Secondary Adv

Daikin Smart Clima

 

Përshkrimi

Daikin Smart Clima operon prej shumë vitesh në tregun shqiptar në fushën e sistemeve kondicionimit dhe aspirimit. Daikin Smart Clima ju ofron konsulence,  projektim dhe zbatim te sistemeve te ngrohje-ftohjes në ambjente rezidenciale dhe komerciale. Në bashkëpunim me kompaninë lider në fushën e  kondicionimit Daikin ofrojmë produkte të cilësisë së lartë dhe të standardeve evropiane, me efikasitet të lartë të konsumit të energjisë që plotësojnë të gjitha nevojat e konsumatorit. Daikin përdor teknologji unike me zgjidhje me efikasitet në kosto duke i dhënë formë të ardhmes së sistemeve të ngrohjes, ftohjes dhe ajrimit.

Çfarë ofron

Daikin Smart Clima ofron projektim dhe zbatim të sistemeve të kondicionimit për: Apartamente dhe Vila, Banka, Zyra, Godina publike, Hotele, Restorante, Lokale, Shkolla, Universitete, Spitale, Qendra tregtare, Dyqane, Supermarkete etj.  Me një gamë të gjerë produktesh nga Daikin dhe me një staf teknik profesional kompania Daikin SmartClima ju ofron zgjidhje për:

1- Sisteme kondicionimi Residenciale: Mural, Dysheme, Tavanorë, Kanalorë, Dollap dhe Kasete.
2- Sisteme kondicionimi Komerciale - Pajisje të brëndshme dhe të jashtme Daikin.
3- Sisteme VRF Daikin.
4- Sisteme Ajer-Uje Daikin.
5- Sisteme ngrohje të ujit sanitar dhe Ngrohje në dysheme Daikin.
6- Asistencë teknike dhe Mirëmbajtje të sistemeve të kondicionimit dhe ngrohjes Daikin.

Shërbime

Sisteme MultiSplit Daikin
Sisteme MultiSplit Daikin
Te gjitha ne nje sistem! DAIKIN
Te gjitha ne nje sistem! DAIKIN
VRV Daikin per zyra, banka, dyqane, qendra tregtare
VRV Daikin per zyra, banka, dyqane, qendra tregtare
Kondicionim & Ventilim Stil Industrial per lokale
Kondicionim & Ventilim Stil Industrial per lokale
Kondicionim Bar-Restorant
Kondicionim Bar-Restorant
Kondicionim dhe Ventilim per Qendra Estetike Daikin
Kondicionim dhe Ventilim per Qendra Estetike Daikin
Kondicionim per Dhoma Serverash
Kondicionim per Dhoma Serverash
Kontroll i pergjithshem i njesive te dhomave te hotelit
Kontroll i pergjithshem i njesive te dhomave te hotelit
Kontrollo nga celulari
Kontrollo nga celulari
Mirembajtje Sistemesh Daikin
Mirembajtje Sistemesh Daikin
Ngrohje nga Dyshemeja dhe Furnizimi me ujin e ngrohte sanitar
Ngrohje nga Dyshemeja dhe Furnizimi me ujin e ngrohte sanitar
Kaseta per ajrin e kondicionimit me vetepastrim
Kaseta per ajrin e kondicionimit me vetepastrim
Kasete 4-Way Daikin
Kasete 4-Way Daikin
Kondicioner Dollap Daikin
Kondicioner Dollap Daikin
Njesi te brendshme murale, tokesore, kasete, kanalore VRV
Njesi te brendshme murale, tokesore, kasete, kanalore VRV
Njesi te fshehura ne tavan Daikin
Njesi te fshehura ne tavan Daikin
Panele Diellore Daikin
Panele Diellore Daikin
Showroom me kaseta tavanore per ajrin e kondicionuar
Showroom me kaseta tavanore per ajrin e kondicionuar
Wifi Controller per kondicioner
Wifi Controller per kondicioner
Servis Kondicioneresh dhe sistemesh Daikin
Servis Kondicioneresh dhe sistemesh Daikin

Katalogu

Katalog Daikin Smart Clima
Katalog Daikin Smart Clima
Katalog Daikin Smart Clima
Katalog Daikin Smart Clima
Katalog Daikin Smart Clima

Punë të kryera

Apartamente tek Delijorgji
Apartamente tek Delijorgji
Apartamente tek Green City Residence
Apartamente tek Green City Residence
Apartamente tek Kompleksi Kika
Apartamente tek Kompleksi Kika
Apartamente tek Rezidenca Alba
Apartamente tek Rezidenca Alba
Delirium Luxury Brands
Delirium Luxury Brands
Poligoni Action Target
Poligoni Action Target
Rezidenca Luksoze ne Rolling Hills
Rezidenca Luksoze ne Rolling Hills
Vila Luksoze tek Joy Residence
Vila Luksoze tek Joy Residence
Vila tek Sunrise Residence
Vila tek Sunrise Residence

Video