Secondary Adv

VITALUX

 

Përshkrimi

Vitalux Vitalux është distributor i markave më të mëdha botërore në fushën e ndriçimit si GE Lighting, Bright, Daylight Italia, Edison, Nova Luce, Oluce, Viokef, Sylvania, Pamir, Zambelis etj. Specialistët tanë do jenë afër jush që nga projektimi deri në zbatimin e projektit. Tek ne nuk mbaron gjithçka me zbatimin e projektit. Ofrojmë garanci dhe mirëmbajtje për të gjitha produktet. Objektivi ynë kryesor është zhvillimi i kërkimeve të ndryshme për të qenë koherentë me teknologjitë e reja, duke patur parësore përfitimet e klientëve tanë. 

Faza I – Projektimi

Një inxhinier nga kompania mbikqyr ambjentin dhe kalkulon ndriçimin.

 

Faza II – Përzgjedhja

Në bazë të kalkulimit ofrohet produkti më i përshtatshëm me çmimin më të mirë

 

Faza III – Zbatimi

Sipas kërkesës së klientit, ofrohet dhe zbatimi i projektit.

Pas shumë bashkëpunimesh të suksesshme dhe klientësh që na kanë besuar, vizioni ynë është të vazhdojmë të rritemi në industrinë e ndriçimit duke sjellë koherencë me inovacionet e fundit.

Çfarë ofron

Vitalux ofron shërbime të sigurta për klientët duke ecur me hapin e kohës dhe duke ju përshtatur risive të teknologjisë. Tek ne  mund të gjeni ndricues të një standardi të lartë duke nisur që nga ndriçuesit LED dekorativë e deri tek ndriçuesit teknik. Për projektet tuaja mund të gjeni një shumëllojshmëri ndriçuesash decorative tavanor mural e tokësorë , spotesh , ndricues gjelbërimi e të jashtëm etj.

Gjithashtu ndriçues për ambjentet e jashtme si fusha sportive, ndriçues rrugorë, prozhektorë, shirita LED me fuqi të lartë dhe shirita LED profesional. Vitalux ju ndihmon të  përllogarisni edhe sasinë e dritës që i  nevojitet ambjentit.

Shërbime

Shina me spote
Shina me spote
Prozhektore
Prozhektore
Profile led katrore
Profile led katrore
Profile led inkaso
Profile led inkaso
Ndricuesa tavoline
Ndricuesa tavoline
Ndricuesa rrugore
Ndricuesa rrugore
Ndricuesa per fusha sportive
Ndricuesa per fusha sportive
Ndricuesa te jashtem
Ndricuesa te jashtem
Ndricuesa me neona led
Ndricuesa me neona led
Ndricuesa karburanti
Ndricuesa karburanti
Ndricuesa industrial
Ndricuesa industrial
Ndricuesa gipsi
Ndricuesa gipsi
Ndricuesa emergjence
Ndricuesa emergjence
Ndricuesa emergjence
Ndricuesa emergjence
Ndricuesa toke
Ndricuesa toke
Ndricuesa toke
Ndricuesa toke
Ndricuesa dekorative te varur
Ndricuesa dekorative te varur
Ndricuesa hoteli
Ndricuesa hoteli
Llampa Led filament
Llampa Led filament
Llampa dekorative led
Llampa dekorative led
Shirita led profesional
Shirita led profesional
Shirita led me fuqi te larte
Shirita led me fuqi te larte
Ndricuesa mural
Ndricuesa mural
Ndricuesa tavanore dekorative
Ndricuesa tavanore dekorative
Ndricim dyqanesh, butikesh, sallonesh
Ndricim dyqanesh, butikesh, sallonesh
Ndricim fasadash
Ndricim fasadash
Ndricim karburantesh
Ndricim karburantesh
Ndricim per lokale, bare, restorante
Ndricim per lokale, bare, restorante
Ndricim per supermarkete
Ndricim per supermarkete
Ventilatore me ose pa drite
Ventilatore me ose pa drite
Shina magnetike me spote
Shina magnetike me spote
Sensore
Sensore
Profile te varura sipas porosise se klientit
Profile te varura sipas porosise se klientit
Profile Incasso
Profile Incasso
Ndricuesa te varur magnetik
Ndricuesa te varur magnetik
Ndricuesa prej bamboo-je, rattani, kashte
Ndricuesa prej bamboo-je, rattani, kashte

Partnere

brightdaylightedisonelmarkgeliranovaluceolucepamirsylvaniaviokefzambelisaca lightingastel lightingavoluxcreative cablesfaro barcelonafermadagalaxy profilesmeanwellsunrichertungsram

Punime te kryera

Punime te kryera
Vinoteke, Pazari i ri
Punime te kryera
Salloni Mercedes Benz
Punime te kryera
Salloni Mazda Albania
Punime te kryera
QTU
Punime te kryera
Karburanti Kastrati
Punime te kryera
JYSK Qendra Kristal
Punime te kryera
Harmonia Hotels Group
Punime te kryera
Dyqani Bulgarini, Toptani
Punime te kryera
Cufo Fitnes
Punime te kryera
Bar Trocadero
Bar Oslo 21-Dhjetori
Bar Oslo 21-Dhjetori
Bar Mokador
Bar Mokador
Fly Bar and Wine, Durres
Bar Meduza
Punime te kryera
Fly Bar and Wine, Durres
Vila 135
Vila 135
Sunrise Lounge Bar
Sunrise Lounge Bar
Punime te kryera
Shanti lounge
Shanti lounge
See Well Eye Clinic
Punime te kryera
Restaurant Rimini ne Durres
Restaurant Rimini ne Durres
Portik hotel
Punime te kryera
Bocconcino Lounge
Punime te kryera
4AM zyra
Punime te kryera
Ansi Farma
Punime te kryera
Bio Farm Bonum
Punime te kryera
Bio Ju Market
Punime te kryera
Black Diamond Hotel
Punime te kryera
ENT Clinic
Punime te kryera
Hotel Bonita
Punime te kryera
Inner Beauty
Punime te kryera
Kerciku klinike dentare
Punime te kryera
Klinika Advanced FUE
Punime te kryera
Kredo.al
Punime te kryera
Lela Sallon
Punime te kryera
Nila Center
Punime te kryera
Vivia
Punime te kryera
Xhoku Kompleks
Punime te kryera
YellowMood
Shanti lounge
Mema House
Punime te kryera
Pinko
Restaurant Rimini ne Durres
Stage Mens Lab
Punime te kryera
Zyrat NOA
Punime te kryera
Cheops Gym
Punime te kryera
Charm Cosmetics
Punime te kryera
Morsi
Punime te kryera
Restorant Shpiragu
Punime te kryera
Farma Blend
Punime te kryera
Rea Boutique Hotel
Punime te kryera
Divino Bar
Punime te kryera
Fida Dent
Punime te kryera
Zyrat ATC
Punime te kryera
Vile Rolling Hills
Punime te kryera
Orio Bar
Punime te kryera
Bar Santa
Punime te kryera
Klinika Dentare Trust
Punime te kryera
Kai Beach House
Punime te kryera
Pinko TEG
Punime te kryera
Sara Event
Punime te kryera
Starlight Hotel
Punime te kryera
Universiteti i New York
Punime te kryera
Vile ne rezidencen Elysium
Punime te kryera
Luciano Dhermi
Punime te kryera
Artis Blue Relax

Video