Secondary Adv

RS&M shpk

 

Përshkrimi

RS&M sh.p.k u krijua në vitin 2003 me një mesazh të qartë për të krijuar një kompani 100% shqiptare, të një niveli të lartë në fushën e sinjalistikës dhe sigurisë rrugore, të njohë nevojat e Republikës së Shqipërisë, të përmirësojë infrastrukturën ekzistuese, të implementojë infrastrukturën e re dhe të kompletojë rrugë me sinjalistikë (horizontale dhe vertikale) dhe siguri rrugore të niveleve bashkëkohore. Sot, RS&M sh.p.k ka arritur objektivat e realizimit të projekteve të suksesshme të rëndësishme në fushat kryesore të synuara.

Xhiroja vjetore e Kompanisë është 10 fishuar me objektiv për të arritur një xhiro në rritje me “herë”. RS&M është një shoqëri përgjegjëse në biznes duke demonstruar marrëdhënie korrekte me bankat brenda dhe jashtë vendit, kompanitë e sigurimit dhe në zhvillimin e investimeve të huaja. Kompania jonë i riinveston fitimet vjetore të saj në zgjerimin dhe përmirësimin e strukturave te saj, në mjete e makineri.

 

RS&M sh.p.k zotëron: pesë makineri vijëzimi me ajër, një makineri vijëzimi Erles, tre batipal, tre plotera, një printer dixhital për printimin e tabelave fosforeshente, tre tranxha, një stranxhë, tre presa, dy motosaldatrice, katër makineri saldimi me argon, një kamion me vinxh, katër kamionë të tonelatave të ndryshme, dy kamiona karotrec, tre kamioncina dhe dy furgona, gjeneratorë dhe motogjeneratore, sharra për prerjen e asfaltit e shumë pajisje të tjera që kompletojne repartet përkatëse.

 

Aktualisht e shtrirë në një sipërfaqe prej 6000 m2, me reparte të specializuara për dizenjim dhe montim, konstruksione metalike, magazinim, ofiçinë, ambjente pritjeje për klientë dhe zyra të administratës, krijon një klimë të ngrohtë dhe frytdhënëse për nevojat e tregut.

RS&M sh.p.k mbështetet në një staf të kualifikuar dhe është krenare për frymën e bashkëpunimit dhe të organizimit të shkëlqyer të tij. Në këtë staf përfshihen një drejtues teknik, pesë inxhinierë, një financier, një juriste, një llogaritar, dy teknikë, pesë saldatore, dy dizenjatorë, një specialist, një koordinator dhe 34 punëtore.

 

“RS&M” është krenare për marrëdhëniet ndërpersonale që mban me ndërtues kombëtarë dhe ndërkombëtarë që operojnë në Shqipëri dhe udhëhiqet nga filozofia për të punuar si nënkontraktor kryesor, me kompani të huaja me experiencë,por dhe si kontraktor në projektet e Ministrisë së Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacioneve, bashkive e komunave të ndryshme në territorin e REP. SHQIP. Si rezultat i angazhimit për të qenë një Kompani Lider “RS&M” është  çertifikuar me ISO 9001-2008 që prej vitit 2007.

Çfarë ofron

PROJEKTIMI
Ekipi i inxhinjerëve dhe specialistëve tanë, janë në gjëndje të ndihmojnë klientët në gjetjen e zgjidhjeve optimale me profesionalizëm, standart të lartë dhe në përputhje me kodin rrugor të Republikës së Shqipërisë. Projektimi përfshin fushat e sinjalistikës, sigurisë dhe trafikut rrugor.

 

DIZENJIMI
Nga momenti i marrjes së porosisë nga klienti, stafi ynë me eksperiencë shumë vjeçare mundëson realizimin e kërkesës sa më afër idesë. Pas aprovimit nga klienti porosia proçedohet drejt prodhimit.

 

PRODHIMI
Në momentin e konfirmimit të porosisë nga klienti, ajo kalon në proçesin e prodhimit duke u bazuar në standartet e kërkuara të çertifikimit ISO 9001-2008 (të organizimit) dhew të gjitha çertifikatave të tjera profesionale lidhur me produktet duke dhënë kështu të gjitha garancitë lidhur me produktet.

 

MONTIMI
Si hallka e fundit e zinxhirit pas projektimit, dizenjimit dhe prodhimit ngelet montimi. Ky proçes realizohet në sasi, në kohë dhe cilësi sipas kërkesave të klienteve tanë.

