Secondary Adv

Swiss Home Decor

 

Përshkrimi

SWISS HOME DECOR është në tregun Shqipëtar  që prej vitit 2015, një kompani e dedikuar në sektorin e arredimit të ambjenteve të brendshme dhe të jashtme , me ide inovative duke perdorur produkte shqiptare me vlera dhe cilësi shumë të lartë. Punimet tona janë me dizanj unik dhe trend i kohës për cilindo që është i interesuar t’i jap një  pamje  tjetër shtëpisë ku banon , vendit ku punon , apo cdo lloj ambjenti  tjetër që e rrethon .  Qëllimi jonë është  të  bëhemi NJE me idenë e klientit dhe dëshirën e tij për të pasur brenda mureve  vërtet gjëra shumë të bukura të nderthurura me punë përkushtim cilësi dhe veçanti. Ne kujdesemi  deri në detajet më të vogla në punimet tona dhe është pikërisht kjo ajo që na diferencon në treg.

Çfarë ofron

MOZAIK GURI NATYRAL me të gjitha llojet e gureve që gjenden sot në treg është mirë të ndalesh një hap pas dhe të vlerësosh gurin natyral, ato janë të bukur në mënyrën se si janë. Me një përpunim guri as ndryshimet e temperatures nuk ndryshojnë . Asnjë nga materialet e sintetizuara modern nuk është i pajisur me një pasuri unike. Falë hijeve dhe ngjyrave të mrekullueshme , plexus i mprehtë i linjave të krijuara nga natyra në sipërfaqen e gurit , larmia e teksteve bën të mundur krijimin e një mozaiku original. Llojet e gureve që ne përdorim janë të krahinave të ndryshme, Gur shkëmbor , gur i Zadrimës në Lezhe , gur Elbasani, gurë natyral nga Vlora, Permeti, Skrapari, Peshkopia, Gjirokastra, nga Traventino I Italisë dhe Maqedonia. Punohen me rrjete të përgatitur në pjesën e poshtme dhe ngjiten në mure njësoj si pllakë , Mozaiku mund të ndërtohet në mënyrë të personalizuar.

 

PANELE DEKORATIVE 3D në gips , punohen dhe montohen shumë lehtë , me ngjyra të ndryshme dhe modele të personalizuara sipas porosise, të lyera dhe me bojë ekologjike

DEKORE KOPSHTARIE tregti gurësh natyral dekorativ për dekore kopshtarie, për lulishte, ambjente të gjelbëruara, hoteleri, lokale vila , tregti gurësh të vegjël të përpunuar.

VESHJE TULLE ME TERRAKOTE  tulla nuk është thjeshtë një material ndërtimi, gjithnjë e më shumë dizajneret përdorin një mur të tullave si një finish elegant të brendshëm . Arrijme të harminozojmë në mënyrë të thjeshtë dhe të bukur përpunimin e tullës me terrakoten. Tullat zakonisht janë të materies argjil natyrore e trajtuar dhe e pjekur në furrë druri në temperature 950 – 1050 gradë ,tullat janë me ngjyrë të kuqe , të verdhë ose roze dhe janë të përmasave të ndryshme që ndihmojnë për të krijuar një dekor sa me tërheqës.

DYER TE BREDNSHME DHE TE BLINDUARA në kohët e sotshme dekorimi dhe ngrohtësia duhet të  jenë në cdo hapësire, vecanërisht në shtëpitë tona. Duke filluar nga dyert e blinduara,me saktesi, unicitet, bëjmë të mundur sigurinë, maksimizojmë ndjenjë e mbrojtjes dhe qetësisë në jetën e përditshme. Ofrojmë gamë të gjerë produktesh dyersh të brendshme dhe të jashtme duke mbushur të gjitha normat e cilësisë të kërkuara nga klienti. Dyert që ne ofrojmë janë me porosi sipas kërkesës së klientit.

PARKETE DRURI DHE LAMINAT për një shtëpi të bukur dhe të ngrohtë asgjë nuk krahasohet me parketin e drurit masiv , I qëndrueshem,rezistent dhe në thelb i bukur, druri është një nga zgjedhjet me të mira kur vjen puna për dyshemenë e shtëpisë apo të ambjenteve ku ne jetojmë. Druri të jep një ambjent të ngrohtë dhe të jep mundësini e riparimit në menyrën me të lehtë të mundshme.

