Secondary Adv

INFINIT TEXTILE

 

Përshkrimi

INFINIT TEXTILE prej shumë vitesh tashmë një emër i mirënjohur në fushën e veshjeve profesionale, uniformave të bizneseve, safit e cdo produkti që prodhon tekstili. Kompania ju ofron një shërbim korrekt, materiale cilësore dhe zbatimin me përpikmëri të porosisë tuaj.

INFINIT TEXTILE gjendet në 3 adresa kryesore por bën dërgesa ekspres në të gjithë vendin, nëse keni nevojë për veshje mjekesie, veshje profesionale për cdo biznes si: Bar-Restorant-Caffe, Supermarket, Hotel, Gomisteri, Servis, Karburant, Fabrika prodhimi/përpunimi, Fasoneri etj. Katalogu ynë i pasur ju jep mundësi për porosi të vecantë dhe  personalizime sipas dëshirës, stampim ose qendisje.

-Uniforma Pune për staffin e biznesit tuaj!

-Veshje Profesionale me porosi; cilësia maksimale e tekstilit!

-Personalizim 100% rezistent ndaj larjeve dhe hekurosjeve!

Çfarë ofron

Infinit Textil ofron një gamë të zgjeruar veshjesh të personalizuara si:

 

- Uniforma mjekësie, stomatologjie, infermierie.

- Uniforma stafi për HORECA hoteleri, bare, lokale, restorante, resorte.

- Uniforma për ambjente prodhimi, fabrika, servise, karburante, e deri tek tregtimi si supermarket apo showroom-e.

- Uniforma shkolle, nxënësish e mesuesie të personalizuara, skuadra dhe ekipe lojtaresh.

- Maska mbrojtëse shumëperdorimshe anti alergjike dhe antibakteriale të cilat mund të personalizohen me logon e kompanisë.

- Veshje estetike dhe sallon bukurie.
 

Të gjitha produktet mund të personalizohen me Logo me Stampim ose Qëndisje.


Shërbime

Uniforma restoranti
Uniforma restoranti
Veshje kamarieri dhe banakieri
Veshje kamarieri dhe banakieri
Veshje stafi te personalizuara
Veshje stafi te personalizuara
Uniforma stafi per komplekse dhe resorte
Uniforma stafi per komplekse dhe resorte
Veshje stafi per hoteleri me porosi
Veshje stafi per hoteleri me porosi
Xhupa profesional dimeror
Xhupa profesional dimeror
Set mjekesie
Set mjekesie
Uniforma stomatologu
Uniforma stomatologu
Uniforma te personalizuara per laborant dentar
Uniforma te personalizuara per laborant dentar
Perparese per klinika
Perparese per klinika
Uniforma per qendra estetike
Uniforma per qendra estetike
Pantallona servisi dhe mekanik
Pantallona servisi dhe mekanik
Veshje profesionale industriale
Veshje profesionale industriale
Veshje per punetore ndertimi
Veshje per punetore ndertimi
Jeleke fosforeshent me logo biznesi
Jeleke fosforeshent me logo biznesi
Uniforma per mesuesi
Uniforma per mesuesi
Uniforma shkolle te personalizuara me logo me qepje
Uniforma shkolle te personalizuara me logo me qepje
Uniforma per nxenes shkolle me logo
Uniforma per nxenes shkolle me logo
Veshje akademie te stampuara
Veshje akademie te stampuara
Uniforma me porosi per skuadra futbolli, basketbolli, ekipe sportive
Uniforma me porosi per skuadra futbolli, basketbolli, ekipe sportive
Uniforma sanitareje
Uniforma sanitareje
Maska te personalizuara
Maska te personalizuara
Maska me logo biznesi
Maska me logo biznesi
T-shirt te personalizuara per festa dhe evente
T-shirt te personalizuara per festa dhe evente
Hoodie te personalizuara
Hoodie te personalizuara
Bluza te personalizuara per punonjes supermarketi
Bluza te personalizuara per punonjes supermarketi
Kostume mjekesore
Kostume mjekesore
Logo me qendisje
Logo me qendisje

