Secondary Adv

SA-ENIS Group

 

Përshkrimi

“Sa Enis Group SHPK” është një kompani me eksperiencë 25 vjecare, e cila merret me transportin kombëtar, ndërkombëtar, ekspeditën dhe logjistikën. Kompania është e specializuar në transportin rajonal dhe ndërkombëtar në Evropë dhe Ballkan. Qëllimi ynë kryesor është të plotësojmë nevojat e klientëve tanë duke ofruar zgjidhje fleksibël, individuale dhe komplekse të ofrimit. Në Logjistikën Kombëtare, punonjësit tanë janë të trajnuar dhe motivuar që të gjejnë një zgjidhje për çdo kërkesë të transportit. Falë profesionalizmit të ekipit tonë për një periudhë të shkurtër kohe, ne arritëm të bëhemi një nga partnerët e duhur dhe të besueshëm në industri. Pozicionimi jonë pranë portit të Durresit dhe pak kilometra larg aeroportit dhe kryeqytetit, na jep mundësinë t'ju ofrojmë një shërbim të shpejtë dhe të shërbejmë si portë për pjesën tjetër të vendit dhe rajonit.

 

Kemi operuar në disa vepra si :

- Në ndërtimin e fabrikes së Coca-Cola
- Në transportin e mjeteve për ndërtimin e Rrugës së Kombit
- Në transportin e pajisjeve të shpim/kerkimit të naftës dhe gazit (Shell,Petromanas…) 
  (Gjirokastër , Kanine , Delvinë , Bushat , Shpirag 1, Shpirag 2, Shpirag 3 …)
- Në ndërtimin e Uje Sjellesit të Bovilles
- Në ndërtimin e fabrikës së Ujit Tepelena
- Në ndërtimin e stadiumit të ri Arena
- Në ndërtimin e gazësjellësit TAP
- Në ndërtimin e disa TEC-ve në Shqiperi
- Në transportin e mjeteve ushtarake të Shqiprisë dhe Kosovës etj.

Ne jemi të specializuar dhe disponojmë xhumbo për tansporte të peshave të medha dhe formave të ndryshme (transportet jashtë norme) përfshirë dhe shoqërimi. SA-ENIS Group ka bashkëpunuar me kompanitë me të njohura si: Shell, Petromanas, Spiecapack, Crosko, Msc, Dhl, Cma Cgm, Schlumberger Overseas Sa, Go Shipping, Skynet, Trade Logistic, Diamant, Ferri Transforwarding, Everest, Albstar, Go Logistic dhe shumë kompani të tjera.

Çfarë ofron

Ne jemi një shoqëri transporti që merremi me transport tokësor të brendshëm dhe rajonal të peshave dhe përmasave të ndryshme, transporte mallerash dhe kontenierësh, transporte të rrezikshme (ADR), transporte të vecanta dhe magazinazh.

 

Ofrojmë:

- Transport rrugor ndërkombëtar mallrash dhe udhëtarësh për vete, për të tretë, me qera etj.
- Import eksport, tregti me shumicë dhe pakicë e materialeve industriale, bujqësore, blegtorale, elektrike etj.
- Agjenci udhëtimesh, zyra imobilare dhe spedicionere etj.
- Transport të mallrave me mjete jashtë norme.
- Transport të mallrave të rrezikshme dhe mbetje të riciklueshme.
- Transport i tubave te permasave te ndryshme.
- Transport i mjeteve lundruse (skafe, varka etj).

 

Logistic
Stafi i Sa-Enis Group është i gatshëm t'ju kryej të gjitha llojet e shërbimeve të transportit brenda dhe jasht vendit.

 

Transport
Ne jemi një shoqëri transporti që merremi me transport tokësor të brendshëm dhe rajonal të peshave dhe përmasave të ndryshme.

 

Magazinim
Ne disponojmë dhe një hapsirë magazinimi prej 780M'2 dhe 3120 M'2 hapësirë të standarteve europiane. Sa-Enis Group ofron shërbime të depozitimit dhe shpërndarjes.

 

Sherbime Ekstra
Ne jemi të specializuar dhe disponojmë xhumbo për tansporte të peshave të medha dhe formave të ndryshme (transportet jashtë norme).

SA-ENIS Group ka eksperience pune ne transportin e tubave dhe paisjeve te shpimit per puset e naftes. Kemi operuar ne transportin e mjeteve te renda te rruges se Kombit "Durres-Morine" dhe ne vazhdim Kosove. Jemi te angazhuar ne operimin e konteniereve nga Porti i Durresit ne Rajon.