Shërbime

Emertime rruge dhe numratore godinash
Emertime rruge dhe numratore godinash
Panele plotesuese
Panele plotesuese
Pashaporta per projekte ndertimi
Pashaporta per projekte ndertimi
Sinjale ekzekutuese
Sinjale ekzekutuese
Sinjale kantieri
Sinjale kantieri
Sinjale turistike
Sinjale turistike
Sinjalet e detyrimit
Sinjalet e detyrimit
Sinjalet e ndalimit
Sinjalet e ndalimit
Sinjalet e orientimit
Sinjalet e orientimit
Sinjalet e perkoshme
Sinjalet e perkoshme
Sinjalet e perparesise
Sinjalet e perparesise
Sinjalet e rrezikut
Sinjalet e rrezikut
Sinjalet informative
Sinjalet informative
Sinjalet informuese
Sinjalet informuese
Sinjalet treguese
Sinjalet treguese
Sinjalistika horizontale
Sinjalistika horizontale
Tabela turistike
Tabela turistike
Bllokues cilindrik automjetesh
Bllokues cilindrik automjetesh
Devijues trafiku PVC
Devijues trafiku PVC
Kufizues anesore
Kufizues anesore
New Jerse PVC
New Jerse PVC
Pasqyra per rruge
Pasqyra per rruge
Produkte gome per rruge
Produkte gome per rruge
Produkte PVC
Produkte PVC
Reflektore barrierash
Reflektore barrierash
Semafore
Semafore
Sy mace
Sy mace
Trasena metalike dhe PVC
Trasena metalike dhe PVC
Aksesore metalike
Aksesore metalike
Trare elektrike dhe manuale
Trare elektrike dhe manuale
Anti-Zhurmues
Anti-Zhurmues
Barriera
Barriera
Kangjella rruge
Kangjella rruge
Tabela me konstruksion
Tabela me konstruksion
Vijezim bandat e kembesoreve
Vijezim bandat e kembesoreve

Katalogu

Katalog RS&M shpk

Punë të kryera

Antizhurmues, Durres
Antizhurmues, Durres
Tabela me konstruksion, Durres
Tabela me konstruksion, Durres
Tabela sinjalistike me konstruksion metalik, Laprake
Tabela sinjalistike me konstruksion metalik, Laprake
Tabele me konstruksion, Ura e Bunes
Tabele me konstruksion, Ura e Bunes
Vendosje e kangjellave ne rruge, Tirane
Vendosje e kangjellave ne rruge, Tirane
Vijezim bandat e kembesoreve, Parku Olimpik
Vijezim bandat e kembesoreve, Parku Olimpik
Vijezim korsi biciklete, Bulevardi, Tirane
Vijezim korsi biciklete, Bulevardi, Tirane
Vijezim korsi biciklete, Tirane
Vijezim korsi biciklete, Tirane
Vijezim per kembesoret, Tirane
Vijezim per kembesoret, Tirane
RS&M shpk1553782287
RS&M shpk1553783422
RS&M shpk1553783439
RS&M shpk1553783502
RS&M shpk1553783516
RS&M shpk1553783528
RS&M shpk1553783547
RS&M shpk1553783572
RS&M shpk1553783587
RS&M shpk1553783599
RS&M shpk1553783622
RS&M shpk1553783633
RS&M shpk1553783646
RS&M shpk1553783655
RS&M shpk1553783664
RS&M shpk1553783677
Aplikim me makineri MMA per vijat e bardha
Aplikim me makineri MMA per vijat e bardha
Bulevardi i ri, Tirane
Bulevardi i ri, Tirane
Dekore 3D ne rruge kalimi
Dekore 3D ne rruge kalimi
Ndalese ne karburant
Ndalese ne karburant
Punime ne dogane, Shqiperi
Punime ne dogane, Shqiperi
Qendra Tregtare Univers, QTU
Qendra Tregtare Univers, QTU
Sinjalistike horizontale, Milot
Sinjalistike horizontale, Milot
Sinjalistike ne rruge inter urbane
Sinjalistike ne rruge inter urbane
Sinjalistike ne Toll Post
Sinjalistike ne Toll Post
Stacion ndalimi
Stacion ndalimi
Tabela me konstruksion, Dogane
Tabela me konstruksion, Dogane
Vend kalimi per kembesore dhe drita trafiku Led
Vend kalimi per kembesore dhe drita trafiku Led
Vija te bardha per kalim kembesoresh
Vija te bardha per kalim kembesoresh
Vijezim dekorativ, RTSH Tirane
Vijezim dekorativ, RTSH Tirane
Vijezim ne korsi bicikletash
Vijezim ne korsi bicikletash
Vijezim per devijim korsie
Vijezim per devijim korsie
Vijezime me ngjyre ne autostrade
Vijezime me ngjyre ne autostrade
Montimi i paneleve per reduktimin e zhurmes ne rruge
Montimi i paneleve per reduktimin e zhurmes ne rruge
Vijezime strukturore me dukshmeri te larte ne mot te lagesht
Vijezime strukturore me dukshmeri te larte ne mot te lagesht
Vijezime te perkohshme rrugore te verdha
Vijezime te perkohshme rrugore te verdha

Certifikime

Video

Aplikimi i pikave me plastik të ftohtë - Metoda më e re e vijëzimit të rrugëve në Shqipëri

 

Dukshmeri të lartë në kohë të thatë, si dhe gjatë ditëve me shi në siperfaqje të lagësht.  Shoqëruar gjithashtu me efektin e zhurmës (noise effect).