Secondary Adv

Klimaitalia Albania

 

Përshkrimi

Klimaitalia Albania me seli në Durrës operon prej vitesh në sektorin e paisjeve për bare, restorante, fast food, hoteleri, piceri, pasticeri etj. Kompania Klimaitalia Albania bashkëpunon me firma italiane më në zë për produkte cilësore Made in Italia.

Klimaitalia Albania bashkëpunon dhe me kompaninë italiane Klimaitalia, në vitin 1999  është një kompani shumë e specializuar në prodhimin dhe tregtimin e pajisjeve frigoriferike për përdorim komercial, shpërndarës ekskluziv ne të gjithë Italinë dhe jashtë saj. Kompania siguron raportin më të mirë të mundshëm të cilësisë dhe çmimeve. Gjithashtu ajo ofron produkte të reja dhe të përdorura për të gjithë klientet e saj. Rezultati është një kompani që punon me seriozitet dhe profesionalizëm, duke garantuar besueshmërinë për të gjitha produktet dhe shërbimet e saj.

Çfarë ofron

Klimaitalia Albania ofron një gamë të gjerë shërbimesh dhe produktesh për tregun. Ofron frigoriferë të llojeve të ndryshme. Frigoriferë ngrirës për supermarket, për ekspozim peshku, frigorifer për pica, tavolina frigoriferike të reja dhe të përdorura Zgjidhjet tona jo vetëm që ofrojnë produkte ftohje, por plotësojnë dhe zbatojnë mjete për të mbështetur strategjitë komerciale të klientëve tanë.

 

Gjithashtu ofron vitrina ngrohëse dhe freskuese, vitrinë pasticerie, hapëse brumi për pica, brumatrice, friteza për kuzhina restoranti. Klimaitalia Albania ofron dhe makineri të llojeve të ndryshme si makineri për prodhimin e akullores, për mbushjen e sallamit, makineri vakumi për amballazhim gjithashtu pajisje  për  bërjen e krepave, pajisje për piceri të reja dhe të përdorura. Ne vazhdimisht përpiqemi të ofrojmë paketa të plota moderne zgjidhjesh për të vleresuar e arritur kerkesat e klientëve tanë. Vlerësojme mbi të gjitha marrëdheniet tona afatgjata me klientët tanë.

Shërbime

Banak ftohes ushqimor
Banak ftohes ushqimor
Brumatrice
Brumatrice
Frigorifer ngrires per supermarkete
Frigorifer ngrires per supermarkete
Frigorifer per eskpozimin e peshkut
Frigorifer per eskpozimin e peshkut
Frigorifer per pasticeri dhe pije freskuese
Frigorifer per pasticeri dhe pije freskuese
Frigorifer per piza
Frigorifer per piza
Frigorifera freskues per supermarkete
Frigorifera freskues per supermarkete
Frigorifere inoxi me 1 dhe 2 dyer
Frigorifere inoxi me 1 dhe 2 dyer
Friteza per kuzhina restoranti
Friteza per kuzhina restoranti
Furra per piceri me dy kate
Furra per piceri me dy kate
Furra pjekjeje konvencionale
Furra pjekjeje konvencionale
Grirese perimesh dhe djathi
Grirese perimesh dhe djathi
Hapese brumi per pica
Hapese brumi per pica
Lavamane prej inoksi
Lavamane prej inoksi
Makine vakumi per amballazhim
Makine vakumi per amballazhim
Makineri per mbushje sallami
Makineri per mbushje sallami
Makineri per prodhimin e akullores
Makineri per prodhimin e akullores
Mikser pasticerie
Mikser pasticerie
Paisje per piceri te perdorura dhe te reja
Paisje per piceri te perdorura dhe te reja
Pajisje per berjen e krepave
Pajisje per berjen e krepave
Tavolina frigoriferike te reja dhe te perdorura
Tavolina frigoriferike te reja dhe te perdorura
Tavolina inoksi per kuzhina profesionale
Tavolina inoksi per kuzhina profesionale
Vitrina ngrohese dhe freskuese
Vitrina ngrohese dhe freskuese
Vitrina pasticerie
Vitrina pasticerie
Zgara per pjekje
Zgara per pjekje

Partnere

KlimaitaliaAmitekdhima-prismafood

Video