Secondary Adv

Panele Besi

 

Përshkrimi

Panele Besi, është kompania e parë qe operon në Shqiperi në fushën e energjisë diellore duke marrë kështu për sipër çdo sfidë që nga viti 2010 që jemi në tregun shqiptar! Misioni ynë është që të rrisim më shumë interesin e Shqiptareve drejt energjisë diellore duke kursyer kështu sado pak të ardhurat tuaja! Vizioni ynë është që Shqipëria të bëhet një shtet i pavarur nga energjia e ujit ose e burimeve të tjera duke ulur kështu koston që cdo Shqiptar ka nga energjia elektrike!

 

Pse duhet të zgjidhni Panele Besi?

- Energji e Pastër: Energjia diellore prodhon energji elektrike. Reduktimi i nevojës për gjenerimin e lëndëve djegëse fosile.

- Instalimi: Ne kemi grupin tonë të posaçëm të punëtorëve dhe inxhiniereve.

- Kompania: Jetëgjatësia e paneleve tona arrin deri në 25 vjet.

- Përdoret kudo: Përdoret për biznese për shtëpi, në çdo vend edhe në vende që energjia elektrike mungon.

- Përfitimi: Energjinë e prodhuar nga paneli mund ta kthejmë në rrjet mbrapsht duke ulur shpenzimet tuaja.

Çfarë ofron

Impiantet që ofrojmë:

- Ongrid, Impiant Fotovoltaik i integruar me rrjetin 1-500 kw

I integruar ose Ongrid do te thote qe impianti merr energji nga rrjeti i shperndarjes kur ka nevoje dhe i jep rrjetit kur prodhon teper.

 

- Ongrid, Impiant Fotovoltaik i varur nga rrjeti 1-500 kw

Ky impiant, ndryshe nga i integruari, na jep mundesine te perdorim energjine qe prodhohet ne moment, pra, ne rast se prodhojme me shume sesa konsumojme pjesa e tepert nuk shfrytezohet. Ne rast se prodhojme me pak sesa konsumojme, pjesa qe duhet merret nga rrjeti ose operatori i shperndarjes.

 

- Offgrid, Impiant Fotovoltaik i pavarur nga rrjeti 1-500 kw

Gjithmone perdoret me bateri dhe natyrisht ka kosto me te madhe per shkak te baterive te cilat nderrohen njehere ne 4-8 ose 12 vjet, varet cfare lloj baterie zgjidhni. Sisteme te tilla perdoren ne vende ku rrjeti i shperndarjes se energjise elektrike nuk ekziston ose energjia nderpritet shume shpesh. Me kete sistem shmangni konsumin e gjeneratoreve si dhe zhurmen e tyre.

 

- UPS Dielllore Hibride

Ju garanton energji pa nderprerje edhe nese energjia nga rrjeti mund te nderpritet shpesh ose mungoje per nje kohe te gjate. Karikohet   gjithashtu edhe nga rrjeti nese nuk furnizohet nga panelet fotovoltaike. Gjithmone i jep perparesi energjise qe prodhohet nga panelet fotovoltaike.

 

- Impiant Fotovoltaik për ujitje

Perdoret ne bujqesi. Impiante te tilla fillojne nga pompa te vogla qe shoqerohen me nje panel 250w. Punojne per aq kohe sa ka diell.

Shërbime

Impiante Fotovoltaike offgrid dhe ongrid
Impiante Fotovoltaike offgrid dhe ongrid
Impiante Fotovoltaike te  integruara me rrjetin
Impiante Fotovoltaike te integruara me rrjetin
Impiante Fotovoltaike te varur dhe te  pavarur nga rrjeti
Impiante Fotovoltaike te varur dhe te pavarur nga rrjeti
Projektim dhe instalim impiatesh fotovoltaike
Projektim dhe instalim impiatesh fotovoltaike
Parqe fotovoltaike
Parqe fotovoltaike
Panele Fotovoltaike per vila, kompani
Panele Fotovoltaike per vila, kompani
Montim impiante fotovoltaik per konsum familjar
Montim impiante fotovoltaik per konsum familjar
Mirembajtje te impjanteve fotovoltaik
Mirembajtje te impjanteve fotovoltaik
Konstruksione metalike per impiante Fotovoltaike
Konstruksione metalike per impiante Fotovoltaike
Bateri per panele, impiante fotovolkaik
Bateri per panele, impiante fotovolkaik
Aksesore per instalimin e paneleve fotovoltaike
Aksesore per instalimin e paneleve fotovoltaike
Gjenerator Ere
Gjenerator Ere
Impiante Fotovoltaik per ujitje
Impiante Fotovoltaik per ujitje
Inverter per panel fotovoltaik
Inverter per panel fotovoltaik
Konektor MC4
Konektor MC4
Llampa DC
Llampa DC
Rregullatore voltazhi
Rregullatore voltazhi
UPS Diellore Hibride
UPS Diellore Hibride
UPS solare
UPS solare
Sete Fotovoltaik offgrid
Sete Fotovoltaik offgrid

