Secondary Adv

DSA Furniture

 

Përshkrimi

DSA Furniture ka filluar aktivitetin në vitin 2006 pas një eksperience 8 vjeçare në Romë te Italisë. Kompania jonë ka nisur aktivitetin me prodhimin e mobiljeve duke vijuar më pas në vitin 2008 edhe me tregtimin e të githa llojet e aksesorëve për mobilje. Ne disponojme një showroom me siperfaqe 900 m2. Showroom i aksesoreve dallohet për cilësinë dhe korrektesinë ndaj klienteve, gjithashtu ne dallohemi edhe për funksionimin total te te gjithave mobiljeve duke paisur ato me aksesorë të llojeve të ndryshme.

Showroom i aksesoreve dallohet per shumllojshmerine e dorezave të cilat kapin rreth 800 modele të ndryshme të ndara me kategori si doreza për femije, doreza klasike, doreza moderne etj. Ne jemi një nga kompanitë e vetme e cila bashkepunon me të gjitha kompanite më të mira në europë për tregtimin e aksesorëve si: Blum; Hetich; Hafele; Harn; Samet; Inoxa; Fgv etj. Për me shumë ju sygjerojmë te na vizitoni në showroom-in tone. 

Çfarë ofron

Tek DSA Furniture gjeni gamën e gjere të aksesorëve të mobilerisë dhe lendës së parë për zdrukthari si:

- Doreza mobiljesh
- Varëse portmontosh
- Aksesorë guzhine
- Aksesorë minibaresh
- Aksesorë krevati
- Aksesore dollapi dhe garderobë
- Aksesorë xhami
- Mentesha kapakesh
- Këmbë druri per tavolina, karrige, kolltuqe
- Doreza druri
- Doreza për dyer
- Këmbë metalike dhe plastike për mobilje
- Aksesorë lokali
- Tenie plastike
- Rimeso druri
- Shina syrtarësh
- Profile alumini
- Vida
- Letër zmerili
- Aksesorë të imëta
- Vegla pune

Porosit Online

Transport ne çdo qytet të Shqipërisë.

Mbi 800 modele dorezash vetëm në DSA Showroom. Pafundësi zgjedhjesh vetëm në supermarketin më të madh në Shqipëri.

Porosit online në Tiranë porosia vjen për 24 orë, ndërsa në rrethe brenda 48 orëve.

E para kompani për aksesorë mobilerie e cila vjen me një super showroom dedikuar të gjithë aksesorëve të nevojshëm.

Shërbime

Dyqan aksesoresh mobilerie me shumice dhe pakice
Dyqan aksesoresh mobilerie me shumice dhe pakice
Aksesore kuzhine dhe mobilje te gatshme
Aksesore kuzhine dhe mobilje te gatshme
Aksesore per mobilje dhomash gjumi
Aksesore per mobilje dhomash gjumi
Aksesore per organizimin e rrobave dhe sendeve ne mobilje
Aksesore per organizimin e rrobave dhe sendeve ne mobilje
Aksesore per organizimin e veshjeve te meshkujve per garderobe
Aksesore per organizimin e veshjeve te meshkujve per garderobe
Aksesore per sistemimin e mbeturinave dhe solucioneve per kuzhina gatimi
Aksesore per sistemimin e mbeturinave dhe solucioneve per kuzhina gatimi
Aksesore sistemimi per dollap rrobash
Aksesore sistemimi per dollap rrobash
Ashensore dhe kosha per organizimin e rrobave ne garderobe
Ashensore dhe kosha per organizimin e rrobave ne garderobe
Doreza mobiljesh per femije dhe bebe
Doreza mobiljesh per femije dhe bebe
Doreza moderne per kanata
Doreza moderne per kanata
Doreza per dyer te brendshme
Doreza per dyer te brendshme
Doreza per mobilje te stilit antik dhe klasik
Doreza per mobilje te stilit antik dhe klasik
Doreza te inkasuara ne mobilje
Doreza te inkasuara ne mobilje
Elemente dekorativ per mobiljet klasike
Elemente dekorativ per mobiljet klasike
Kembe druri per tavolina, Karrige, Kolltuqe
Kembe druri per tavolina, Karrige, Kolltuqe
Kollona inoksi per kuzhina gatimi
Kollona inoksi per kuzhina gatimi
Kullesa te poshtme per pjata dhe gota
Kullesa te poshtme per pjata dhe gota
Sirtare te gatshme me organizator
Sirtare te gatshme me organizator
Varese rrobash per portmonto
Varese rrobash per portmonto
Vegla pune
Vegla pune

Video