Secondary Adv

Hilti Albania

 

Përshkrimi

Hilti Albania shpk është një kompani, e cila operon në sektorin e ndërtimit. Me qendër ne Schaan, Liechtenstein dhe me filiale në të gjithë botën, Hilti është e njohur si kompania lider, e cila prodhon dhe tregëton materialet më cilësore. Ndryshe nga kompetitorët e tij, Hilti zgjedh të lokalizohet në Shqipëri si një filial i kontrolluar nga qëndra. Kjo e bën Kompaninë Hilti serioze dhe korrekte në atë që ofron.

 

Kompania Hilti Albania shpk ofron zgjidhje profesionale dhe inovatore në ndërtim. Hilti ofron cilësi maksimale, orientim ndaj klientit dhe marketing efektiv. Hilti ofron 2-vjet riparim veglash me kosto zero dhe garanci të përjetshme.

Shërbime

Paisje matese
Paisje matese
Bateri per Vegla Hilti
Bateri per Vegla Hilti
Vegla Profesionale Hilti
Vegla Profesionale Hilti
Sisteme ankorimi
Sisteme ankorimi
Sisteme antizjarr
Sisteme antizjarr
Sisteme nivelimi
Sisteme nivelimi
Vegla elektrike
Vegla elektrike
Vegla prerese,shpimi
Vegla prerese,shpimi
Aksesore Fiksimi
Aksesore Fiksimi
Asistence Teknike
Asistence Teknike
Aksesore per sisteme fasade
Aksesore per sisteme fasade
Ankorante
Ankorante
Disqe diamanti, Sharra betoni
Disqe diamanti, Sharra betoni
Lazera mates Hilti
Lazera mates Hilti
Lazera rrotullues Hilti
Lazera rrotullues Hilti
Materiale abrasive
Materiale abrasive
Ngjitesa, Ankorant
Ngjitesa, Ankorant
Profile per fasada te ventiluara
Profile per fasada te ventiluara
Sete Veglash Hilti
Sete Veglash Hilti
Sisteme Firestop dhe Mbrojtje nga zjarri
Sisteme Firestop dhe Mbrojtje nga zjarri
Total Stacione per ndertim
Total Stacione per ndertim
Trapane dore me bateri
Trapane dore me bateri
Trapane Hilti
Trapane Hilti
Vegla Profesionale me bateri Hilti
Vegla Profesionale me bateri Hilti
Vida
Vida

Katalogu

Katalog Hilti Albania

Historiku

Hilti Albania

Hilti u krijua më 1 dhjetor të 1941 nga vëllezërit Martin dhe Eugen Hilti ne Schaan, në principatën e Liechtenstein, ku ndodhet ende selia. Prodhimi filloi me 6 punëtor. Në 1952 produkti i parë i zhvilluar direkt nga Hilti ishte sistemi i fiksimit. Sot Hilti zotëron një staf prej 22 000 punonjësish. Në Shqipëri, Hilti erdhi në vitin 2009 me qendër në Tiranë. Sot shërbimi që ai ofron shtrihet në gjithë Shqipërinë.

Punë të kryera

Hidrocentrali i Ashtes
Hidrocentrali i Ashtes
Spitali Hygea
Spitali Hygea
TEG
TEG
Banka e Shqiperise
Banka e Shqiperise
Downtown One
Downtown One
Eye of Tirana
Eye of Tirana
Gjimnazi Sami Frasheri
Gjimnazi Sami Frasheri
Hidrocentral ne Shqiperi
Hidrocentral ne Shqiperi
Hotel Marriott Tirane
Hotel Marriott Tirane
Piramida e Tiranes
Piramida e Tiranes
Rezidenca Salillari
Rezidenca Salillari
TAP Project
TAP Project
Titan Antea Cement
Titan Antea Cement
Tuneli Tirane Elbasan
Tuneli Tirane Elbasan
Unaza e madhe e Tiranes
Unaza e madhe e Tiranes

Certifikime

Hilti Albania Certifikime C EHilti Albania Certifikime ETAHilti Albania Certifikime Iso 9001Hilti Albania Certifikime Iso 14001

Video