Secondary Adv

ARVA shpk

 

Përshkrimi

ARVA shpk eshte themeluar ne vitin 2003. Ajo eshte nje nga kompanite me te rendesishme ne Shqiperi, ne perpunimin dhe tregtimin e materialeve drusore. Qellimi i kompanise eshte te jete prane klienteve duke i ofruar sherbime dhe produkte te nje cilesie te larte dhe te  certifikuara. Vit pas viti Arva shpk ka rritur aktivitetin e saj duke ofruar cilesi maksimale per klientet. Pas 10 vitesh ne treg Arva filloj perpunimin e lendes drusore duke prodhuar Trare Lamelare (binare me ngjitje) dhe Panele Arva. Te Arva Shpk do te gjeni gjithcka qe ka te bej me drurin dhe prej drurit. Bredhi, Pisha, Larige dhe Ahu jane lendet kryesore qe prodhojme dhe tregtojme.

Prodhim
Traret Lamelare ARVA prodhuar nga ngjitja dhe presimi i drurit te zgjedhur jane elementet me strukture te njetrajteshme, rezistence te larte qe perdoren gjeresisht per konstruksione. Traret Lamelare po zevendesojne lenden tradicionale drusore fale avantazheve funksionale dhe rezistuese, por dhe estetike qe ofrojne. Ato perdoren ne ndertimin e cative, verandave dhe shtepive te drurit duke percjelle bukurine ngrohtesine dhe aromen e drurit. Panelet Arva prej Pishe, Bredhi, Ahu, Larige, Arre dhe Lisi perdoren gjeresisht per tavolina, shkalle te brendshme dhe te jashteme, per kuzhina, etj. ARVA shpk eshte certifikuar me standartin ISO 9001:2008 per prodhimin e trareve lamelare dhe produkteve te tjera drusore nga certifikues Italian. Bredhi, Pisha, Ahu dhe Larige jane druret kryesore qe gjejne perdorim tek ARVA shpk. Pikerisht keto lende drusore qe punohen lehte dhe perdoren gjeresisht, jane produktet baze dhe strategjike tek ARVA shpk. Larige (pisha e kuqe) eshte nje dru i krahasueshem ne fortesi me drurin e Bambuse qe perdoret per Trare, Panele, Veshje te jashtme, Dysheme, Tavane, Parket Pishine, etj.

 

Projektim
ARVA shpk fale pervojes shumevjecare ju jepe mundesine e projektimit te cative, verandave, shtepive te drurit si dhe cdo hapsire tjeter. ” Nderto me trare lamelare ARVA dhe jepi shije punimit tend “.

 

Montim
ARVA shpk me nje staf te trajnuar ju mundeson montimin e cative, verandave, dyshemese, parketi, etj.

Çfarë ofron

Te ARVA Shpk do te gjeni gjithcka qe ka te bej me drurin dhe prej drurit:

TRARE LAMELARE ARVA
Trare Lamelare (binare me ngjitje) te drejte & harkor Bredhi, Pishe, Larige


PANELE DRURI
Ahu, Bredhi, Pishe, Larige te dimensioneve te ndryshme


LARIGE (PISHE E KUQE)
Shtrese per ambiente te jashtme e te brendshme


MURE NDERTUESE
Mure Ndertuese Arva per shtepi druri


BINARE & DERRASA
Binare & Derrase per ndertim dhe per marangoze


TAVANE DHE DYSHEME
Tavane dhe Dysheme Arva dhe te importuara


PARKETE
Parkete Laminat Alsa Floor


MEMBRANA IZOLUESE
Membrana, Katrama, Polisterol, Lesh guri e xhami


OSB & BETOFORM
Derrase e presuar e dimensioneve te ndryshme


DRU TROPIKAL
Dru Tropikal nga Amerika dhe Afrika


TJEGULLA BRAMAC
Tjegulla dhe Aksesore Bramac


TE TJERA
Bojra Verniqe, Impeniante dhe Aksesore

Shërbime

Kompani per tregtimin e lendes drusore dhe aksesoreve plotesues
Kompani per tregtimin e lendes drusore dhe aksesoreve plotesues
Larige (pishe e kuqe) per shtrim te brendshem ose te jashtem
Larige (pishe e kuqe) per shtrim te brendshem ose te jashtem
Lende drusore per shtrim dyshemeje dhe tavani
Lende drusore per shtrim dyshemeje dhe tavani
Projektim zbatim shtepi te vogla druri alpine
Projektim zbatim shtepi te vogla druri alpine
Aksesore montimi dhe materiale ndihmese per ndertim me dru
Aksesore montimi dhe materiale ndihmese per ndertim me dru
Arredim i brendshem me dru Larige ( pishe e kuqe )
Arredim i brendshem me dru Larige ( pishe e kuqe )
Fasade druri e jashtme
Fasade druri e jashtme
Membrana, Katrama per izolim catiash druri
Membrana, Katrama per izolim catiash druri
Montim tenda druri
Montim tenda druri
Mure ndertuese me dru
Mure ndertuese me dru
OSB, Betoforma, Derrasa te presuara
OSB, Betoforma, Derrasa te presuara
Panele druri Ahu, Pishe, Bredhi, Larige
Panele druri Ahu, Pishe, Bredhi, Larige
Parkete druri per shtrim dyshemeje
Parkete druri per shtrim dyshemeje
Pergola druri per lokale, restorante, veranda
Pergola druri per lokale, restorante, veranda
Prodhim binare druri
Prodhim binare druri
Prodhim mobiljesh druri natyral
Prodhim mobiljesh druri natyral
Prodhim tavolinash dhe karrige me dru natyral
Prodhim tavolinash dhe karrige me dru natyral
Punime per shkalle druri me pishe me ngjitje
Punime per shkalle druri me pishe me ngjitje
Shitje traresh dru tropikal
Shitje traresh dru tropikal
Shtrime dyshemeje me dru
Shtrime dyshemeje me dru
Tjegulla BRAMAC me shumice dhe pakice per shitje dhe montim catish
Tjegulla BRAMAC me shumice dhe pakice per shitje dhe montim catish
Trare lamelare pishebredhi me madhesi sipas porosise
Trare lamelare pishebredhi me madhesi sipas porosise
Tregti lende drusore dhe transport ne objektin ne ndertim
Tregti lende drusore dhe transport ne objektin ne ndertim
Tregti traresh lamelare
Tregti traresh lamelare
Veshje tavane druri
Veshje tavane druri

