Secondary Adv

SHKODRA BETON

 

Përshkrimi

Shkodra Beton ka si aktivitet kryesor ndërtimet civile dhe ekonomike, tregëtimin e betonit dhe inerteve të dimensioneve të ndryshme dhe tregëtimin e materialeve të ndërtimit. Gjithashtu ne prodhojmë beton të markave të ndryshme, me një teknologji  bashëkohore  dhe cilësi  të lartë, bazuar në normat europiane BS – EN 206. Shkodra Beton vjen pranë cdo klienti me një skuadër ekspertësh për të përmbushur cdo projekt. Ne sigurohemi që cdo projekt të realizohet me cilësi të lartë në procesin e punës dhe në materiale.

Cdo projekt i realizuar nga Shkodra Beton shoqërohet me një suport të vazhdueshëm për klientin. Jemi gati te sjellim ne jete te gjitha projektet me komplekse. Misioni ynë është të ofrojmë cilësi dhe korrektësi maksimale në të gjithë aktivitetet  duke u bazuar në strukturat e mirë-organizuara, profesionalizmin e lartë teknik dhe përmbushjen e standardeve europiane.

Çfarë ofron

Prej vitesh, klientët tanë kanë besuar në vizionin që ofrojmë, duke shijuar komoditetin e mjediseve bashkëkohore që  plotësojnë kërkesat e tyre.  Ofrojmë  ekspertë,  profesionalizëm, cilësi  të lartë dhe  suport të vazhdueshëm. Me fokus gjithnjë në rritje për të përmiresuar edhe dorëzuar veprat  infrastrukturore  urbane edhe industriale në cilesinë më të lartë në një kohë më të shpejt duke i dhënë më tepër vlerë çdo projekti. Shkodra Beton ka kapacitet të riparojë, ndërtoj edhe mirëmbaj çdo lloj vepre infrastrukturore. Ndërtimet cilësore janë ato çka ne dimë të bëjm më së miri.

Shërbime

Prodhim betoni i te gjitha llojeve, klasave
Prodhim betoni i te gjitha llojeve, klasave
Prodhim betoni, inerte, asfalti
Prodhim betoni, inerte, asfalti
Asfaltim rrugesh, Prodhim asfalti i te gjitha llojeve
Asfaltim rrugesh, Prodhim asfalti i te gjitha llojeve
Ekskavatore, fadroma, kamiona veteshkarkues
Ekskavatore, fadroma, kamiona veteshkarkues
Furnizim me zhavor per ndertim
Furnizim me zhavor per ndertim
Germime,sistemime skarpatash rrugore
Germime,sistemime skarpatash rrugore
Gurethyese portative
Gurethyese portative
Impiant betoni me mixer, Cifa 65 m3-ore
Impiant betoni me mixer, Cifa 65 m3-ore
Impiant prodhimi per asfalt dhe beton
Impiant prodhimi per asfalt dhe beton
Impiante betoni Cuoghi 100 m3-ore
Impiante betoni Cuoghi 100 m3-ore
Impiante betoni portative
Impiante betoni portative
Impiante per nxjerrjen,punimi dhe fraksionimin e inerteve,pompa betoni
Impiante per nxjerrjen,punimi dhe fraksionimin e inerteve,pompa betoni
Mbushje karabina me beton per ndertime civile
Mbushje karabina me beton per ndertime civile
Mbushje themelesh me beton per projekte ndertimi
Mbushje themelesh me beton per projekte ndertimi
Transport mjetesh te renda deri ne 100 ton
Transport mjetesh te renda deri ne 100 ton
Mjete transporti per sherbime ne industrine e ndertimit
Mjete transporti per sherbime ne industrine e ndertimit
Ndertime civile dhe Komplekse rezidenciale
Ndertime civile dhe Komplekse rezidenciale
Ndertime portuale
Ndertime portuale
Prodhim pllaka betoni dhe blloqe parafabrikat
Prodhim pllaka betoni dhe blloqe parafabrikat
Prodhime tubash prej betoni per kanalizime dhe ujesjelles
Prodhime tubash prej betoni per kanalizime dhe ujesjelles
Rere per ndertim
Rere per ndertim
Shpime me sonde, pilota diafragme dhe me kafshime
Shpime me sonde, pilota diafragme dhe me kafshime
Shtrim rrugesh me asfalt
Shtrim rrugesh me asfalt
Tregetim rere, cakull, gelqere
Tregetim rere, cakull, gelqere
Zhbllokime rrugesh ne kushte te veshtira terreni
Zhbllokime rrugesh ne kushte te veshtira terreni
Prodhim pllaka betoni, tubash betoni si dhe tombino
Prodhim pllaka betoni, tubash betoni si dhe tombino
Fabrike prodhimi per material ndertimor
Fabrike prodhimi per material ndertimor
Hedhje betoni ne objekt
Hedhje betoni ne objekt
Furnizim me beton per projekte ndertimi
Furnizim me beton per projekte ndertimi
Prodhim inertesh
Prodhim inertesh