Shërbime

Arredim ambjentesh te jashtme me gure natyral
Arredim ambjentesh te jashtme me gure natyral
Dekorim me guraleca per kopshte dhe lulishte, oborre
Dekorim me guraleca per kopshte dhe lulishte, oborre
Dysheme me parket druri masiv natyral
Dysheme me parket druri masiv natyral
Forma 3D per veshje muresh
Forma 3D per veshje muresh
Gur natyral nga zadrima e Lezhes per veshje muri
Gur natyral nga zadrima e Lezhes per veshje muri
Rikonstruksion total apartamentesh
Rikonstruksion total apartamentesh
Punime te pergjithshme ndertimi
Punime te pergjithshme ndertimi
Rikonfigurim tualetesh
Rikonfigurim tualetesh
Rikonstruksion njesi komerciale, bare, restorante, zyra
Rikonstruksion njesi komerciale, bare, restorante, zyra
Rikonstruksion punime gipsi, Patinime, Lyerje, Hidraulike dhe elektrike
Rikonstruksion punime gipsi, Patinime, Lyerje, Hidraulike dhe elektrike
Punime mozaikesh me gure
Punime mozaikesh me gure
Panele dekorative 3D gipsi, allcie per mure
Panele dekorative 3D gipsi, allcie per mure
Panele gipsi 3D per interior
Panele gipsi 3D per interior
Parket druri natyral
Parket druri natyral
Perpunim guri natyral
Perpunim guri natyral
Pllaka guri natyral per veshje fasade
Pllaka guri natyral per veshje fasade
Proces prodhim terrakote
Proces prodhim terrakote
Punim mozaiku me gur natyral
Punim mozaiku me gur natyral
Punime me dru masiv per dysheme
Punime me dru masiv per dysheme
Punime me parket druri masiv
Punime me parket druri masiv
Tulla argjile te pjekura ne furre
Tulla argjile te pjekura ne furre
Veshje guri per interior
Veshje guri per interior
Proces kolaudimi per mozaik guri
Proces kolaudimi per mozaik guri
Veshje muri me tulle terrakote
Veshje muri me tulle terrakote
Veshje tulle me terrakote
Veshje tulle me terrakote
Montim dyer te brendshme
Montim dyer te brendshme
Prodhim dhe vendosje dyersh te brendshme
Prodhim dhe vendosje dyersh te brendshme
Prodhim vazosh dekorative guri natyral
Prodhim vazosh dekorative guri natyral
Punime fasade, Veshje fasade me terrakot
Punime fasade, Veshje fasade me terrakot
Punime gipsi, Patinime, Lyerje, Hidraulike dhe elektrike
Punime gipsi, Patinime, Lyerje, Hidraulike dhe elektrike
Punime vazozh dekorative per lule
Punime vazozh dekorative per lule

Punë të kryera

Dekoracion me gure natyral per lokale
Dekoracion me gure natyral per lokale
Dekorim me gure natyral per bare
Dekorim me gure natyral per bare
Dysheme me tulla te kuqe
Dysheme me tulla te kuqe
Gure natyral per veshjen e siperfaqes se murit
Gure natyral per veshjen e siperfaqes se murit
Gure zalli per dekorim ambjentesh
Gure zalli per dekorim ambjentesh
Montim parketi me dru masiv
Montim parketi me dru masiv
Mozaik me gur natyral per sallon
Mozaik me gur natyral per sallon
Panele dekrative 3D
Panele dekrative 3D
Punim guri per veshje
Punim guri per veshje
Shtrim dyshemeje me dru masiv
Shtrim dyshemeje me dru masiv
Shtrim dyshemeje me tulla
Shtrim dyshemeje me tulla
Steme Embleme mozaik me gur natyral
Steme Embleme mozaik me gur natyral
Veshje e murit me pllaka guri
Veshje e murit me pllaka guri
Dekorim i mureve te godines me tulla terrakot
Dekorim i mureve te godines me tulla terrakot
Dere kryesore per apartament
Dere kryesore per apartament
Veshje  terrakot, Pallat tek Komuna Parisit
Veshje terrakot, Pallat tek Komuna Parisit
Veshje muri me tulla dekorative
Veshje muri me tulla dekorative
Dyer per hotel
Dyer per hotel
Dyer te jashtme per apartamente
Dyer te jashtme per apartamente
Dekorim me gure dekorativ
Dekorim me gure dekorativ
Faqe muri e veshur me gure natyral
Faqe muri e veshur me gure natyral
Veshje muri me tulle dekorative
Veshje muri me tulle dekorative
Punim parketi per  apartament
Punim parketi per apartament
Shtrim parketi
Shtrim parketi
Veshje fasade me gure natyral
Veshje fasade me gure natyral
Prodhim vazosh dekorative
Prodhim vazosh dekorative
Punime te pergjithshme ndertimi
Punime te pergjithshme ndertimi
Restaurim total per apartament
Restaurim total per apartament
Shtrim apartamenti me dru masiv
Shtrim apartamenti me dru masiv
Shtrim rruge me terrakote
Shtrim rruge me terrakote
Shtrim trotuari me tulle terrakote
Shtrim trotuari me tulle terrakote
Arredim me gure dekorativ per oborr vile
Arredim me gure dekorativ per oborr vile
Vendosje dyer te brendshme per apartament
Vendosje dyer te brendshme per apartament
Veshje e brendshme me tulle
Veshje e brendshme me tulle
Veshje fasade me terrakote
Veshje fasade me terrakote
Veshje me gur te gdhendur
Veshje me gur te gdhendur
Veshje muri me gure natyral
Veshje muri me gure natyral
Punime te brendshme per apartament
Punime te brendshme per apartament
Punime te brendshme per dyqan
Punime te brendshme per dyqan
Punime vazozh dekorative per lule
Punime vazozh dekorative per lule
Shtrim parketi dhe pedane druri
Shtrim parketi dhe pedane druri
Tulla dekorative per godine banimi
Tulla dekorative per godine banimi
Tulla dekorative per kompleks rezidencial
Tulla dekorative per kompleks rezidencial
Veshje fasade pallati me tulla dekorative
Veshje fasade pallati me tulla dekorative
Veshje soxhorno tv me gure dekorative
Veshje soxhorno tv me gure dekorative
Fasade dekorative per mur te brendshem
Fasade dekorative per mur te brendshem
Shkolla 9 vjecare Dritas
Shkolla 9 vjecare Dritas
Veshje pallati dekorative
Veshje pallati dekorative