Secondary Adv

T-NOV Smart Hospitality

 

Përshkrimi

T-NOV, është një markë në sektorin e hotelerisë që rrjedh nga kompania mëmë CIMI, që operon në tregun me pakicë shqiptar të aksesorëve industrialë që nga viti 1995. Domethënia e T-NOV rrjedh nga lidhja shpirtërore që kemi me Tiranën, dhe dëshirën që sektori i saj i mikpritjes të jenë të përditësuar me fjalën e fundit të teknologjisë, që përdoret sot në botë. T-NOV do të thotë Tirana Novum, me fjalë të tjera Tirana e Re për sa i përket standardeve të aplikuara në industrinë e mikpritjes dhe hotelerisë.

 

Misioni ynë është të kemi disiplinën për të bërë ndryshime të përditshme në mendësinë e klientëve, nga orientimi kah çmimit, në një mënyrë jetese të orientuar drejt cilësisë, pasi garanton sukses dhe kënaqësi afatgjatë.

 

Siç shprehet slogani ynë, ne jemi të përkushtuar të kemi standarde të reja, të përmirësuara, të përditësuara dhe të zgjuara, që aplikohen në sektorin e mikpritjes dhe hotelerisë në Shqipëri.

Standardi që ne prezantojmë është fuqia e firmave që tregtojmë si: CISA, AGB, Meroni, OTL, Koblenz, Hoppe, Fimmet, Frosio Bortolo, TernoScorrevoli.

Çfarë ofron

Produkte

-Sisteme automatizimi për mbyllje dyersh

-Sisteme kontrolli për parking (trarë dhe pistona)

-Sensorë lëvizjeje (temperaturë, tymi, ndricimi)

-Minibar

-Kasaforta

-Sensorë Tymi

-Kontroll energjie me kartë

-Bojëra dekorative

-Bojëra termike

-Sisteme sinjalistike dixhitale.

 

Zgjidhje

-Zgjidhje sigurie / Dyer Anti-panik dhe Anti-zjarr

-Zgjidhje për kursimin dhe riciklimin e energjisë

-Smart TV 

-Sisteme SMART të menaxhimit të dhomës 

-Sistem Kamerash, IP, Wireless

-Sistemet e Aspirimit dhe Kondicionimit (HVAC) 

-Sistem Telefonie

-Ndriçimi dhe kontrolli i klimës.

 

Sherbime

Asistence, Transport dhe Instalim

Mirëmbajtje e sistemeve ekzistuese

-Locking Systems

-Sisteme Sigurie

-Sistemet e Aspirimit dhe Kondicionimit HVAC

-Sherbime pas shitjes.

 

Shërbime

Brava cilinda dyersh AGB
Brava cilinda dyersh AGB
Detektor per tym nga zjarri ose cigareje per hoteleri dhe ambjente komerciale
Detektor per tym nga zjarri ose cigareje per hoteleri dhe ambjente komerciale
Minibare per hoteleri
Minibare per hoteleri
Mirembajtje te sistemeve egzistuese per hoteleri , asistence teknike
Mirembajtje te sistemeve egzistuese per hoteleri , asistence teknike
Sisteme per leximin e kartave ne hotele
Sisteme per leximin e kartave ne hotele
Dyer te brendshme dhe te jashtme me sistem AGB
Dyer te brendshme dhe te jashtme me sistem AGB
Kasaforta hotelerie
Kasaforta hotelerie
Sistem hapje dyersh me karte
Sistem hapje dyersh me karte
Sistem Kamerash, IP, Wireless
Sistem Kamerash, IP, Wireless
Sisteme hapje dyersh me karte
Sisteme hapje dyersh me karte
Sisteme hotelerie per akses me karta
Sisteme hotelerie per akses me karta
Sisteme kontrollli per parkim , trare dhe pistona
Sisteme kontrollli per parkim , trare dhe pistona
Sisteme levizjeje per  temperature  dhe ndricim
Sisteme levizjeje per temperature dhe ndricim
Sisteme menaxhuese per hoteleri
Sisteme menaxhuese per hoteleri
Sisteme sigurie per dyer anti panik , anti zjarr per ambjente komerciale
Sisteme sigurie per dyer anti panik , anti zjarr per ambjente komerciale
Sisteme sinjalistike dixhitale
Sisteme sinjalistike dixhitale
Sisteme smart, tv, ip wirless
Sisteme smart, tv, ip wirless
Sisteme smart te menaxhimit te dhomes
Sisteme smart te menaxhimit te dhomes
Sisteme telefonie per hoteleri
Sisteme telefonie per hoteleri
Zgjidhje per kursimin dhe riciklimin e energjise
Zgjidhje per kursimin dhe riciklimin e energjise
Konsulence dhe Trajnime per produktet
Konsulence dhe Trajnime per produktet
Pajisje oleodinamike per dyer
Pajisje oleodinamike per dyer
Sisteme automatizimi per dyer
Sisteme automatizimi per dyer
Sisteme kontrolli per parking
Sisteme kontrolli per parking
Sisteme mirembajtje per hotelet
Sisteme mirembajtje per hotelet

