Secondary Adv

AED Solution

 

Përshkrimi

Kompania “AED Solution” fillon aktivitetin e saj ne vitin 2018. Ne jemi një kompani inxhinierike, projektim, instalimi dhe mirëmbajtje e aplikuar në te gjithë sistemet  ku përfshihen sistemet e kontrollit të klimës, ventilim, ngrohje-ftohje dhe ujë të ngrohtë sanitar. Ne gjithmonë i përmbahemi standardeve më të larta të cilësisë dhe efikasitetit duke promovuar inovacionin dhe angazhimin mjedisor.


Kush jemi?
Shoqëria AED Solution vjen me një nivel të larte ekspertize në fushën e kondicionimit, sistemet dhe impiantet për ngrohje/ftohje.
Specialistët tanë janë ekspertë në fushën e studimit dhe projektimit, si dhe zbatimit të asiprimit, montimit të sistemeve qëndrore për aspirim e kondicionim, ngrohje, ftohje,panele diellore, impiante antizjarr manual e automatik, veçanërisht në ambiente të mëdha. Realizimi i impianteve hidraulike dhe sistemeve elektrike, montimi i kaldajave, dhomave frigoriferike, janë disa nga fushat e ekspertizës së inxhinierëve tanë.

 

1.    Kondicionerë Toyotomi për çdo madhësi ambienti.
2.    Projektim e zbatim sisteme dhe impiante kondicionim/aspirim etj…
3.    Rakorderi dhe gamë të gjerë me materiale të ndryshme pune!
4.    Vegla dhe mjete pune

Angazhimi ynë

Ne krijojmë një marrëdhënie dinamike dhe bashkëpunuese me partnerët dhe klientët tanë. Ne ndërtojmë marrëdhëniet e biznesit përmes dialogut, informacionit të besueshëm dhe eksperiencës shumëvjecare në projektim, instalim dhe mirëmbajtje të sistemeve të ngrohje-ftohjes, kondicionimit dhe aspirimit. Ne identifikojmë në mënyrë të kujdesshme dhe me përgjegjësi kërkesat e klientëvë dhe bashkojmë burimet njerëzore e teknologjike për plotësimin e tyre. Ne vlerësojmë perspektivat dhe parashikojmë nevojat e klientëve duke tejkaluar pritshmëritë e tyre cdo ditë.

 

Kontaktoni Stafin AED Solution
Ndihuni të lirë të mësoni më shumë për produktet tona në fushën e kondicionim-aspirimit, gamën e gjerë të produkteve Toyotomi për çdo ambient të çdo madhësie, pajisje e veglave ndihmëse, projektimin dhe zbatimin të sistemeve dhe impianteve të aspirmit, kondicionimit, hidraulike e elektrike

Çfarë ofron

PROJEKTIM DHE INXHINIERI
Ne aplikojmë teknologjitë më të fundit dhe më të avancuara të projektimit dhe inxhinierisë në instalimet tuaja – qe nga marrja të dhënave fillestare – për të arritur rezultatet më të mira. Qëllimi ynë është të sigurojmë klientët tanë nivelet më të larta të efikasitetit të energjisë, konfort dhe përsosmëri.

INSTALIMI
Nga faza fillestare e projektimit deri në montimin e sistemeve tuaja, AED Solution vazhdimisht përdor teknologjitë e fundit në përputhje me trendet e tregut. Bashkëpunimi me prodhuesit kryesorë për zhvillimin e zgjidhjeve të reja është një faktor i vazhdueshëm që na mundëson t’u ofrojmë klientëve tanë risitë më të fundit të tregut, të zhvilluar bashkërisht me bashkëpunëtorët tanë të shumtë. Standardet më të larta të cilësisë dhe zhvillimet më të fundit teknologjike janë vendosur në shërbim të klientit në të gjitha projektet tona.

 

KONTROLLI I CILËSISË DHE MIRËMBAJTJA
Ekipi ynë i teknikëve të instalimit është shumë i kualifikuar në mjedise komplekse dhe është e pajisur me një përvojë të madhe në fillimin dhe kontrollin e cilesise e instalimeve të teknologjisë së lartë. Ajo është gjithashtu e pajisur me teknologjinë më të fundit në drejtim të kontrollit te cilesise, marrjes së të dhënave dhe komunikimit në distance të objekteve, gjë që lejon ekipin tonë të sigurojë klientit një shërbim në kohë reale në lidhje me statusin dhe funksionimin e objektit. AED SOlution mbulon të gjitha zonat e mirëmbajtjes në infrastrukturë, ndërtesa dhe objekte.