Punë të kryera

Biofood Catering
Biofood Catering
Blue Paradise Dhermi
Blue Paradise Dhermi
Blue Sky Hotel Sarande
Blue Sky Hotel Sarande
Diamond Hotel
Diamond Hotel
DSHPA
DSHPA
EDER Furniture
EDER Furniture
El Primero Hotel
El Primero Hotel
Ines Company
Ines Company
Karburant ERL
Karburant ERL
Labos Wood Company
Labos Wood Company
Rafaelo Resort
Rafaelo Resort
Shkolla Kolin Gjoka
Shkolla Kolin Gjoka
Shkolla Pashko Vasa
Shkolla Pashko Vasa
Skuadra e Futbollit Laberia
Skuadra e Futbollit Laberia
Sprint Oil
Sprint Oil
Tartuf Shop
Tartuf Shop
Taverna Peshkatari, Sarande
Taverna Peshkatari, Sarande
Eko Market Sarande
Eko Market Sarande
Hoteli i Gjuetise
Hoteli i Gjuetise
Kopeshti Bleteza Ime
Kopeshti Bleteza Ime
Lezha Konstruksion
Lezha Konstruksion
Mobileri Horizont
Mobileri Horizont
Mrizi i Zanave
Mrizi i Zanave
Restorant King Fish
Restorant King Fish
Veshje pambuku me logo kamosh, Bona Lavanteri
Veshje pambuku me logo kamosh, Bona Lavanteri
AL SIG, Security Solution
AL SIG, Security Solution
Blue Water Hotel
Blue Water Hotel
Enerkom
Enerkom
G.S.E Security
G.S.E Security
Galeria e Artit, Tirane
Galeria e Artit, Tirane
Hoodie, Uniforme Shkolle 9 vjecare
Hoodie, Uniforme Shkolle 9 vjecare
Jeleke sigurie me porosi
Jeleke sigurie me porosi
Koko
Koko
Kolegji Turgut Ozal
Kolegji Turgut Ozal
Kompani pastrimi, Pure and Clean
Kompani pastrimi, Pure and Clean
Laboratori Intermedica
Laboratori Intermedica
Materniteti Koco Glozheni
Materniteti Koco Glozheni
Report TV
Report TV
Restorant Fish Time
Restorant Fish Time
Restorant Sinani
Restorant Sinani
Uniforme stafi, Palma Bar
Uniforme stafi, Palma Bar
Universiteti Beder
Universiteti Beder
Velur Spa
Velur Spa
Zdrava
Zdrava
Botanica Gin
Botanica Gin
Caffe Quaranta
Caffe Quaranta
Canta te personalizuara, stampim dhe qendisje
Canta te personalizuara, stampim dhe qendisje
Fast Food Geri
Fast Food Geri
Furre buke Oros
Furre buke Oros
Hotel JoAn
Hotel JoAn
Libraria Gelateria
Libraria Gelateria
Shkolla 9 vjecare, Siri Kodra
Shkolla 9 vjecare, Siri Kodra
Uniforme per Stomatologe
Uniforme per Stomatologe
Cafe de Cuba
Cafe de Cuba
Kompleksi Endeta, Tekstile per hoteleri
Kompleksi Endeta, Tekstile per hoteleri
Kleal, Cleaning Company
Kleal, Cleaning Company
Mucobega Hotels
Mucobega Hotels
Pepa Rent
Pepa Rent
Billa Shpk
Billa Shpk
Rozafa Palace Hotel
Rozafa Palace Hotel
Karburant Kastrati
Karburant Kastrati
Enterprise
Enterprise
Kings Tirana
Kings Tirana
Klinike Dermo Estetike Anassa
Klinike Dermo Estetike Anassa
Perparese me logo per Agroturizem Lundra
Perparese me logo per Agroturizem Lundra
Pizza Loli
Pizza Loli
Engine shpk
Engine shpk
K and M Service, Uniforme per stafin
K and M Service, Uniforme per stafin
Pasticeri Mon Amour, Uniforma
Pasticeri Mon Amour, Uniforma
Perparese me logo, Lufra dhe Tradita
Perparese me logo, Lufra dhe Tradita
Perparese mjekesore, Med Al
Perparese mjekesore, Med Al
Pre Dent, Personalizim uniforme me logo
Pre Dent, Personalizim uniforme me logo
Uniforma per nxenes dhe mesues me logo te personalizuara
Uniforma per nxenes dhe mesues me logo te personalizuara
Uniforma stafi, Big Market
Uniforma stafi, Big Market
Uniforme per staf ne bare dhe lokale, Lavazza
Uniforme per staf ne bare dhe lokale, Lavazza
Eventi QSC, Veshje te personalizuara
Eventi QSC, Veshje te personalizuara
Logo me qendisje e personalizuar
Logo me qendisje e personalizuar
Maritim Rafaelo Resort
Maritim Rafaelo Resort
Mobility, Uniforma stafi te personalizuara
Mobility, Uniforma stafi te personalizuara
Uniforma per femije me porosi
Uniforma per femije me porosi
Uniforma per LUANI-A
Uniforma per LUANI-A
Bluza me logo, Jaka Market
Bluza me logo, Jaka Market
Bluza me logo, Sapido
Bluza me logo, Sapido
Bluza per stafin, Ankor
Bluza per stafin, Ankor
Uniforma me logo, Mali Garden
Uniforma me logo, Mali Garden
Uniforma per Verso Bar
Uniforma per Verso Bar
Uniforme stafi, Fast Food Platea
Uniforme stafi, Fast Food Platea
Uniforme, Restorant Zemra e Patokut
Uniforme, Restorant Zemra e Patokut
Veshje per staf, Neranxi
Veshje per staf, Neranxi

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Infinitextile (@infinitextile)