Secondary Adv

NAVE - Furniture & Interior design

 

Përshkrimi

NAVE vjen me një ekperiencë disa vjecare në fushën e mobilerisë, duke menduar ti ofrojmë tregut të marangozeve, pikave të shumicës dhe të tretëve, prodhim, tregëtim, shitje dhe përpunim. NAVE është pikë kyce në industrinë e përpunimit të drurit karakterizuar nga dashuria për drurin, duke respektuar mjedisin. NAVE ka në fokus prodhimin, përpunimin  dhe shitjen e produktit gjysëm të gatshëm, shitje produktesh për mobilje të pergatitura, prerje, bordim, frezim dhe transport.

Cilësia superiore, teknologjia e përparuar, profesionalizmi dhe serioziteti, respekti për konsumatorin dhe mjedisin, frymëzojnë vizionin tonë për të qënë udhërrëfyes dhe pikë referimi sot dhe në të ardhmen. Strategjia jonë është ruajtja e marrëdhënieve me tregun, duke i qëndruar besnikë parimeve tona: Cilësi, Origjinalitet  dhe Respekt për konsumatorin. Kompania ka fuqi punëtore të zgjedhur, produkte dhe shërbime të nje cilësise të lartë. Teknologjitë e reja, ambiciet dhe mendimit strategjik na ka shoqeruar gjithmonë.

Çfarë ofron

NAVE vjen me një ekperiencë disa vjecare në fushën e arredimit te ambjenteve si: apartamente, vila, lokale, restorante, hotele, zyra etj. Ofron për të gjithë një gamë të gjërë shërbimesh dhe produktesh si:

 


Prodhim,përpunim, shitje produkti gjysëm të gatshëm për mobileri, arredim:

-Dyer të brendshme, Kuzhina gatimi, Dhoma gjumi, Panele gjysëm të gatshme të shpuara për kuzhine dhe dhoma gjumi. Arredime totale te ambienteve si: apartamente, vila, lokale, restorante, hotele, zyra.

Shitje produktesh për mobilje të pergatitura:
-Strukturë për dollapë, strukturë për krevat
-Kapake për rafte,kapakë të gatshëm
-MDF me lyerje process bazë uji
-Parket laminat Swiss Kronos


Shërbime,Prerje,Bordim,Frezim,Transport

-Prerje paneli me pllakë zdrukthi e melaminuar.
-Prerje multistrat me të njëjtin panel dhe  shumë shtresa druri.
-Bordim të paneleve.
-Gdhëndje paneli,frezim paneli me dizejnim dhe jo, ekzekutim materiali.

 

Shërbime

Arredim per apartamente
Arredim per apartamente
Arredim total ambienti sipas projektit
Arredim total ambienti sipas projektit
Arredim per dhoma gjumi bashkekohore
Arredim per dhoma gjumi bashkekohore
Arredim per dhoma hoteli
Arredim per dhoma hoteli
Arredim total per dupleks ose vila
Arredim total per dupleks ose vila
Arredim zyrash sipas projektit
Arredim zyrash sipas projektit
Interior per dhoma gjumi ne hotele
Interior per dhoma gjumi ne hotele
Arredim sipas projektit per dhoma gjumi
Arredim sipas projektit per dhoma gjumi
Mobilim sipas projektit per kuzhina gatimi
Mobilim sipas projektit per kuzhina gatimi
Arredim kuzhina gatimi per vila
Arredim kuzhina gatimi per vila
Set tavolina ngrenie dhe karrige
Set tavolina ngrenie dhe karrige
Tavolina dhe karrige me porosi
Tavolina dhe karrige me porosi
Kolltuqe dhe Kende me porosi
Kolltuqe dhe Kende me porosi
Set kolltuqesh per sallon
Set kolltuqesh per sallon
Karrige dhe poltrona
Karrige dhe poltrona
Mobilje per soxhorno
Mobilje per soxhorno
Soxhorno punim druri per sallone
Soxhorno punim druri per sallone
Punime tapicerie
Punime tapicerie
Mobilje per tualete
Mobilje per tualete
Dyer te brendshme druri
Dyer te brendshme druri
Parkete druri dhe laminate
Parkete druri dhe laminate
Lende e pare per mobileri
Lende e pare per mobileri
Pllake MDF, Melamine dhe OSB
Pllake MDF, Melamine dhe OSB
Prerje, Bordim dhe Frezim
Prerje, Bordim dhe Frezim
Bango kuzhine sipas porosise
Bango kuzhine sipas porosise

Punë të kryera

NAVE - Furniture & Interior design1622035944
NAVE - Furniture & Interior design1622036069
NAVE - Furniture & Interior design1622036086
NAVE - Furniture & Interior design1622036113
NAVE - Furniture & Interior design1622036179
NAVE - Furniture & Interior design1622036197
NAVE - Furniture & Interior design1622036228
NAVE - Furniture & Interior design1622036246
NAVE - Furniture & Interior design1622036270
NAVE - Furniture & Interior design1622036294
NAVE - Furniture & Interior design1622036319
NAVE - Furniture & Interior design1622036341
NAVE - Furniture & Interior design1622036360
NAVE - Furniture & Interior design1622036378
NAVE - Furniture & Interior design1622036396
NAVE - Furniture & Interior design1622036423
NAVE - Furniture & Interior design1622036450
NAVE - Furniture & Interior design1622036483
NAVE - Furniture & Interior design1622036504
NAVE - Furniture & Interior design1622036522
NAVE - Furniture & Interior design1622036540
Dhome gjumi matrimoniale dhe krevat femijesh
Dhome gjumi matrimoniale dhe krevat femijesh
Garderobe e hapur
Garderobe e hapur
Garderobe me porosi
Garderobe me porosi
Kabine dushi dhe mobilje per lavatrice
Kabine dushi dhe mobilje per lavatrice
Kuzhine gatimi moderne
Kuzhine gatimi moderne
Kuzhine gatimi multistrade
Kuzhine gatimi multistrade
Mobilim salloni dhe kuzhine gatimi
Mobilim salloni dhe kuzhine gatimi
Mobilje lavamani mdf me suprine hpl
Mobilje lavamani mdf me suprine hpl
Mobilje ne korridor
Mobilje ne korridor
Mobilje televizori mdf
Mobilje televizori mdf
Tavoline ngrenie, suprina hpl
Tavoline ngrenie, suprina hpl
Projekt Parukeri Estetike
Projekt Parukeri Estetike

Video