Secondary Adv

Beneton's Shpk

 

Përshkrimi


Kompania Benetons me qender ne Durres, e themeluar në vitin 1996 me objekt prodhim korniza druri të veshura me laminat, prej pesë vitesh ka filluar prodhimin e dyerve të brendshme me një çmim konkurues në treg, por me tregues mjaft të mirë të cilësisë, me detajet si më poshtë:  

 

- Veshja e derës është material laminat CPL, sipërfaqja e të cilit është trajtuar për të qenë rezistente ndaj gërvishtjeve edhe larjes me ujë, është me reliev matrix, si dhe rezistente ndaj shtypjeve që mund të pësojë dera.

- kanati i derës është tamburat, i përbërë nga dy fletë MDF, secila me spesor 5 mm, të cilat ngjiten me ngjitës D 4 rezistent ndaj lagështirës, mbi kornizën e drurit dhe brenda me rrjetë në formë hoje blete.


- Dera rreth e qark ( tre anët) është e borduar me laminat CPL, i njëjtë me materialin e fletëve, gjë që siguron një pamje uniforme, si dhe strukturë më të fortë të  kanatit.

- Kasat dhe fashot janë të prodhuar me dru masiv, të stazhionuar, të bashkuar finger joint, për të garantuar qëndrueshmëri në kohë.

- Ngjitja e laminatit bëhet me ngjitës poliuretanik, një ngjitës mjaft i fortë që i reziston kohës.

- Bravat dhe menteshat janë AGB, një markë italiane mjaft e njohur. 


Çfarë ofron

 Benetons prodhon dyer te cilat jane ne përputhje me standardet evropiane. Benetons ofron prodhim ne seri të dyerve sipas kerkeses se klientit. Ne përmbushim gjithnjë e më shumë kërkesat dhe dëshirat e tregut, me modele dhe dizajne gjithnjë e më te shumta.

Shërbime

Brava AGB, Mentesha AGB per dyer te brendshme
Brava AGB, Mentesha AGB per dyer te brendshme
Dyer druri laminat per apartamente dhe vila
Dyer druri laminat per apartamente dhe vila
Dyer druri rezistente ndaj gervishtjeve dhe lageshtires
Dyer druri rezistente ndaj gervishtjeve dhe lageshtires
Dyer CPL me veshje laminat
Dyer CPL me veshje laminat
Dyer moderne tamburato me porosi
Dyer moderne tamburato me porosi
Dyer te borduara nga te treja anet me laminat
Dyer te borduara nga te treja anet me laminat
Dyer te brendshme me kasa druri masiv
Dyer te brendshme me kasa druri masiv
Dyer te brendshme me ngjyra
Dyer te brendshme me ngjyra
Dyer te brendshme per hotele
Dyer te brendshme per hotele
Dyer te brendshme te larta jashte standartit
Dyer te brendshme te larta jashte standartit
Fabrike per prodhim dyer te brendshme ne Durres
Fabrike per prodhim dyer te brendshme ne Durres
Kompani prodhimi per dyer dhe kasa druri dyersh
Kompani prodhimi per dyer dhe kasa druri dyersh
Prodhim dyer te brendshme ne seri
Prodhim dyer te brendshme ne seri
Dyer druri per tualete
Dyer druri per tualete
Kompani prodhimi per dyer tamburato dhe dru masiv
Kompani prodhimi per dyer tamburato dhe dru masiv

Punë të kryera

Beneton's Shpk1660727004
Beneton's Shpk1660727032
Beneton's Shpk1660727048
Beneton's Shpk1660727065
Beneton's Shpk1660727077
Beneton's Shpk1660727096
Beneton's Shpk1660727132
Beneton's Shpk1660727149
Beneton's Shpk1660727157
Beneton's Shpk1660727238
Beneton's Shpk1660727397
Beneton's Shpk1660727415
Beneton's Shpk1660727432
Beneton's Shpk1660727451
Beneton's Shpk1660727460
Beneton's Shpk1660727471
Beneton's Shpk1660727485
Beneton's Shpk1660727502
Beneton's Shpk1660727516
Beneton's Shpk1660727526
Beneton's Shpk1660727600
Beneton's Shpk1660727614
Beneton's Shpk1660727641
Beneton's Shpk1660727651

Aktiviteti prodhues