Secondary Adv

AON SHPK – CUMMINS POWER GENERATION

 

Përshkrimi

AON SHPK, është ofrues dhe instalues i sistemit të energjisë, si një nga kompanitë më prestigjoze energjitike në Shqipëri dhe Kosovë. 

 

AON vjen si një sipërmarrje aspak e rastësishme, e menduar dhe studiuar në çdo detaj për të ofruar në treg produktin që nevojitet me një cilësi pa kompromise. Të apasionuar pas zgjidhjeve energjitike, si konsulentë inteligjentë, AON operon fillimisht në tregun Shqiptar që prej vitit 2017. Me të njëjtin pasion, AON operon edhe në tregun e Kosovës me rezultate suprizuese, që ka shërbyer si motiv dhe energji e frytshme për tu zhvilluar ditë pas dite. Besueshmëria është qëllimi kryesor i AON, që vjen si rezultat i vlerave të produkteve dhe shërbimeve, që konkurojnë tregun.

Të udhëhequr nga risitë dhe avacimet teknologjike, AON rritet si vizionar me themele të forta, që siguron zgjidhjet ideale për ofrimin e energjisë së pashtershme. Konsulenca energjitike që orienton bizneset drejt zgjidhjeve optimale është padyshim thelbi i ekzistencës së AON. AON është i fokusuar në zhvillimin e risive, si aplikimi i teknologjive të reja që ofrojnë zgjidhje energjitike, të avancuara në kohë dhe performancë.

 

Bizneset zgjedhin AON për një gamë gjithpërfshirëse shërbimesh që përmbushin perfeksionin e kërkesave për qëllimin e çdo produkti. Nën moton Always ON, AON punon i obliguar për të arritur objektivat në ofrimin e energjisë pa ndërprerje.

AON shënon një histori suksesi, si rrjedhojë e një pune të pandalshme. Projektet e shumta në numër me fuqi të konsiderueshme deri në 3500kVA dhe emrat e mëdhenj që besuan AON, kanë shërbyer si një shtysë themelore në zhvillimin e kompanisë.

 

Në vitin 2019 AON ndërmori një hap të rëndësishëm duke realizuar një nga marrëveshjet më të vlefshme që do të siguronte atë çfarë AON përfaqëson sot. Të qënit partner ekskluziv i Cummins Power Generation për ofrimin e gjeneratorëve në territorin e Shqipërisë dhe Kosovës, kompletoi qëllimet e kompanisë për të konkuruar tregun me cilësi dhe shërbim.

 

AON si partner ekskluziv i gjeneratorëve Cummins, i siguron klientëve një investim të vlefshëm për biznesin, pa u shqetësuar për kontrollet e mirëmbajtjes, apo pjesët origjinale të këmbimit në çdo rast që nevojiten. Me më shumë se 9,000 lokacione në të gjithë globin, Cummins Power është kthyer tashmë një nga brandet më të preferuara, masivisht në Shqipëri dhe Kosovë. 

Çfarë ofron

1. Motor-gjeneratorë me fuqi, përmasa, parametra dhe aplikime të ndryshme, që sigurojnë burim të dytë energjie, me autonomi të gjatë, me besueshmëri për çdo lloj ngarkese dhe me jetëgjatësi të padiskutueshme.

 

2. Shërbim, mirëmbajtje, asistencë teknike dhe gatishmëri 24-orë për klientët që kanë të montuar motor-gjeneratorë, duke u siguruar vazhdimësi në furnizimin me energji.

 

3. Instalim dhe kolaudim të pajisjeve të energjisë përmes zbatimit të projekteve elektrike, optimizimit dhe uljes së kostove të zbatimit e të operimit dhe përshtatjes së pajisjeve sipas ambientit të operimit.

 

 

4. Pjesë këmbimi përmes disa platformave, kryesisht me QUICKSERVE OnLine, e cila mundëson identifikimin, ofrimin dhe furnizimin e pjesëve për të gjithë motorët CUMMINS.

 

5. Projektim dhe optimizim të investimit të klientit, sipas rekomandimeve, buxhetit dhe kushteve rezidenciale, duke gjetur zgjidhjen optimale dhe me raportin më të mirë cilësi/çmim.

 

6. Motor-gjeneratorëve me qira për klientë, evente apo kërkesa specifike, të cilat kërkojnë paketë të plotë logjistike të furnizimit me energji të pandërprerë, afat shkurtër apo afat mesëm.