 

SA-ENIS Group disponon: 

- Xhumbo per transporte te peshave te medha, formave te ndryshme, jashte norme.
- Trajlera me tend dhe te hapur.
- Mjete te normes EURO 5.
- Mjete per transportin e lendeve te rrezikshme (ADR).
- Mjete per transportin deri ne 22 m gjatesi.
- Hapesire magazinimi prej 780M2 dhe 3120 M2 hapesire .

 

Ne gjithashtu merremi me transportin e kontenierve ku perfshihet Garancia e kontenierit , sherbimet portuale (T-H-C) dhe transportin deri ne destinacion. Kemi eksperience pune ne transportin e tubave dhe paisjeve te shpimit per puset e naftes. Jemi te angazhuar ne operimin e konteniereve nga Porti i Durresit ne Rajon.

Shërbime

Transport kontenerash
Transport kontenerash
Trajlera per transport makinerish te renda
Trajlera per transport makinerish te renda
Transporte te vecanta
Transporte te vecanta
Transport jashte norme
Transport jashte norme
Transport tubash per hidrocentrale
Transport tubash per hidrocentrale
Transport tokesor
Transport tokesor
Transport sipas kerkeses
Transport sipas kerkeses
Transport produkte ushqimore
Transport produkte ushqimore
Transport per trare druri
Transport per trare druri
Transport transformatoresh energjie
Transport transformatoresh energjie
Transport mjetesh detare, skafe, gomene, jahte etj
Transport mjetesh detare, skafe, gomene, jahte etj
Transport per pesha te renda deri ne 60Ton
Transport per pesha te renda deri ne 60Ton
Transport per mjete ushtrie
Transport per mjete ushtrie
Transport per konteniere
Transport per konteniere
Transport per gure mermeri
Transport per gure mermeri
Transport ne Ballkan dhe Europe
Transport ne Ballkan dhe Europe
Transport nga porti ne destinacion dhe anasjelltas
Transport nga porti ne destinacion dhe anasjelltas
Transport me shoqerim
Transport me shoqerim
Transport materialesh elektrike
Transport materialesh elektrike
Transport me kamion me mushama, hapje anesore ose nga lart
Transport me kamion me mushama, hapje anesore ose nga lart
Transport per makineri ndertimi
Transport per makineri ndertimi
Transport i vecante
Transport i vecante
Transport grupazh
Transport grupazh
Transport barke turistike
Transport barke turistike
Sherbime portuale transporti (T-H-C)
Sherbime portuale transporti (T-H-C)
Transport rajonal dhe nderkombetar
Transport rajonal dhe nderkombetar
Transport me kontenier frigorifer
Transport me kontenier frigorifer
Transport lendesh te rrezikshme ADR
Transport lendesh te rrezikshme ADR
Transport kombetar mallrash
Transport kombetar mallrash
Sherbime logjistike
Sherbime logjistike

Punë të kryera

Bashkepunim me Ferri Trans
Bashkepunim me Ferri Trans
Berat
Berat
Prizren
Prizren
Skrapar
Skrapar
Spostimi i pusit Shpirag Berat
Spostimi i pusit Shpirag Berat
Shen Vlash Patos Marinze
Shen Vlash Patos Marinze
Transformator per nje hidrocentral ne Mokerr
Transformator per nje hidrocentral ne Mokerr
Transport Durres-Elbasan
Transport Durres-Elbasan
Transport ne Hec Bishnica
Transport ne Hec Bishnica
Transport ne Moglice
Transport ne Moglice
Transport per TAP
Transport per TAP
Transport per mjete te ushtrise shqiptare
Transport per mjete te ushtrise shqiptare
Vau i Dejes
Vau i Dejes
Transport barke turistike
Transport barke turistike
Transport i tubave per hidrocentrale
Transport i tubave per hidrocentrale
Transport i vecante depozitave
Transport i vecante depozitave
Transport jashte norme
Transport jashte norme
Transport trailer me tende Rumani
Transport trailer me tende Rumani
Lac
Lac
Transport i vecante per makineri ndertimi
Transport i vecante per makineri ndertimi
Transport konstruksionesh metalike te renda
Transport konstruksionesh metalike te renda
Transport me konteniere
Transport me konteniere
Transport me trajler per klientin
Transport me trajler per klientin
Transport per Defende Europe (Military Transport)
Transport per Defende Europe (Military Transport)
Transport per makina ushtarake
Transport per makina ushtarake
Transport struktura metalike, Porti i Durresit
Transport struktura metalike, Porti i Durresit
Transport xhami
Transport xhami

Video