Secondary Adv

ALIA

 

Përshkrimi

Alia shpk ka një eksperiencë 25 vjecare në tregun shqiptar në tregtimin e materialeve të sektorit të ndërtimit dhe atij industrial. Kompania kujdeset për projektet tuaja dhe ju ndihmon për t'i realizuar ato, duke filluar nga koncepti për të përfunduar me projektin përfundimtar. Prioriteti ynë dhe ai i dhe teknikëve tanë është të ofrojmë zgjedhjen e duhur për klientët sipas kerkesës së tyre. Alia shpk ofron zgjidhjet më inovative duke përdorur materiale cilësore në përputhje të plotë me standardet ndërkombëtare. Ne mundësojme risi në tregun e ndërtesave industriale dhe garantojmë një logjistikë efikase me një shërbim të shkëlqyeshëm në te gjithe Shqiperine.

Çfarë ofron

Kompania Alia shpk ofron një gamë të gjerë produktesh në fushën e punimeve me panele sanduic, llamarinës dhe ulluqeve së bashku me aksesorët dhe mjetet e nevojshme për instalimin e tyre.

- Konstruksione kapanonesh, kapanone ndustriale, zyra portative me porosi, kabina roje me porosi, tualete portative me porosi dhe kontenier banimi të lëvizshëm.

- Tregtim llamarine alumini, bakri dhe plumbi për lendë te parë me rulo me shumicë.

- Tregti dhe Punime ulluqesh dhe brryla per ulluqe per te gjitha llojet e objekteve.

- Tregti dhe Punime me panele sanduic

Shërbime

Kompani per prodhim kapanonesh industrial
Kompani per prodhim kapanonesh industrial
Kapanon industrial me panel sanduich
Kapanon industrial me panel sanduich
Lllamarina me shumice
Lllamarina me shumice
Ndertim kapanoni per fasoneri
Ndertim kapanoni per fasoneri
Ndertim me panel sanduic
Ndertim me panel sanduic
Ndertim zyrash me panel sanduic
Ndertim zyrash me panel sanduic
Ndertim zyre me panel sanduich per kapanon industrial
Ndertim zyre me panel sanduich per kapanon industrial
Ndertime kapanonesh
Ndertime kapanonesh
Prodhim ulluqesh llamarine
Prodhim ulluqesh llamarine
Prodhim ulluqesh per shtepi dhe pallate
Prodhim ulluqesh per shtepi dhe pallate
Montim ullqesh llamarine per vila
Montim ullqesh llamarine per vila
Shtije me shumice per bobina llamarine
Shtije me shumice per bobina llamarine
Tende per hyrje kapanoni me panel sanduich
Tende per hyrje kapanoni me panel sanduich
Transport ne objekt per panele sanduic
Transport ne objekt per panele sanduic
Tregti fletash llamarine me shumice
Tregti fletash llamarine me shumice
Ulluqe per kapanon
Ulluqe per kapanon
Ndertim, projektim, zbatim per objekte industriale me konstruksion dhe panel
Ndertim, projektim, zbatim per objekte industriale me konstruksion dhe panel
Projektim dhe Implementim per kapanone
Projektim dhe Implementim per kapanone
Projektim kapanonesh
Projektim kapanonesh
Projektim zyrash me konstruksion dhe panel, per kapanone, kantiere ndertimi
Projektim zyrash me konstruksion dhe panel, per kapanone, kantiere ndertimi

Punë të kryera

Mbulese catie me panel sanduic
Mbulese catie me panel sanduic
Ndertim fabrike me panel sanduic
Ndertim fabrike me panel sanduic
Ndertim kapanoni me panel sandwich
Ndertim kapanoni me panel sandwich
Ndertim kapanoni per fasoneri
Ndertim kapanoni per fasoneri
Ndertim zyre me panel sanduic
Ndertim zyre me panel sanduic
Perforecim ndertese me konstruksion metalik
Perforecim ndertese me konstruksion metalik
Prodhim ulluqesh per shtepi private
Prodhim ulluqesh per shtepi private
Prodhim ulluqesh sipas kerkeses se klientit
Prodhim ulluqesh sipas kerkeses se klientit
Projektim dhe Zbatim kapanoni industrial Durres
Projektim dhe Zbatim kapanoni industrial Durres
Tende per hyrje kapanoni me panel sanduic
Tende per hyrje kapanoni me panel sanduic
Veshje kapanoni konstruksion metalik me panele sanduic
Veshje kapanoni konstruksion metalik me panele sanduic
Veshje ndertese me panel sanduich
Veshje ndertese me panel sanduich
Zyra me panel sanduic
Zyra me panel sanduic
Zyre portative per kantier ndertimi
Zyre portative per kantier ndertimi
Zyre portative per kantier
Zyre portative per kantier
Kontenier banimi i levizshem, permasat sipas projektit
Kontenier banimi i levizshem, permasat sipas projektit
Kontenier modular per zyre sherbimi, me porosi
Kontenier modular per zyre sherbimi, me porosi
Realizim i kalcetos me konstruksion metalik
Realizim i kalcetos me konstruksion metalik