Katalogu

Katalog T-NOV Smart Hospitality

Punë të kryera

Hilton Graden Inn Tirana
Hilton Graden Inn Tirana
Hotel Boutique Le suit Tirane
Hotel Boutique Le suit Tirane
Hotel Colosseo Tirane
Hotel Colosseo Tirane
Hotel Delfini Sarande
Hotel Delfini Sarande
Hotel DEMI Sarande
Hotel DEMI Sarande
Hotel Doro City Tirane
Hotel Doro City Tirane
Hotel Emerald Boutique, Tirane
Hotel Emerald Boutique, Tirane
Hotel Ferrari Tirane
Hotel Ferrari Tirane
Hotel Fieri
Hotel Fieri
Hotel Flowers and SPA Golem
Hotel Flowers and SPA Golem
Hotel Miramare, Vlore
Hotel Miramare, Vlore
Hotel Monark Tirane
Hotel Monark Tirane
Hotel Prestige Tirane
Hotel Prestige Tirane
Hotel Twin Towers Shengjin
Hotel Twin Towers Shengjin
Hotel Wilson Shengjin
Hotel Wilson Shengjin
Mak Albania Tirana
Mak Albania Tirana
Palace Hotel and Spa Durres
Palace Hotel and Spa Durres
Prestige Resort Golem
Prestige Resort Golem
Queen Hotel Tirana
Queen Hotel Tirana
Rogner Europapark Hotel
Rogner Europapark Hotel
Sheraton Hotel Tirana
Sheraton Hotel Tirana
Hotel Boutique
Hotel Boutique
Hotel Colosseo - Shkoder
Hotel Colosseo - Shkoder
Hotel Sofra
Hotel Sofra
Nuevo Deluxe
Nuevo Deluxe
Farmaci Daja
Farmaci Daja
Harbour Hotel ne Sarande
Harbour Hotel ne Sarande
Hotel ne Shengjin, T-nov
Hotel ne Shengjin, T-nov
MonCafe Boutique Hotel SPA
MonCafe Boutique Hotel SPA
Montrelux Resort Korce
Montrelux Resort Korce
Privilege Hotel
Privilege Hotel
Resort ne Shengjin
Resort ne Shengjin
Sarajevo Art Hotel
Sarajevo Art Hotel
Boutique Hotel, Lungo Mare Vlore
Boutique Hotel, Lungo Mare Vlore
Njesi komerciale me 220 dhoma, Shkembi i Kavajes, Durres
Njesi komerciale me 220 dhoma, Shkembi i Kavajes, Durres
Punime ne vile plazhi
Punime ne vile plazhi
Amara Hotel, Shengjin, Lezhe
Amara Hotel, Shengjin, Lezhe
Aria Karpen Resort
Aria Karpen Resort
Harbour Hotel
Harbour Hotel
Hotel Erjani, Velipoje
Hotel Erjani, Velipoje
Nuevo Deluxe, Shengjin
Nuevo Deluxe, Shengjin
Palace Resort dhe SPA
Palace Resort dhe SPA
Resort Lezhe, Shengjin
Resort Lezhe, Shengjin
Santa Quaranta Premium Resort
Santa Quaranta Premium Resort
Tanushaj Beach Resort
Tanushaj Beach Resort
Marina Bay Luxury Resort and Spa, Vlore
Marina Bay Luxury Resort and Spa, Vlore
Supreme Hotel SPA, Qerret, Kavaje
Supreme Hotel SPA, Qerret, Kavaje
Abonora Hotel, Dhermi
Abonora Hotel, Dhermi
Area Hotel, Ksamil
Area Hotel, Ksamil
Njesi komerciale, dhome servisi
Njesi komerciale, dhome servisi
Njesi komerciale
Njesi komerciale
Produkte Cisa Hotel Delfini
Produkte Cisa Hotel Delfini
Sistem menaxhimi AGB , hotel Tirane
Sistem menaxhimi AGB , hotel Tirane
Tanushaj Beach Resort, Shengjin
Tanushaj Beach Resort, Shengjin

Video