secondary Adv

Pigment Color

 

Përshkrimi

Pigment Color operon në fushën e bojrave dhe dekorimit të mureve. Pigment Color vjen si një projekt i sjellë në jetë nga inxhinieri i njohur i ndërtimit, z. Ervin DERVISHI, që vepron në industrinë e ndërtimit që prej vitit 2011. Që prej asaj kohe ai mori pjesë në një projekt, si investitor dhe bashkëpunëtor me disa nga kompanitë më të njohura në fushën e ndërtimit. Duke parë tregun shqiptar ai mendoi të sjellë materiale të nevojshme për ndërtim dhe lyrje me dëshirën për të ofruar cilësinë më të mirë për konsumatorin shqiptar, për shkak të ideologjisë së tij që Shqipëria dhe shqiptarët meritojnë më të mirën. Dhe për këtë arsye Pigment Color lindi duke bërë të mundur që të sjellim markat më të mira të bojrave greke.

Në përgjithësi ekziston një koncept që thotë: "Nëse është cilësore, është e shtrenjtë". Ne në Pigment Color u kujdesëm për këtë duke marrë rrezikun e të bërit një koncept të ri revolucionar "E lirë dhe cilësore" sepse të gjithë meritojnë të marrin më të mirën. Ne jemi këtu për të përmbushur këtë detyrë që të gjithë konsumatorët të mund të gjejnë veten e tyre në dyqanin tonë me maksimumin e cilësisë së ofruar.

Çfarë ofron

Kompania Pigment Color vjen tek ju me qëllimin për t'i dhënë ngjyra jetës tuaj me cilësinë më të mirë që tregu mund të ofrojë. Ne importojmë mallra nga Greqia, duke u kujdesur për të sjellë vetëm materialet më të mira të bojrave për klientët tanë. Në dyqanin tonë mund të gjeni emrat më të mëdhenj në industrinë e bojrave si: Bojra nga Benjamin Moore, bojra nga Er-LAC, bojra Vivechrom, bojra Dulux Trade, bojra Vechro, bojra Kraft, bojra Berling etj. Cilësia që ne ofrojmë dhe importojmë është e certifikuar nga " International Organization of Standartization", " EU Ecolabel" dhe " Environmental management System ".

Shërbimi ynë fillon që nga Interior dizajni, planifikimi dhe aplikim i bojrave në ambjentet tuaja dhe gjithashtu dekorim të apartamenteve, vilave, bizneseve etj, duke ju vënë në dispozicion shërbimin tonë përmes ekipeve më të mira profesionale. Produktet tona ofrohen në shitje me shumicë dhe pakicë, përfshirë gjithashtu transportin brenda dhe jashtë Tiranës.

 

Sillni ngjyrë në jetën tuaj me Pigment Color.