 

 

7. Pirunjë industrial në përshtatje me veprimtarinë e përditëshme të biznesit tuaj. Të fuqishëm dhe lehtësisht të manovrueshëm, të kapaciteteve dhe markave të ndryshme.

 

8. Stabilizatorë tensioni, që mbrojnë pajisjet tuaja nga luhatjet e rrymës elektrike.

 

9. Gama e gjërë e UPS-ve për të siguruar energji cilësore dhe të pastër për ngarkesat tuaja.

 

 

10. Shërbimi i vlerësimit të pajisjes, e cila mundëson zëvendësimin e pajisjes ekzistuese, me një fuqi më të vogël apo më të madhe, sipas klientit, duke siguruar vazhdimësi në investim, ulje të kostove të investimit dhe të operimit.

 

10. Filter Fleet Guard dhe vajin Valvoline që sigurojnë mirëmbajtje profesionale dhe performancë të lartë të motorit.

Shërbime

Gjeneratore CUMMINS POWER GENERATION
Gjeneratore CUMMINS POWER GENERATION
Gjeneratore CUMMINS Shitje dhe Qira
Gjeneratore CUMMINS Shitje dhe Qira
Gjeneratore komercial 2.3kW-19kW
Gjeneratore komercial 2.3kW-19kW
Gjeneratore me panele automatike
Gjeneratore me panele automatike
Gjeneratore Diezel me qira
Gjeneratore Diezel me qira
Gjeneratore portable 7 dhe 12 kVA
Gjeneratore portable 7 dhe 12 kVA
Gjeneratore silencioz
Gjeneratore silencioz
Gjeneratore te perdorur Shitje dhe Qira
Gjeneratore te perdorur Shitje dhe Qira
Instalim dhe kolaudim i gjeneratoreve
Instalim dhe kolaudim i gjeneratoreve
Mirembajtje, asistence teknike dhe suport 24H
Mirembajtje, asistence teknike dhe suport 24H
Alternatore Stamford me fuqi 17kVA – 3750 kVA
Alternatore Stamford me fuqi 17kVA – 3750 kVA
Gjeneratore industrial Cummins
Gjeneratore industrial Cummins
Gjeneratore industrial me nafte 17kVA - 3750kVA Cummins
Gjeneratore industrial me nafte 17kVA - 3750kVA Cummins
Gjeneratore me motor TEKSAN
Gjeneratore me motor TEKSAN
Motor-gjeneratore G-Drive Cummins
Motor-gjeneratore G-Drive Cummins
Filter Fleet Guard – Cummins Filtration
Filter Fleet Guard – Cummins Filtration
Paketa elektronike per sistem kontrolli te motor-gjeneratoreve Cummins
Paketa elektronike per sistem kontrolli te motor-gjeneratoreve Cummins
Pirunje ngrites me benzine, gaz dhe elektrike
Pirunje ngrites me benzine, gaz dhe elektrike
Pjese kembimi per motor-Cummins dhe Alternatore Stamford
Pjese kembimi per motor-Cummins dhe Alternatore Stamford
Vaj motori Valvoline
Vaj motori Valvoline
Pirunje industrial Shitje dhe Qira
Pirunje industrial Shitje dhe Qira
Bateri UPS 1-10kVA
Bateri UPS 1-10kVA
Bateri UPS per mbrojtje nga luhatjet e energjise
Bateri UPS per mbrojtje nga luhatjet e energjise
Asistence teknike dhe riparim per pirunj industrial
Asistence teknike dhe riparim per pirunj industrial
Suport i dedikuar  24H
Suport i dedikuar 24H

