Secondary Adv

Tjegulla shpk

 

Përshkrimi

 

 

Tjegulla shpk ofron një përvojë shumëvjeçare në produktet më cilësore për ndërtimin e një çatie që do të zgjasë me breza. Tek Tjegulla shpk mund të gjeni produktet më të garantuara në treg. Duke filluar nga tjegullat e argjilës si dhe aksesorët për ndërtimin e një çatie të sigurt si psh: membrana difuzive, shirit ventilues nën kulmor, fiksuese metalike të ndryshme për tjegullat në mënyrë që t’i përballojnë kushteve atmosferike ndër vite. Produktet tona nuk kufizohen vetëm tek çatia por tek ne mund të gjeni edhe tulla dekorative si edhe tulla termike (bllok qeramike), materiale termoizoluese etj.

Ndërtuesit e shtëpive dhe rinovuesit investojnë shumë para çdo vit në izolimin e shtëpive për të kursyer energji dhe para. Sasi e madhe e materialit izolues vendoset në mure dhe tavan, dritare të reja me 3 shtresa xhamash me izolim të mirë ndaj depërtimit të ajrit. Në fund, shpesh mbetet një vrimë në tavan me hapësirë një metër katror, vendi për shkallën e papafingos.

Me modelin “Polar Extreme” MINKA është lidere në tregun skandinav ku klima është shumë më e rëndë sesa në Shqipëri. Për shkak të sasive të larta të prodhuara çdo vit, raporti i performancës së çmimeve të Polar ekstrem është i papërballueshëm nga tregu.

Ky investim shtesë në Polar Extreme kthehet dyfish sepse kursen para për ngrohje dhe shmang dëmtimet në ndërtim siç është zhvillimi i mykut.

Bojëra

Në dyqanin tonë mund të gjeni bojëra akrilike dhe hidromat për ambientet e brendshme, bojëra kuarci për ambientet e jashtme (fasada) dhe bojëra dekorative përfshire dhe produktet ndihmëse e speciale për secilen prej tyre. Të gjitha produktet janë risi në treg, me larmishmëri ngjyrash dhe teksturash për t'iu përshtatur secilit klient në mënyrën më perfekte të mundshme.

 

Besimi se njerëzit po ndergjegjësohen cdo ditë e më shumë për ti konsideruar punimet për ambientet ku jetojnë, punojnë dhe argëtohen si një investim për një jetë më të mirë, na bën të punojmë akoma më fort në përmirësimin dhe përzgjedhjen e produkteve që ofrojmë.

Shërbime

Prodhim tjegullash ne sasi
Prodhim tjegullash ne sasi
Shumellojshmeri tjegullash per cati
Shumellojshmeri tjegullash per cati
Tjegulla per rikonstruksion catie
Tjegulla per rikonstruksion catie
Tjegulla me shumice dhe pakice
Tjegulla me shumice dhe pakice
Tjegulla moderne per cati
Tjegulla moderne per cati
Tulla artizanale per arredime unike
Tulla artizanale per arredime unike
Tulla dekorative per fasade
Tulla dekorative per fasade
Lende drusore
Lende drusore
Dritare catie me dimensione te ndryshme
Dritare catie me dimensione te ndryshme
Materiale termoizoluese
Materiale termoizoluese
Dyqan bojerash cilesore italiane
Dyqan bojerash cilesore italiane
Bojera profesionale per lyerje
Bojera profesionale per lyerje
Bojera termoizoluese cilesore
Bojera termoizoluese cilesore
Bojera per mure te jashtem dhe te brendshem
Bojera per mure te jashtem dhe te brendshem
Bojera hidromat
Bojera hidromat
Bojera dekorative per fasada
Bojera dekorative per fasada
Bojera dekorative per ambient te brendshem
Bojera dekorative per ambient te brendshem
Bojera akrilike, plastike
Bojera akrilike, plastike
Astare, primer akrilik
Astare, primer akrilik
Vegla pune  per lyerje
Vegla pune per lyerje

Katalogu

Katalog Tjegulla shpk

Punë të kryera

Tjegulla.com1565618032
Tjegulla.com1565618032
Tjegulla.com1565618040
Tjegulla.com1565618040
Tjegulla.com1565618063
Tjegulla.com1565618063
Tjegulla.com1565618073
Tjegulla.com1565618073
Tjegulla.com1565618080
Tjegulla.com1565618080
Tjegulla.com1565618089
Tjegulla.com1565618089
Tjegulla.com1565618098
Tjegulla.com1565618098
Tjegulla.com1565618106
Tjegulla.com1565618106
Tjegulla.com1565618114
Tjegulla.com1565618114
Tjegulla.com1565618124
Tjegulla.com1565618124
Tjegulla.com1565618131
Tjegulla.com1565618131
Tjegulla.com1565618139
Tjegulla.com1565618139
Cati me Tondach Continental Plus ngjyre e zeze
Cati me Tondach Continental Plus ngjyre e zeze
Restaurimi i cative te qendres se Tiranes me tjegulla Tondach
Restaurimi i cative te qendres se Tiranes me tjegulla Tondach
Tjegulla Tonadach dhe dritare Velux furnizuar
Tjegulla Tonadach dhe dritare Velux furnizuar

Partnere

veluxwienerberger-logominkatjegulla-astjegulla-di-donatotjegulla-hextjegulla-ivc