Shërbime

Bojra akrilike Er-Lac
Bojra akrilike Er-Lac
Bojra Amerikane Benjamin Moore
Bojra Amerikane Benjamin Moore
Bojra dekorative per siperfaqe te brendshme dhe te jashtme
Bojra dekorative per siperfaqe te brendshme dhe te jashtme
Bojra druri Erlac
Bojra druri Erlac
Bojra Dulux
Bojra Dulux
Bojra epokside per lyerje metali
Bojra epokside per lyerje metali
Bojra gjermane Kraft
Bojra gjermane Kraft
Bojra industriale me rezistence te larte
Bojra industriale me rezistence te larte
Bojra izoluese, termike dhe hidroizoluese
Bojra izoluese, termike dhe hidroizoluese
Bojra Plastike ekologjike Er-La
Bojra Plastike ekologjike Er-La
Bojra, Stuko, Primer per rifiniture Vivechrom
Bojra, Stuko, Primer per rifiniture Vivechrom
Primer makinash
Primer makinash
Primer per izolim fasade Er-Lac
Primer per izolim fasade Er-Lac
Vegla dhe Aksesore ndihmes per lyerje
Vegla dhe Aksesore ndihmes per lyerje
Verniqe per dysheme me parket druri
Verniqe per dysheme me parket druri
Furnizim dhe Punime gipsi
Furnizim dhe Punime gipsi
Hidroizolime Themelesh dhe Mure Betoni
Hidroizolime Themelesh dhe Mure Betoni
Termoizolime me Shkume Rigjide Poliuretani
Termoizolime me Shkume Rigjide Poliuretani
Punime lyerje dhe patinime
Punime lyerje dhe patinime
Punime, Furnizim, Vendosje Hidroizolime Tarrace, Bodrume
Punime, Furnizim, Vendosje Hidroizolime Tarrace, Bodrume
Izolim me shkume me pompe
Izolim me shkume me pompe
Izolim per absorbimin e zerit, veshje me shkume rigjide poliuretani
Izolim per absorbimin e zerit, veshje me shkume rigjide poliuretani
Izolim tarrace me shkume poliuretani
Izolim tarrace me shkume poliuretani
Izolim themelesh material 2K Bituminoz dhe Kristaline
Izolim themelesh material 2K Bituminoz dhe Kristaline
Lyerje me pompe
Lyerje me pompe
Membrane likuide Poliuretani
Membrane likuide Poliuretani
Shtresa hidroizoluese per pllaka me Astar Epoksid
Shtresa hidroizoluese per pllaka me Astar Epoksid
Termoizolim fasade me shkume poliuretani
Termoizolim fasade me shkume poliuretani
Termoizolim poliuretani me pistolete per catia
Termoizolim poliuretani me pistolete per catia
Termoizolim tarrace me shkume rigjide poliuretani
Termoizolim tarrace me shkume rigjide poliuretani
Termoizolim catie me aplikim shkume poliuretani (spf)
Termoizolim catie me aplikim shkume poliuretani (spf)
Izolim Tarace, termoizolim dhe hidroizolim, shkume poliuretani spf, dhe polyurea
Izolim Tarace, termoizolim dhe hidroizolim, shkume poliuretani spf, dhe polyurea
Hidroizolim  me Polyurea dhe Membrana Likuide Poliuretani
Hidroizolim me Polyurea dhe Membrana Likuide Poliuretani
Punime civile dhe te rifinitures
Punime civile dhe te rifinitures

Punë të kryera

Izolim me polyurethane per tarraca, mure, cati, themele
Izolim me polyurethane per tarraca, mure, cati, themele
Izolim me shkume me pompe
Izolim me shkume me pompe
Izolim themelesh material 2K Bituminoz dhe Kristaline
Izolim themelesh material 2K Bituminoz dhe Kristaline
Lyerje me pompe
Lyerje me pompe
Membrane likuide Poliuretani
Membrane likuide Poliuretani
Shtresa hidroizoluese per pllaka me Astar Epoksid
Shtresa hidroizoluese per pllaka me Astar Epoksid
Termoizolim catie me aplikim poliuretani (spf)
Termoizolim catie me aplikim poliuretani (spf)
Termoizolim me shkume poliuretani(spf)
Termoizolim me shkume poliuretani(spf)
Termoizolim tarace
Termoizolim tarace
Lyerje, patinim apartamenti
Lyerje, patinim apartamenti
Izolim, termoizolim, hidroizolim tarace
Izolim, termoizolim, hidroizolim tarace
Izolim me membrane likuide poliuretani
Izolim me membrane likuide poliuretani
Izolime me poliuretan per ambiente te brendshme
Izolime me poliuretan per ambiente te brendshme
Termoizolim dhe hidroizolim i traces me shkume rigjide poliuretani me trashesi 5 cm
Termoizolim dhe hidroizolim i traces me shkume rigjide poliuretani me trashesi 5 cm
Termoizolim dhe hidroizolim i catise me tjegulla me shkume rigjide poliuretani
Termoizolim dhe hidroizolim i catise me tjegulla me shkume rigjide poliuretani
Termoizolim i taraces se valezuar me shkume rigjide poliuretani
Termoizolim i taraces se valezuar me shkume rigjide poliuretani
Termoizolim dopjo mur tulle me Shkume poliuretani
Termoizolim dopjo mur tulle me Shkume poliuretani
Termoizolim me poliuretan fasade e ventiluar
Termoizolim me poliuretan fasade e ventiluar
Termoizolim me shkume poliuretani llamarine metalike
Termoizolim me shkume poliuretani llamarine metalike
Termoizolim solete betoni
Termoizolim solete betoni
Termoizolim i Shtepise se drurit me shkume rigjide poliuretani
Termoizolim i Shtepise se drurit me shkume rigjide poliuretani

Partnere

berlingbmDuluxErlacKraftmarispvechrovive