Secondary Adv

Hidrosanitare Olsi

 

Përshkrimi

Hidrosanitare Olsi disponon një shumëllojshmeri hidrosanitaresh për ambientet të ndryshme. Koleksione te shumta dhe modele në varësi të cdo ambienti. Cilësia dhe jetëgjatësia e materialeve që kompania ofron janë me produktet më cilësorë në treg. Olsi Hidrosanitare përzgjedh dhe tregton më të mirët e hidrosanitareve, rekorderive dhe aksesorëve.

 

Të konsoliduar me vite experiencë, pasqyron seriozitet dhe garanci në shërbimet dhe produktet e saj, duke ndërthurur ngjyra, stil dhe cilësi të lartë me markat më prestigjoze të tregjeve botërore. Përkushtimi në atë që ofrojmë për klientët, dhe  produktet e bazuara në kualitet janë besueshmëria që kompania jonë ofron për zgjidhjen e nevojave tuaja.

Çfarë ofron

Hidrosanitare Olsi ofron një gamë të gjerë produktesh si:

- Sete hidrosanitare, WC, Kaseta uji të jashtme dhe inkaso, Kapak per WC, Bide;
- Mobilje banjo, Pasqyra, Lavamanë, Kolona & Gjysmëkolona, Set mobilje me lavaman të integruar;
- Mobilje tualeti me material PVC kunder ujit, me suprine druri, quartz ose granit.
- Pasqyra te thjeshta, me LED, me touch;
- Vaska plastike, Vaska porcelani, Vaska me hidromasazh, Mishelatore vaske, Xham vaske, Pileta & Aksesore per vaska;
- Kabina dushi me porosi me pershtatje sipas hapësirës, Kabina dushi te gatshme;
- Salishente, Pllaka dushi, Xhama per ndarje;
- Rubinetari, Mishelatore lavamani, Mishelatore dushi, Mishelatore bideje, Mishelator lavapjate;
- Boliera uji;
- Tulla xhami etj.

Shërbime

Aksesore modern per tualete
Aksesore modern per tualete
Boliera me kursim energjie TESY
Boliera me kursim energjie TESY
Dyqan paisjesh hidrosanitare
Dyqan paisjesh hidrosanitare
Kabina dushi me permasa te ndryshme
Kabina dushi me permasa te ndryshme
Koka dushi, Kit per dushe
Koka dushi, Kit per dushe
Lavamane porcelani, kuarci mbi mobilje
Lavamane porcelani, kuarci mbi mobilje
Mishelatore dhe rubineteri
Mishelatore dhe rubineteri
Gabina dushi me porosi, katrore dhe hark
Gabina dushi me porosi, katrore dhe hark
Boliere uji TESY
Boliere uji TESY
Hidrosanitare italiane
Hidrosanitare italiane
Aksesore te zinj per tualet
Aksesore te zinj per tualet
Grupe dushi, koka dushi te markave te ndryshme
Grupe dushi, koka dushi te markave te ndryshme
Lavapjata kuzhine inoxi dhe graniti
Lavapjata kuzhine inoxi dhe graniti
Mobilje banjo moderne
Mobilje banjo moderne
Paisje hidrosanitare me shumice dhe pakice
Paisje hidrosanitare me shumice dhe pakice
Mobilje druri me permasa te ndryshme
Mobilje druri me permasa te ndryshme
Pasqyra banjo, me led dhe me touch
Pasqyra banjo, me led dhe me touch
Pasqyra moderne me ndricim LED
Pasqyra moderne me ndricim LED
Mixe inkaso lavamani, marka italine Artis, Fjore, Danjil, Marini, Sole
Mixe inkaso lavamani, marka italine Artis, Fjore, Danjil, Marini, Sole
Sete hidrosanitare per tualet
Sete hidrosanitare per tualet
Tulla xhami per ndarje dekorative hapesirash
Tulla xhami per ndarje dekorative hapesirash
Tulla xhami per tualete
Tulla xhami per tualete
Vaska hidromasazh, dizajne dhe modele te ndryshme
Vaska hidromasazh, dizajne dhe modele te ndryshme
Sete hidrosanitaresh te zeza (lucido dhe mat)
Sete hidrosanitaresh te zeza (lucido dhe mat)
WC dhe Bide me montim ne mur (incaso)
WC dhe Bide me montim ne mur (incaso)

