Secondary Adv

5 STAR CONSTRUCTION

 

Përshkrimi

5 STAR CONSTRUCTION shpk është një kompani që është prezente në industrinë e ndërtimit dhe të supervizimit. Një nga qëllimet tona është që të realizojmë konstruksione më të sigurta, më moderne dhe më inovative. Ne fokusohemi në ndërtimin e konstruksioneve të reja, në rikonstruktimin e banesave ekzistuese, supervizimin e punimeve mbi projekte ndërtimi dhe të gjitha këto mundësohen nga materialet më të mira të ndërtimit që mund të gjenden në tregun shqiptar. Përpiqemi të tejkalojmë çdo sfidë që vendosim nga eksperienca jonë dhe mundohemi që të kalojmë vetveten për t'u përmirësuar çdo ditë. 5 STAR CONSTRUCTION shpk me përgjegjësi ndaj çdo klienti ndërton një marrëdhënie partneriteti me klientët e saj të bazuar tek besimi, asistenca dhe serioziteti. 

5 STAR CONSTRUCTION shpk vazhdon historitë e suksesit në sektorin e ndërtimit dhe ecën drejt një të ardhmje të ndritur për bazat e kompanisë duke u shërbyer klientëve dhe duke vënë në epiqendër të çdo vepre partneritetin me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj. 5 STAR CONSTRUCTION shpk do të përpiqet që të arrijë zhvillim të mëtejshëm financiar. Puna e vazhdueshme e palodhshme ka sjellë një shpërblim të vyer duke na shtuar peshën e emrit tonë në industrinë e ndërtimit. Kompania jonë do të vazhdojë të shtrihet gjerësisht në çdo element përbërës të ndërtimit duke filluar nga konsulenca, supervizimi dhe kolaudimi i objekteve në ndërtim. Këto përfshihen në projektet e së tashmes dhe të së ardhmes të kompanisë sonë. Me objektiv kryesor suksesin dhe partneritete fitimprurëse morale, financiare dhe sociale, 5 STAR CONSTRUCTION shpk do të vazhdojë të ofrojë shërbimin e saj të vyer gjithë klientëve potencialë të saj. E ardhmja rezervon shumë sfida dhe shumë projekte, të cilat do kërkojnë një punë kolosale nga kompania jonë dhe nga gjithë bashkëpunëtorët.

 

Suporti i vazhdueshëm
5 STAR CONSTRUCTION shpk  ofron suport kundrejt klientëve  të cilët kërkojne konsulencë për projektet e tyre, na kane zhvillur me tej në rrugëtimin e konsulences dhe orientimn drejt nje projekti fitimprurës dhe serioz.

 

Përgjegjësi për Klientët
5 STAR CONSTRUCTION shpk  ndërton banesa rezidenciale, ndërtesa dhe konstruksione nga më të ndryshmet të zhvilluara me një stil dhe përqasje moderne dhe profesionale. Pergjegjësi të lartë ndaj çdo vizioni të klienteve tanë.

 

Materiale Cilësore
5 STAR CONSTRUCTION shpk  mundëson dhe shitjen e produkteve të ndërtimit duke realizuar ndërtimin e një tregu shumë kompetitiv. Produktet tona konsistojnë në materiale me cilësore që mund të gjenden.

 

Kontroll dhe Supervizim Efektiv
Supervizioni i ndërtimeve dhe punime të sektorit të ndertimit janë një nga specialitetet tona të shumta. Kontrolli dhe përkujdesi që në ideimin e projektit dhe fillimin e tij, monitorimi dhe supervizimi janë detyra jonë.

Shërbime

Kolaudim per projekte ndertimi
Kolaudim per projekte ndertimi
Kolaudim punimesh
Kolaudim punimesh
Kompani ndertimi per banesa rezidenciale
Kompani ndertimi per banesa rezidenciale
Konsulence ndertimore
Konsulence ndertimore
Konsulence ne ceshtjet financiare te zhvillimit te punimeve
Konsulence ne ceshtjet financiare te zhvillimit te punimeve
Konsulence per projekte ndertimi
Konsulence per projekte ndertimi
Kontroll per zbatimin e projekteve
Kontroll per zbatimin e projekteve
Menaxhimi te ambjentit ku implementohet projekti
Menaxhimi te ambjentit ku implementohet projekti
Monitorim dhe supervizim i punimeve te ndertimit
Monitorim dhe supervizim i punimeve te ndertimit
Projektim zbatim objekte industriale
Projektim zbatim objekte industriale
Rikonstruksion banesash ekzistuese, Restaurime
Rikonstruksion banesash ekzistuese, Restaurime
Supervizim i punimeve dhe implentimit te projektit
Supervizim i punimeve dhe implentimit te projektit
Supervizim punimesh per projekte ndertimi
Supervizim punimesh per projekte ndertimi
Zbatim projektesh konstruksioni
Zbatim projektesh konstruksioni
Zbatim projektesh ndertimi
Zbatim projektesh ndertimi
Projektim kompleks vilash
Projektim kompleks vilash
Projektim objekti industrial
Projektim objekti industrial
Projektim pallatesh banimi
Projektim pallatesh banimi
Projektim vila banimi 1 kat, 2 kat, 3 kat e me shume
Projektim vila banimi 1 kat, 2 kat, 3 kat e me shume
Studio projektimi per objekte banimi, rezidenciale
Studio projektimi per objekte banimi, rezidenciale

Punë të kryera

Rezidenca Zirkon
Rezidenca Zirkon
Vila Petrele
Vila Petrele