Punë të kryera

Zhbllokim rruge ne Puke nga bora
Zhbllokim rruge ne Puke nga bora
Rruga Damas -Tepelene
Rruga Damas -Tepelene
Punime ne aksin Kukes Morine
Punime ne aksin Kukes Morine
Pobreg Kukes
Pobreg Kukes
Objekt banimi rruga Mihal Grameno
Objekt banimi rruga Mihal Grameno
Ndertim ure ne Kukes
Ndertim ure ne Kukes
Ndertim i rruges pika e kalimit kufitar Shishtavec
Ndertim i rruges pika e kalimit kufitar Shishtavec
Mbushje themelesh per objekte banimi
Mbushje themelesh per objekte banimi
Mbushje themelesh ne Don Bosko
Mbushje themelesh ne Don Bosko
Impiant stacionar
Impiant stacionar
Hidrocentrali i Fierzes
Hidrocentrali i Fierzes
Rikonstruksioni i Kalat, Porti Durresit
Rikonstruksioni i Kalat, Porti Durresit
Piste helikopterash,Main Base of airgreen, Tepelen
Piste helikopterash,Main Base of airgreen, Tepelen
Hedhje betoni per godine banimesh
Hedhje betoni per godine banimesh
Restorant Xibraku
Restorant Xibraku
Reps, Lezhe, Albania
Reps, Lezhe, Albania
Punime ne Tirane
Punime ne Tirane
Objekt Rruga Bardhyl
Objekt Rruga Bardhyl
Mbushje themeli ne Tirane
Mbushje themeli ne Tirane
Objekt ne Tirane
Objekt ne Tirane
Punim ne proces Tirane
Punim ne proces Tirane
Hedhje betoni per themele, Tirane
Hedhje betoni per themele, Tirane
Punime per kompleks banimi, Tirane
Punime per kompleks banimi, Tirane

Mjetet & Makinerite

Lista e mjeteve dhe makinerive të Kompanisë është e konceptuar në mënyrë të tillë që të mbështesë projektet në zbatimin e tyre brenda afateve të caktuara dhe standarteve të cilësisë. Numri i mjeteve është gjithmonë në rritje, duke iu përshtatur ritmit të rritjes së kompanisë.

 

Mjete të Transportit Tokësor 8 Tërheqës (Kokë kamioni) - Marka: RENAULT, IVECO, VOLVO MAN; Kapacitet: deri në 40 ton ; Vit Prodhimi:  1993 - 2006. Këto tërheqës punojnë me kazan, trailer, karulon dhe autobotë

 

• 24 Kamiona vetëshkarkues; Tipi: ASTRA, MERCEDES BENZ, FORD, MAN; Vit prodhimi: 1998 - 2008; Kapacitet mbajtjës: deri në 20m3; Ngarkesë Max: 25 ton

 

Mjete Shpimi
4 Sonda ;Tipi: ATLAS, COPCO, RAND, TAMROCH, SOILMEC, BAUER, CMV; Vit prodhimi: 1991-2010
2 Vinca ;Tipi: Linkbelt 108; Kapaciteti: 40 ton; Bige:  27 m
1 Vibrator; Tipi:  Ptc 50