Punë të kryera

Impiant 3kw ongrid, Sarande
Impiant 3kw ongrid, Sarande
Impiant Fotovoltaik 6kw Ongrid
Impiant Fotovoltaik 6kw Ongrid
Impiant Fotovoltaik 20kw ongrid, Elbasan
Impiant Fotovoltaik 20kw ongrid, Elbasan
Impiant fotovoltaik 500W ne Faqekuq,Skrapar
Impiant fotovoltaik 500W ne Faqekuq,Skrapar
Impiant fotovoltaik offgrid 5 kw
Impiant fotovoltaik offgrid 5 kw
Impiant Fotovoltaik Ongrid, 3.7kw, Dumre
Impiant Fotovoltaik Ongrid, 3.7kw, Dumre
Impiantin Fotovoltaik Hibrid 10kw 3P
Impiantin Fotovoltaik Hibrid 10kw 3P
Panele diellore 2kw Offgrid, Divjake
Panele diellore 2kw Offgrid, Divjake
Panele fotovoltaike 1 kw Offgrid Bjeshket e Xhanit, Dukagjin
Panele fotovoltaike 1 kw Offgrid Bjeshket e Xhanit, Dukagjin
Panele fotovoltaike 1 kw Offgrid, Kukes
Panele fotovoltaike 1 kw Offgrid, Kukes
Panele fotovoltaike 1.5kw offgrid, Kurvelesh, Tepelene
Panele fotovoltaike 1.5kw offgrid, Kurvelesh, Tepelene
Panele Fotovoltaike 1kw Ongrid Korce
Panele Fotovoltaike 1kw Ongrid Korce
Panele fotovoltaike 3_5 kw Ongrid Fushe-Kruje
Panele fotovoltaike 3_5 kw Ongrid Fushe-Kruje
Panele fotovoltaike 4 kw ongrid Gjirokaster
Panele fotovoltaike 4 kw ongrid Gjirokaster
Panele fotovoltaike 4_4 kw ongrid impjant rezidencial, Grabian,Lushnje
Panele fotovoltaike 4_4 kw ongrid impjant rezidencial, Grabian,Lushnje
Panele Fotovoltaike 2000 wat Ongrid
Panele Fotovoltaike 2000 wat Ongrid
Panele Monokristaline 1kw Offgrid Portez, Fier
Panele Monokristaline 1kw Offgrid Portez, Fier
1.8 kw panele me bateri,  Sylbic-Tropoje
1.8 kw panele me bateri, Sylbic-Tropoje
5 kw hybrid panele fotovoltaike me 9.6 kwh akumulim, Tropoje
5 kw hybrid panele fotovoltaike me 9.6 kwh akumulim, Tropoje
Panele fotovoltaike 24.8 kw, Fabrike prodhuese
Panele fotovoltaike 24.8 kw, Fabrike prodhuese
2 Kw Offgrid, Dukat
2 Kw Offgrid, Dukat
Impiant 58kw me panele fotovoltaike per  Kompleksin Soil, Patos
Impiant 58kw me panele fotovoltaike per Kompleksin Soil, Patos
Impiant panelesh 58kw ne kapanon industrial prodhimi
Impiant panelesh 58kw ne kapanon industrial prodhimi
Instalim panelesh 14.7 kwp Peimar dhe 15 kw Fronius
Instalim panelesh 14.7 kwp Peimar dhe 15 kw Fronius
Instalim panelesh fotovoltaik Offgrid per Greccia Restorant, Dhermi
Instalim panelesh fotovoltaik Offgrid per Greccia Restorant, Dhermi
Mini impiant Offgrid me bateri, Lekurtaj
Mini impiant Offgrid me bateri, Lekurtaj
Montim i panele fotovoltaike per Hotel Onufri
Montim i panele fotovoltaike per Hotel Onufri
Panel fotovoltaik i instaluar ne Molle, Lumi i Shales
Panel fotovoltaik i instaluar ne Molle, Lumi i Shales
Panel fotovoltik Offgrid ne Shishtavec, Kukes
Panel fotovoltik Offgrid ne Shishtavec, Kukes
Panele fotovoltaike te instaluar ne lokalin Bes Alla, Librazhd
Panele fotovoltaike te instaluar ne lokalin Bes Alla, Librazhd
Panele ne sere prodhimi 15 kw me montim mbi toke, Berat
Panele ne sere prodhimi 15 kw me montim mbi toke, Berat
Pasticeri Malasi, Fier
Pasticeri Malasi, Fier
Universe Mobileri, Korce
Universe Mobileri, Korce
Panel fotovoltaik 5KW Ongrid, Fushe Kruje
Panel fotovoltaik 5KW Ongrid, Fushe Kruje
Panel Fotovoltaik 33KW Ongrid Golem, Durres
Panel Fotovoltaik 33KW Ongrid Golem, Durres
Panele fotovoltaike, instalim ne Klos
Panele fotovoltaike, instalim ne Klos
Hotel Kenaqesia
Hotel Kenaqesia
Central Market
Central Market
4.5 KWP
4.5 KWP
6.8 KWP
6.8 KWP
10 KWP
10 KWP
10.125 KW panele Canadian Solar, 10 KW Inverter Fronius
10.125 KW panele Canadian Solar, 10 KW Inverter Fronius
20 KWP
20 KWP
50 KW Inverter
50 KW Inverter
50 KWP
50 KWP
105 KWP
105 KWP
133 KWP
133 KWP
200 KWP
200 KWP
Fotovoltaike, Prodhim bujqesor Sera
Fotovoltaike, Prodhim bujqesor Sera
Impiante fotovoltaike
Impiante fotovoltaike
Kapanon Industrial, Fotovoltaike
Kapanon Industrial, Fotovoltaike
15 KW, Etol Plast
15 KW, Etol Plast
24.5 KW Market Albidea, Vlore
24.5 KW Market Albidea, Vlore
32 KW Arbes Event, Librazhd
32 KW Arbes Event, Librazhd
49.5 KW Shkolle 9 vjecare, Fushe Kruje
49.5 KW Shkolle 9 vjecare, Fushe Kruje
100 KW Golden Hall Pera, Lezhe
100 KW Golden Hall Pera, Lezhe
Market Kastrati
Market Kastrati

Partnere

panelebesi-canadiansolarpanelebesi-froniuspanelebesi-huaweipanelebesi-smapanelebesi-axitecpanelebesi-futurapanelebesi-sungrowpanelebesi-victron

Video