Secondary Adv

Cupro Shpk - Fonderia Patos

 

Përshkrimi

Cupro Shpk - Fonderia Patos i ka fillimet e saj në vitin 2005 dhe operon në fushën e fonderisë duke garantuar gjithmonë cilësi në produktet e saj. Kompania jonë ofron prodhime gize, bronzi, tunxhi, alumini dhe ju përshtaten të gjitha kërkesave tuaja. Formimet që ne bëjmë janë: formim me vazhdim, formim  me centrifug dhe formim me rërë, me minimunin e humbjeve për klientët tanë. Gama jonë e zgjeruar e produkteve i shërben si nevoja industriale ashtu dhe arredimeve të ambjenteve. Cupro shpk kujdeset dhe për riparimin e paisjeve tuaja, stafi i përgatitur i kompanisë jua mundëson këtë në kohë rekord. Kënaqësia e klientit mbetet parësore për ne, prandaj Cupro Shpk - Fonderia Patos ofron përherë cilësinë në përputhje me atë se çfarë ju kerkoni.

Çfarë ofron

Cupro Shpk - Fonderia Patos prodhon një sërë produktesh për reparte tornerie për nevoja industriale. Ne ofrojme prodhime gize, bronzi, tunxhi, alumini me formim me rërë, duke u lënë shtesa shume të vogla detaleve, sa për një finitur nga ana e klientit, për të eleminuar në maksimum humbjen e materialit dhe kohës së punimit. Prodhimet tona për arredimin e ambjenteve të jashtme janë një zgjedhje perfekte funksionale, rezistente dhe estetike. Prodhimet e aluminit dhe gizes janë të shumëllojshme si:

• Kangjella ballkoni dhe shkallë me element dekorues.
• Karrige dhe tavolina per shtepi, veranda, bare, restorante, hotele etj.
• Porta hekuri te jashtme me nje kanate dhe dy kanata, me shine ose me krahe.
• Aksesorë ndriçimi, Shtylla ndricimi, Bazamente per shtylla ndricimi.
• Stola dhe tavolina te jashtme
• Elemente dekorativë për porta dhe kangjella.
• Prodhime gize per puseta, zgara dhe kanale kullimi.

 

Prodhim pjesesh per makineri si: Kapakë të ndryshëm makinerish, pjesë reduktorësh, pulexho, bokulla brozi për ura makinash, bokulla bronxi për makineri të rënda, bronze për ingranzhe të ndryshme, helika bronzi për të gjitha llojet e pompave centrifugale etj. Cupro ka menduar edhe për pjesët e dëmtuara. Ne tashmë ju vijmë në ndihmë edhe për riparime të pjesëve të makinerive të ndryshme prej alumini dhe bronzi, mjafton që ju të keni pjesën e dëmtuar dhe ne e realizojmë atë të re.

 

Veç produkteve të gatshme Cupro Shpk - Fonderia Patos plotëson çdo fantazi tuajën me përgatitjen e produkteve sipas deshirës tuaj.

Shërbime

Fabrike per prodhimin e koshave te mbeturinave
Fabrike per prodhimin e koshave te mbeturinave
Kangjella alumini me dekor per pallate, vila, ballkone, shkalle
Kangjella alumini me dekor per pallate, vila, ballkone, shkalle
Bazamente tavolinash, karrigesh, stolash prej alumini
Bazamente tavolinash, karrigesh, stolash prej alumini
Kangjella alumini me dekor
Kangjella alumini me dekor
Kangjella te dekoruara sipas porosise se klientit
Kangjella te dekoruara sipas porosise se klientit
Karrige dhe Tavolina alumini
Karrige dhe Tavolina alumini
Karrige dhe tavolina per bare, restorante, hotele etj
Karrige dhe tavolina per bare, restorante, hotele etj
Karrige dhe tavolina rezistente per ne bregdet
Karrige dhe tavolina rezistente per ne bregdet
Karrige dhe tavolina te prodhuara nga alumini
Karrige dhe tavolina te prodhuara nga alumini
Pjese kembimi ne gize
Pjese kembimi ne gize
Porta dekorative alumini per rezidenca,vila private
Porta dekorative alumini per rezidenca,vila private
Prodhim bazamentesh per shtylla ndricimi te jashtme
Prodhim bazamentesh per shtylla ndricimi te jashtme
Prodhim pusetash gize
Prodhim pusetash gize
Prodhim shtyllash metalike per ndricim
Prodhim shtyllash metalike per ndricim
Prodhime gize per makineri
Prodhime gize per makineri
Saldime alumini me tig edhe mig
Saldime alumini me tig edhe mig
Stola druri me kembe metalike
Stola druri me kembe metalike
Zinkime ne te ftohte
Zinkime ne te ftohte
Aksesore metalike
Aksesore metalike
Objekte dekorative per shtepi
Objekte dekorative per shtepi

Punë të kryera

Bazamente karrigesh alumini per lokale
Bazamente karrigesh alumini per lokale
Kangjell alumini per shkalle te brendshme hoteli
Kangjell alumini per shkalle te brendshme hoteli
Kangjella alumini te lyera imitim hekuri
Kangjella alumini te lyera imitim hekuri
Kangjella alumini per shkalle
Kangjella alumini per shkalle
Karrige per veranda
Karrige per veranda
Kosh mbeturinash punim alumini per amjente te jashtme
Kosh mbeturinash punim alumini per amjente te jashtme
Porta me punim alumini
Porta me punim alumini
Porte dy kanateshe alumini
Porte dy kanateshe alumini
Porte hekuri per vile
Porte hekuri per vile
Prodhim karrigesh dhe tavolinash metalike per lokal
Prodhim karrigesh dhe tavolinash metalike per lokal
Prodhim ne seri per tavolina dhe karrige sipas kerkeses
Prodhim ne seri per tavolina dhe karrige sipas kerkeses
Prodhim stolash hekuri per lulishte
Prodhim stolash hekuri per lulishte
Set tavolina dhe karrige alumini
Set tavolina dhe karrige alumini
Set tavolina dhe karrige gize
Set tavolina dhe karrige gize
Set tavolinadhe karrige te lyera
Set tavolinadhe karrige te lyera
Stola alumini per park
Stola alumini per park
Stola dhe tavolina me kembe hekuri dhe suprine druri
Stola dhe tavolina me kembe hekuri dhe suprine druri
Tavolina dhe karrige alumini te lyera me ngjyre te bardhe
Tavolina dhe karrige alumini te lyera me ngjyre te bardhe