Punë të kryera

Gazebo druri per verande vile
Gazebo druri per verande vile
Kabine druri
Kabine druri
Kosherja BEE House
Kosherja BEE House
Mure druri
Mure druri
Ndertim catie ne tarrace
Ndertim catie ne tarrace
Ndertim kompleks me Shtepi alpine
Ndertim kompleks me Shtepi alpine
Ndertim kulle prej druri
Ndertim kulle prej druri
Ndertim shtepize druri
Ndertim shtepize druri
Ndertim catie me trare druri
Ndertim catie me trare druri
Pergola druri
Pergola druri
Punime per izolim catie druri
Punime per izolim catie druri
Shtepize druri alpine
Shtepize druri alpine
Strukture druri per tende
Strukture druri per tende
Tarrace druri
Tarrace druri
Tavoline me Larige ( pishe e kuqe )
Tavoline me Larige ( pishe e kuqe )
Zbatim projekti per shtepi druri
Zbatim projekti per shtepi druri
Veshje tavani catie me dru
Veshje tavani catie me dru
Bujtina Peraj Vermosh
Bujtina Peraj Vermosh
Cati druri, Qafe Thore
Cati druri, Qafe Thore
Cati druri, Vermosh
Cati druri, Vermosh
Cati me trare druri, Boge
Cati me trare druri, Boge
Hotel ne Alpe
Hotel ne Alpe
Kisha Theth
Kisha Theth
Shtepi duri me 2 kate Razem
Shtepi duri me 2 kate Razem
Shtepi duri, Patok
Shtepi duri, Patok
Shtepi pushimi, Theth
Shtepi pushimi, Theth
Tende druri, Bajze Shkoder
Tende druri, Bajze Shkoder
Lokal druri ne bregdet 1000m2
Lokal druri ne bregdet 1000m2
Projektim, ndertim lokal druri
Projektim, ndertim lokal druri
Shkalle te brendshme druri
Shkalle te brendshme druri
Shtepi druri, Fushe Kruje
Shtepi druri, Fushe Kruje
Shtese kati, Kukes
Shtese kati, Kukes
Strukture hyrje dhe dere druri
Strukture hyrje dhe dere druri
Konstruksion druri per strehe beach bar
Konstruksion druri per strehe beach bar
Ndertim 12 shtepi druri dy kateshe
Ndertim 12 shtepi druri dy kateshe
Ndertim Bar Restorant ne zone bregdetare
Ndertim Bar Restorant ne zone bregdetare
Ndertim catie ne vile private
Ndertim catie ne vile private
Punim shkalle te brendshme me dru masiv lisi
Punim shkalle te brendshme me dru masiv lisi
Rafte per ekspozim pijesh ne bar restorant
Rafte per ekspozim pijesh ne bar restorant
Strehe druri, lokal ne Don Bosko
Strehe druri, lokal ne Don Bosko
Shtepi druri dy kate
Shtepi druri dy kate
Shtepi druri sipas projektit, Boge
Shtepi druri sipas projektit, Boge
Shtepi prej druri, zone pushimi
Shtepi prej druri, zone pushimi
Veshje muri me derrasa druri per dekorim
Veshje muri me derrasa druri per dekorim
Zbatim projekti, ndertim shtepi druri
Zbatim projekti, ndertim shtepi druri
Gazebo me iroco
Gazebo me iroco
Gazebo verore ne bar, lokal
Gazebo verore ne bar, lokal
Ndertim shtepie druri, Zbatim projekti
Ndertim shtepie druri, Zbatim projekti
Projekt, Restorant
Projekt, Restorant
Punim cati ne vila private
Punim cati ne vila private
Punim deck pishine dhe pergola druri ne resort turistik
Punim deck pishine dhe pergola druri ne resort turistik
Punim tende druri per lokal ne bregdet
Punim tende druri per lokal ne bregdet
Resort Turistik, Punim tendash druri statike
Resort Turistik, Punim tendash druri statike
Shtepi 2 kateshe punuar me dru
Shtepi 2 kateshe punuar me dru
Tend druri per ambient te jashtem restoranti, Durres
Tend druri per ambient te jashtem restoranti, Durres
Vile private, Furnizim me lende drusore per catine
Vile private, Furnizim me lende drusore per catine
Zbatim projekti shtepie prej druri
Zbatim projekti shtepie prej druri

Video