Secondary Adv

ARGOPAK

 

Përshkrimi

ARGOPAK është kompani qe operon në tregun e paketimit, kjo falë një ekipi mjaft të kualifikuar dhe kompetent me shumë vite eksperiencë. Firma garanton makineri moderne me efikasitet te larte dhe materiale teper cilesore. Përmes partneriteteve të mëdha ndërkombëtare, ne jemi në gjendje të ofrojmë produkte inovative që mund të zvogëlojnë koston e prodhimit dhe të jenë më pak të dëmshëm për mjedisin.

 

Ne investojmë për të sjellë cilësinë maksimale në tregun shqiptar duke ofruar produkte të firmave prestigjoze si:  Praim, Pozzipack, Baerplast, Nast, Packtech, (TECHNICAL CONVERTING PAPER S.A.) TEX, Vamvacas. Në qendër të filozofisë sonë jeni ju, klienti, partneri, ofrojme mbështetje teknike në mbarë vendin, ndërsa çdo ditë ne përpiqemi për mbulimin më të mirë, menjëhershëm dhe të plotë të nevojave tuaja.

Çfarë ofron

ARGOPAK do të gjeni një gamë të zgjeruar produktesh në fushën e makinerive dhe materialeve të paketimit dhe ambalazhimit si:

- Shirita Plastik
- Shirita Metalik
- Skoc 38/45/50
- Plasmas me bulbla ajri
- Kende Kartoni
- Kapse Metalike
- Tenie Letre
- Strec Film
- Transpaleta
- Makineri Vakumi
- Makineri Paketimi Automatike
- Makineri per ngjitje kutiash etj.

Shërbime

Strec film per lidhje ose mbeshtjellje paletash
Strec film per lidhje ose mbeshtjellje paletash
Skoca ngjites per makineri paketimi manuale ose automatike
Skoca ngjites per makineri paketimi manuale ose automatike
Stretch i bardhe dhe i zi
Stretch i bardhe dhe i zi
Rolo rrjete
Rolo rrjete
Mbajtese per skoc
Mbajtese per skoc
Kende kartoni te bardhe dhe kafe
Kende kartoni te bardhe dhe kafe
Kende kartoni me logo
Kende kartoni me logo
Kapse metalike per lidhjen e shiritit
Kapse metalike per lidhjen e shiritit
Kambane per paketim
Kambane per paketim
Makineri per ngjitjen e kutiave
Makineri per ngjitjen e kutiave
Makineri vakumi
Makineri vakumi
Pajisje manuale me kapese XL
Pajisje manuale me kapese XL
Karroca per shirit plastik per paketim
Karroca per shirit plastik per paketim
Makina termongjitese me kembe
Makina termongjitese me kembe
Makina termongjitese me dore
Makina termongjitese me dore
Shirita metalik per lidhje paketimi
Shirita metalik per lidhje paketimi
Shirita plastik per lidhje paletash
Shirita plastik per lidhje paletash
Skoc me printim
Skoc me printim
Tenie letre per paketim
Tenie letre per paketim
Transpaleta e thjeshte dhe me peshore
Transpaleta e thjeshte dhe me peshore
Strec mini roll
Strec mini roll
Gozhde per paleta te permasave te ndryshme
Gozhde per paleta te permasave te ndryshme
Plasmase me bubla ajeri
Plasmase me bubla ajeri
Shirita metalike
Shirita metalike
Skoca honey me ngjitje per paketim materialesh
Skoca honey me ngjitje per paketim materialesh

Partnere

baerplastnastpacktechpozzipraimtexvamvacas