 

Mjete Germimi:
4 Buldozer; Tipi: CATERPILAR D6R, D8R 973; Fuqi motorrike: 1999 – 2005; Gjeresia e Thikës:  deri në 4.5m
15 Eskavatorë ;Tipi: CATERPILLAR, LIEBHERR, COMATSU; Fuqi motorrike: 80 - 140 kw; Kapacitet kove: 1 – 2 m3; Vit prodhimi:  1997 – 2007
1 Minieskavator; Fuqi motorrike: 30 kw ; Vit prodhimi:  2008

 

Mjete Ngritëse:
4 Autovinca; Tipi: TAKRAF, MARCHETTI, TEREX, PINGUELY, P&H 2; Kapaciteti: 60 ton
3 Vince Kulle - Lartësia: 52m ; Kapaciteti Ngritës: 5 ton
4 Makine Ngritëse Transportuese - Tipi: : CATERPILLAR , SKY JACK; Fuqia motorike: : 68 - 186 kw Kapacitet Ngritës: :  4.3 - 18.7 ton Lartësia:  3 - 17m

 

• Vinca Perpunimi dhe Ngarkim skrapi të mjeteve tokësore dhe detare - Tipi:  Senebogen 835 ; Lartësia e vincit:  19-24m ; Kapaciteti: 8 ton; Mjete të Përgatitjes së Shtresave para Asfaltit dhe Asfaltit

 

• 3 Greider - Tipi: : CATERPILLAR, 14H, 16H ; Vit prodhimi: 1995 – 2003

 

• 13 Rrula - Marka: BOMAG, AMMANN, DYNAPAC ; Vit Prodhimi: : 1992 - 2007 ; Pesha: 2 ton - 21 ton

 

• 9 Fadroma - Marka: CATERPILLAR, FIAT, LIEBHERR, MICIGAN ; Fuqi motorike: deri në 200 kw ; Kapacitet kove: deri në 6 m3 ; Vit prodhimi: 1988 – 2007

 

• 5 Mini Fadrome - Marka: CATERPILLAR, JCB, MOUSTANG ; Fuqi motorike: deri në 70 kw ; Vit prodhimi:  1995 – 2002

 

• 2 Asfalt shtruese - Tipi: DEMAG, INGERSOLL RAND ; Gjerësia e Shtrimit:  deri në 6m

 

• 1 Makinë shtrimi betoni - Tipi: GOMACO

 

• 1 Makinë shkrirëse bitumi - Tipi: HOLZMINDEN ; Vit Prodhimi: 1992

 

• 1 Autobot Prajmeri - Vit Prodhimi: 1988

 

• 3 Autobote Uji - Kapaciteti: 20,000 litra ; Betoniere dhe Pompa Betoni:

 

• 8 Pompa betoni - Marka: MAN, MERCEDES BENZ, ASTRA, IVECO, SCANIA ; Vit prodhimi: 1987 - 2008 ; Lartësi: 24, 32, 36, 41 dhe 44 m.

 

• 20 Autobetoniere - Marka: MERCEDES BENZ, MAN , ASTRA, DAF, IVECO ; Vit prodhimi: 1995 - 2008 ; Kapacitet mbajtës: 8 - 12m3

 

• 2 Bot Cimentoje - Kapaciteti: 30 ton

 

• 1 Autobot nafte - Kapaciteti: 10000 litra

Cmime

 

2009:
Shkodra Beton (pjesë e Grupit VEGA) është vlerësuar me çmimin
“Kurora Ndërkombëtare e Cilësisë, Kategoria e Artë”, lëshuar gjatë organizimit të BID (Business Initiative Directions), Konventa e 21 Ndërkombëtare e Cilësisë, Londër 2009

 

2007:
Shkodra Beton (pjesë e Grupit VEGA) është vlerësuar me çmimin ndërkombëtar për “Angazhimin në Cilësi (WQC) International Star” lëshuar gjatë organizimit të BID (Business Initiative Directions) Konventa e 20 Ndërkombëtare e Cilësisë, Londër 2007.