Secondary Adv

Alb-Profil22

 

Përshkrimi

Alb-Profile është një kompani me eksperiencë disa vjeçare e specializuar në përpunimin e hekurit dhe prodhimin e konstruksioneve të hekurit dhe ato metalike. Për të gjithë produktet tona përzgjedhim cilësinë më të lartë të hekurit dhe e përpunojmë duke  ju ofruar një produkt jo vetëm të bukur artistikisht por edhe jetëgjatë në kohë. Përvec përpunimit të hekurit dhe prodhimin e produkteve të tij, në bëjmë edhe lyerjen e hekurit me pjekje ose me bojë elektrostatike, sipas kërkesës suaj.

Misioni i kompanisë  ka qënë dhe do vazhdojë të mbetet shërbimi dhe ofrimi i produkteve sa më cilësore, duke plotësuar sa më mirë nevojat dhe dëshirat e klietëve tanë.

Çfarë ofron

Alb-Profile është e specializuar në fushën e prodhimeve të hekurit dhe ato metalike. Të gjitha punimet që ne prodhojmë si barriera, struktura metalike, porta, kangjella, qepena etj, janë të lyera me bojë elektrostatike ose me pjekje.

Disa nga zërat e puneve që ne prodhojmë janë:

- Rrethime provizore me qera dhe për shitje

- Konstruksione metalike për kapanone 

- Konstruksione metalike për magazina 

- Kangjella rrethimi

- Prodhim  karrigesh dhe stola metalike

- Prodhim për kosha plehrash të përmasave të ndryshme

- Prodhime kënde lojrash për parqe dhe ambjente rekreative

- Kalceto me konstruksione metalike

- Barriera rrethimi për evente

- Stacion bicikletash sipas kërkesës etj

Shërbime

Arredim i jashtem per ambjente rekreative
Arredim i jashtem per ambjente rekreative
Arredime te jashtme me dru dhe hekur
Arredime te jashtme me dru dhe hekur
Dekore me dru dhe hekur per ambjente te brendshme
Dekore me dru dhe hekur per ambjente te brendshme
Gardhe hekuri me dekor druri
Gardhe hekuri me dekor druri
Kalceto te mbyllura
Kalceto te mbyllura
Karrige te lyera me boje me pjekje
Karrige te lyera me boje me pjekje
Kosha plehrash per trotuar
Kosha plehrash per trotuar
Lyerje me boje elektrostatike per prodhime metalike
Lyerje me boje elektrostatike per prodhime metalike
Parvaze hekuri te lyera me boje elektrostatike
Parvaze hekuri te lyera me boje elektrostatike
Prodhim kosha metalik per plehra
Prodhim kosha metalik per plehra
Prodhim kosha per plehra
Prodhim kosha per plehra
Prodhim lodrash prej hekuri, Kend lodrash me hekur
Prodhim lodrash prej hekuri, Kend lodrash me hekur
Prodhim stolash per park, lulishte, oborre, veranda
Prodhim stolash per park, lulishte, oborre, veranda
Punime hekuri per kend lojrash
Punime hekuri per kend lojrash
Rrethime hekuri me heshta
Rrethime hekuri me heshta
Rrethime provizore me qera
Rrethime provizore me qera
Stacione bicikletash sipas kerkeses, me lyerje me boje elektrostatike
Stacione bicikletash sipas kerkeses, me lyerje me boje elektrostatike
Stola dhe Tavolina per ambjente te jashtme
Stola dhe Tavolina per ambjente te jashtme
Stola metalik per pritje
Stola metalik per pritje
Zgara me qera per rrethime provizore
Zgara me qera per rrethime provizore
Konstruksione metalike per kapanone dhe magazina
Konstruksione metalike per kapanone dhe magazina
Konstruksione metalike per tenda, qepena
Konstruksione metalike per tenda, qepena
Porta prej hekuri per banesa
Porta prej hekuri per banesa
Prodhim kangjellash per shkolla
Prodhim kangjellash per shkolla
Rrethime hekuri per trotuar dhe rruge
Rrethime hekuri per trotuar dhe rruge
Barriera me qera
Barriera me qera

Punë të kryera

Barriera hekuri per trotuar
Barriera hekuri per trotuar
Betim Muco, kombinat
Betim Muco, kombinat
Dyer hekuri me 2 kanata
Dyer hekuri me 2 kanata
Himare dhe Vuno
Himare dhe Vuno
Kalaja e Gjirkastres
Kalaja e Gjirkastres
Kalceto e mbuluar
Kalceto e mbuluar
Kangjella Hekuri per shkalle te jashtme
Kangjella Hekuri per shkalle te jashtme
Konstruksion metalik, Rreshen
Konstruksion metalik, Rreshen
Liqeni, parku kombetar
Liqeni, parku kombetar
Lodra te punuara me hekur, Fusha Aviacionit
Lodra te punuara me hekur, Fusha Aviacionit
Park lodrash hekuri, JALE
Park lodrash hekuri, JALE
Parkim bicikletash, Union Bank
Parkim bicikletash, Union Bank
Piramida, Tirane
Piramida, Tirane
Porte hekuri e lyer me pjekje
Porte hekuri e lyer me pjekje
Rrethimi i Amfiteatrit, Tirane
Rrethimi i Amfiteatrit, Tirane
Sheshi Skenderbej
Sheshi Skenderbej
Varrezat e Deshmoreve TIRANE
Varrezat e Deshmoreve TIRANE
Vendosje kangjella ballkoni
Vendosje kangjella ballkoni
Kisoke me konstruksion metalik, Terminali Kamez
Kisoke me konstruksion metalik, Terminali Kamez
Prodhim stola metalik per lulishte, Bahkia Tirane
Prodhim stola metalik per lulishte, Bahkia Tirane
Zgarra metalike Bulevardin Zogu i pare
Zgarra metalike Bulevardin Zogu i pare
Fushe basketbolli
Fushe basketbolli
Karrige per bare dhe restorante
Karrige per bare dhe restorante
Punime hekuri
Punime hekuri
Punime Piramida Tirane
Punime Piramida Tirane
Parkim per bicikleta, rruga e barrikadave
Parkim per bicikleta, rruga e barrikadave
Shkalle emergjence ne Kavaje
Shkalle emergjence ne Kavaje
Shkolla e mesme e bashkuar Gose
Shkolla e mesme e bashkuar Gose
Stacion autobusi ne bulevard, Vlore
Stacion autobusi ne bulevard, Vlore
Parkim per bicikleta, stadiumi Tirane
Parkim per bicikleta, stadiumi Tirane

Lyerje me boje elektrostatike me pjekje