Punë të kryera

Hidrosanitare Olsi1571993787
Hidrosanitare Olsi1571993809
Hidrosanitare Olsi1571993864
Hidrosanitare Olsi1571993911
Hidrosanitare Olsi1571993960
Hidrosanitare Olsi1586963158
Hidrosanitare Olsi1586963219
Kabine dushi moderne
Kabine dushi moderne
Mobilje e bardhe tualeti
Mobilje e bardhe tualeti
Mobilje tualeti e varur
Mobilje tualeti e varur
Mobilje tualeti me dru natyral rezistente ndaj ujit
Mobilje tualeti me dru natyral rezistente ndaj ujit
Pllake dhe kabine dushi
Pllake dhe kabine dushi
Gabine dushi me permasa te crregullta xham 8 mm lartesi 2 mm
Gabine dushi me permasa te crregullta xham 8 mm lartesi 2 mm
Mobilje  plastike 80 cm
Mobilje plastike 80 cm
Mobilje 80 cm me suprin druri dhe materiali ku dra ujit
Mobilje 80 cm me suprin druri dhe materiali ku dra ujit
Mobilje banjo akril me mermer  120 cm
Mobilje banjo akril me mermer 120 cm
Mobilje venge me mermer permasa 110 cm
Mobilje venge me mermer permasa 110 cm
Vaske hidromasazhi dhe ajoromasazhi 170-80
Vaske hidromasazhi dhe ajoromasazhi 170-80
Xham statik 8 mm kristal 90 cm me kontur te zi
Xham statik 8 mm kristal 90 cm me kontur te zi
Gabine dushi 100-100 xham kristali 6mm 2m te larta, italine
Gabine dushi 100-100 xham kristali 6mm 2m te larta, italine
Hidromasazh 90-90 italiane
Hidromasazh 90-90 italiane
Kabine dushi Italiane me permase te crregullt
Kabine dushi Italiane me permase te crregullt
Kabine dushi kristali me permasa 90-30
Kabine dushi kristali me permasa 90-30
Paret dushi, xham kristali 6mm 2m te lart
Paret dushi, xham kristali 6mm 2m te lart
Xham fiks kristali 120 cm
Xham fiks kristali 120 cm
Kabine dushi e gatshme, montim tek klienti
Kabine dushi e gatshme, montim tek klienti
Kabine dushi katrore, punim me porosi
Kabine dushi katrore, punim me porosi
Kabine dushi sipas kerkeses se klientit
Kabine dushi sipas kerkeses se klientit
Kabine katrore me porosi me profile inoks
Kabine katrore me porosi me profile inoks
Kabine me porosi me hapje qendrore, realizim projekti
Kabine me porosi me hapje qendrore, realizim projekti
Kompletim tualeti me hidrosanitare
Kompletim tualeti me hidrosanitare
Kompletim tualeti me hidrosanitare, pasqyre dhe mobilje
Kompletim tualeti me hidrosanitare, pasqyre dhe mobilje
Mobile tualeti me lavaman dhe pasqyre
Mobile tualeti me lavaman dhe pasqyre
Punime tualeti dhe kompletim me hidrosanitare
Punime tualeti dhe kompletim me hidrosanitare
Realizim kabine dushi me porosi
Realizim kabine dushi me porosi
Tualet i kompletuar me hidrosanitare moderne
Tualet i kompletuar me hidrosanitare moderne
Tualet i kompletuar me hidrosanitare Olsi
Tualet i kompletuar me hidrosanitare Olsi
Tualet modern, punim per klientin
Tualet modern, punim per klientin
Xham statik per kabine dushi
Xham statik per kabine dushi

Video

Filiale

Adresa: Rruga Kasem Shima, prane Megafiori, Mezez, Tirane, Albania