TOYOTOMI
Gama e gjerë e kondicionerëve Toyotomi na mundëson të fusim këtë produkt në çdo shtëpi, duke patur parasysh faktin se sa ekonomik janë kondicinerët toyotomi me gradën A+++ të energjisë, si dhe gaz R32 njohur si ekologjik dhe jo i dëmshëm për natyrën dhe njërëzit. Këta kondicionere janë po ashtu të pajisur me teknologjinë më të larte me karakteristika nga wi-fi, funksione automatike, autodiagnoz, autorestart e turbo e mbitë gjitha autopastrues (vetëpastrim). Po kjo markë vjenë me një gamë të gjerë edhe për kondicionimin e ambienteve të mëdha si psh ato tregtare, bare e restorante, zyra të mëdha etj… duke plotësuar kështu çdo kërkesë konsumatore, me sistemet e kondicionimit që montohen në tavan ( formë kasete), dysheme, sistemet multisplit me një inverter e disa kondicionerë etj.. duke mundësuar kështu kondicionimin për çdo ambient.

Shërbime

Sisteme profesionale kondicionimi Toyotomi
Sisteme profesionale kondicionimi Toyotomi
Sisteme monosplit Toyotomi
Sisteme monosplit Toyotomi
Sisteme te trajtimit te ajrit dhe aspirimit
Sisteme te trajtimit te ajrit dhe aspirimit
Sisteme kondicionimi komerciale Toyotomi
Sisteme kondicionimi komerciale Toyotomi
Sisteme hibride, ngrohje nga dyshemeja, freskim, uje sanitar, panel diellore
Sisteme hibride, ngrohje nga dyshemeja, freskim, uje sanitar, panel diellore
Kanalor per sistem multi split Toyotomi
Kanalor per sistem multi split Toyotomi
Kasete me kater drejtime per multi split Toyotomi
Kasete me kater drejtime per multi split Toyotomi
Mini chiller per ambjente banimi Toyotomi
Mini chiller per ambjente banimi Toyotomi
Sisteme kondicionimi multisplit 2 deri 5 njesi per apartamente, vila, hotele etj
Sisteme kondicionimi multisplit 2 deri 5 njesi per apartamente, vila, hotele etj
Sisteme VRF industriale, komerciale, rezidenciale Toyotomi
Sisteme VRF industriale, komerciale, rezidenciale Toyotomi
Materiale per instalimin e sistemeve te aspirimit, kondicionimit, ngrohje ftohjes
Materiale per instalimin e sistemeve te aspirimit, kondicionimit, ngrohje ftohjes
Rakorderi hidraulike TDM
Rakorderi hidraulike TDM
Tuba bakri SCtubes Serravalle
Tuba bakri SCtubes Serravalle
Tuba multilayer per sisteme te ujit sanitar, ngrohje-ftohje dhe gaz
Tuba multilayer per sisteme te ujit sanitar, ngrohje-ftohje dhe gaz
Fan-coil Innova per ngrohje, ftohje dhe delageshtim
Fan-coil Innova per ngrohje, ftohje dhe delageshtim
Filtra uji BWT
Filtra uji BWT
Projektime dhe instalime hidraulike
Projektime dhe instalime hidraulike
Radiator tualeti NK-LUX
Radiator tualeti NK-LUX
Sisteme panele diellore Maltezos
Sisteme panele diellore Maltezos
Sisteme kaldaje
Sisteme kaldaje
Tuba bakri (Gaz R32,R410A, R407) SMISOL Clim Serravalle
Tuba bakri (Gaz R32,R410A, R407) SMISOL Clim Serravalle
Tuba bakri per gaz R32, R410A, R407 SMISOL Clim Platinum
Tuba bakri per gaz R32, R410A, R407 SMISOL Clim Platinum
Ngrohje nga dyshemeja Warmset
Ngrohje nga dyshemeja Warmset
Sistem mini chiller Hydria + TOYOTOMI
Sistem mini chiller Hydria + TOYOTOMI
Fan Coil Immergas
Fan Coil Immergas

Katalogu

Katalog AED Solution
Katalog AED Solution
Katalog AED Solution
Katalog AED Solution

Partnere