Secondary Adv

PRIMAKS shpk

 

Përshkrimi

Primaks, është një markë në sektorin e aksesoëve të mobilerisë, e cila u konceptua në 2016, si rezultat i një eksperience 25-vjeçare në treg, në shitjen me shumicë dhe pakicë të aksesorëve industrialë.  Primaks është një alternativë e pozicionuar në treg, duke spikatur për ofertën e saj në zgjedhje dhe zgjidhje për klientët besnikë. 3 S-të e Primaksit (Simply Smart Solutions -  Zgjidhje Thjesht të Zgjuara), përfaqësojnë vizionin dhe filozofinë tonë. Filozofia jonë bazohet në ofrimin e zgjidhjeve thjesht të zgjuara, të cilat janë të rëndësishme për të siguruar rehati në ambientet që njerëzit jetojnë dhe punojnë.  Misioni ynë është tu japim klientëve tanë mundësinë të përmirëzojnë cilësinë e jetës së tyre, duke përzgjedhur zgjidhje të thjeshta dhe shumë funksionale për mobiljet e çdo kategorie ambienti.

Çfarë ofron

1.    Aksesorë për dhoma gjumi
2.    Aksesorë për Kuzhina
3.    Aksesorë për zyra
4.    Aksesorë për dyqane
5.    Ndriçues LED
6.    Shina
7.    Pistona
8.    Mentesha
9.    Kosha
10.    Brava Mobiljesh
11.    Brava Hoteli
12.    Doreza për mobilje
13.    Doreza për dyer
14.    Bashkues
15.    Këmbë tavolinash
16.    Dekore druri
17.    Aksesorë ndihmës për mobileri

Shërbime

Aksesore per dhoma gjumi
Aksesore per dhoma gjumi
Aksesore per zyra
Aksesore per zyra
Kosha per kuzhina gatimi
Kosha per kuzhina gatimi
Sisteme dhe Mekanizma per sirtare
Sisteme dhe Mekanizma per sirtare
Mentesha me vakum
Mentesha me vakum
Mentesha per kapake
Mentesha per kapake
Mentesha Titus, Blum, Hafele
Mentesha Titus, Blum, Hafele
Mentesha per dyer
Mentesha per dyer
Aksesore ndihmes per mobileri Tenie dhe PVC per kapake
Aksesore ndihmes per mobileri Tenie dhe PVC per kapake
Aksesore per kapake me rreshqitje
Aksesore per kapake me rreshqitje
Bashkuese mobiljesh
Bashkuese mobiljesh
Dekore druri
Dekore druri
Doreza dhe varese per mobilje
Doreza dhe varese per mobilje
Doreza per mobilje dhe dyer
Doreza per mobilje dhe dyer
Materiale ndihmese per mobileri
Materiale ndihmese per mobileri
Silikon dhe Adesiv per mobileri
Silikon dhe Adesiv per mobileri
Sharra druri
Sharra druri
Shina per sirtare
Shina per sirtare
Upa druri
Upa druri
Vida, Thumba, Gozhde per mobileri
Vida, Thumba, Gozhde per mobileri
Aksesore per lavanderi
Aksesore per lavanderi
Kembe inoksi per mobilje
Kembe inoksi per mobilje
Mekanizmem Push per kapake
Mekanizmem Push per kapake
Kolona organizuese per kuzhine
Kolona organizuese per kuzhine
Sensore kontakti per ndricimin ne mobilje
Sensore kontakti per ndricimin ne mobilje

Katalogu

Katalog PRIMAKS shpk
Katalog PRIMAKS shpk
Katalog PRIMAKS shpk
Katalog PRIMAKS shpk

Partnere

tituslamellogieffeblumhafele

Video