Punë të kryera

STADIUMI ARENA KOMBETARE (TEKSAN 1900 kVA + 2X1130 kVA)
STADIUMI ARENA KOMBETARE (TEKSAN 1900 kVA + 2X1130 kVA)
QENDRA TREGETARE UNIVERS (GENPOWER 835 kVA)
QENDRA TREGETARE UNIVERS (GENPOWER 835 kVA)
CENTRAL PARK PRISHTINE (CUMMINS 1250 kVA)
CENTRAL PARK PRISHTINE (CUMMINS 1250 kVA)
KLAN KOSOVA PRISHTINE (TEKSAN 708 kVA)
KLAN KOSOVA PRISHTINE (TEKSAN 708 kVA)
SHELL SHPIRAG (TEKSAN 2X510 kVA)
SHELL SHPIRAG (TEKSAN 2X510 kVA)
KURUM - HEC Ulez (CUMMINS 330 kVA)
KURUM - HEC Ulez (CUMMINS 330 kVA)
KURUM – HEC Shkopet (CUMMINS 170 kVA)
KURUM – HEC Shkopet (CUMMINS 170 kVA)
TAP - SEMAN (TEKSAN 150 + 88 kVA)
TAP - SEMAN (TEKSAN 150 + 88 kVA)
EUROBICAKU – Durres (CUMMINS 330 kVA)
EUROBICAKU – Durres (CUMMINS 330 kVA)
LABRISA Dhermi (TEKSAN 335 kVA)
LABRISA Dhermi (TEKSAN 335 kVA)
ECOGREEN – Elbasan (CUMMINS 220 kVA + 38 kVA)
ECOGREEN – Elbasan (CUMMINS 220 kVA + 38 kVA)
ARTE HOTEL – Tirane (CUMMINS 110 + 55 kVA)
ARTE HOTEL – Tirane (CUMMINS 110 + 55 kVA)
DEMI HOTEL – Sarande (CUMMINS 220 kVA)
DEMI HOTEL – Sarande (CUMMINS 220 kVA)
BAR RESTORANT LIMANI - Sarande (CUMMINS 110 kVA)
BAR RESTORANT LIMANI - Sarande (CUMMINS 110 kVA)
BANKA KOMBETARE TREGTARE – Disa dege 3x37 kVA
BANKA KOMBETARE TREGTARE – Disa dege 3x37 kVA
DEFACTO – Shkoder (CUMMINS 110 kVA)
DEFACTO – Shkoder (CUMMINS 110 kVA)
LC WAIKIKI – Lushnje (TEKSAN 220 kVA)
LC WAIKIKI – Lushnje (TEKSAN 220 kVA)
ROSSMAN LALA - Disa dege 5X66 kVA
ROSSMAN LALA - Disa dege 5X66 kVA
CONAD - Disa dege 40 kVA
CONAD - Disa dege 40 kVA
ECOMARKET - Disa dege 66 kVA
ECOMARKET - Disa dege 66 kVA
BIG MARKET - Disa dege 3X66 kVA
BIG MARKET - Disa dege 3X66 kVA
EMPIRE RESORT DHERMI (TEKSAN 510 kVA)
EMPIRE RESORT DHERMI (TEKSAN 510 kVA)
PRESTIGE HOME (TEKSAN 510 kVA)
PRESTIGE HOME (TEKSAN 510 kVA)
BELLE RESORT – Decan (CUMMINS 110 kVA)
BELLE RESORT – Decan (CUMMINS 110 kVA)
ROYAL MAX RESORT (CUMMINS 409 kVA)
ROYAL MAX RESORT (CUMMINS 409 kVA)
UNITED HOSPITAL (TEKSAN 830 kVA)
UNITED HOSPITAL (TEKSAN 830 kVA)
3B Suites Hotel - Teksan 50 KVA
3B Suites Hotel - Teksan 50 KVA
Azura Hotel Ksamil -Teksan 150 KVA
Azura Hotel Ksamil -Teksan 150 KVA
Burimi VDD Ferizaj, Kosova- Motor - Gjenerator i instaluar Cummins 110 KVA
Burimi VDD Ferizaj, Kosova- Motor - Gjenerator i instaluar Cummins 110 KVA
Chimaera Hotel- Teksan 350KVA
Chimaera Hotel- Teksan 350KVA
Degert Auto sh.a - Teksan 170 KVA.jpg
Degert Auto sh.a - Teksan 170 KVA.jpg
Guvat Ksamil- Cummins 110 KVA
Guvat Ksamil- Cummins 110 KVA
Hotel Buze - Cummins 110 KVA
Hotel Buze - Cummins 110 KVA
Limani Bar Restaurant -Cummins 110 KVA
Limani Bar Restaurant -Cummins 110 KVA
Melia Resort - Teksan 830 KVA
Melia Resort - Teksan 830 KVA
Olympia Touristic Village - Teksan 400KVA
Olympia Touristic Village - Teksan 400KVA
Resort ne Kosove, Belleresort - Motor - Gjenerator i instaluar Cummins 110 KVA
Resort ne Kosove, Belleresort - Motor - Gjenerator i instaluar Cummins 110 KVA
The Mussel House -Cummins 110 KVA
The Mussel House -Cummins 110 KVA

Partnere

cumminsgenpowerteksan-generatorgreenpowereditelektronikaltas_jeneratorSIELValvoline

Shperndarja Gjeografike

Video