Secondary Adv

VERTIKUS

 

Përshkrimi

VERTIKUS shpk eshte nje kompani e specializuar ne furnizim, montim, mirembajtje dhe servisim te ashensoreve dhe shkalleve levizese.  Duke filluar qe nga ashensoret modern per vila dhe ashensoret e pallatave deri tek ashensoret e makinave apo ato me tonazh te larte per mallra, VERTIKUS ka zgjidhjen e duhur per ju dhe buxhetin tuaj.

 

VERTIKUS angazhohet:
 
•    Te ofroje vetem produkte dhe sherbime qe nuk cenojne per asnje moment sigurine e perdoruseve dhe personelit
•    Te vendose interesat e klientit dhe perdoruesit final si faktorin primar ne ofrimin e produkteve dhe sherbimeve per keta kliente.
•    Te ndjeke gjithmone parimet etike te te berit biznes.

Misioni i VERTIKUS eshte ofrimi i zgjidhjeve me te pershtatshme funksionale dhe ekonomike, konform standarteve nderkombetare te sigurise per transportin vertikal (ashensore dhe shkalle levizese). Ofrimin e sherbimeve te lidhura me ashensoret dhe shkallet levizese, ne nje nivel te larte teknik, transparence dhe duke eleminuar kosto te panevojshem per klientet. Ofrimin e konsulences profesionale me qellim arritjen e zgjidhjes me te mire dhe reduktimin e kostove fillestare dhe ato operacionale per klientet.

 

Vizioni i VERTIKUS eshte te kthehet ne nje kompani te ofrimit te te gjitha zgjidhjeve per transport vertikal dhe te rrise vazhdmisht standartin e sherbimeve te lidhura me kete industri.

Çfarë ofron

VERTIKUS shpk eshte perfaqesues i WITTUR GROUP per Shqiperine.
Wittur eshte kompani Gjermane qe prodhon ashensore elektrike (elektromekanik) per transport personash dhe mallrash ne objekte rezidenciale, hotele, qendra tregetare, spitale, zyra, magazina etj.

Wittur eshte themeluar Munich ne vitin 1967 dhe numeron 16 fabrika prodhimi, 4800 punonjes, 7 qendra kompetence dhe mbi 500 patenta nderkombetare ne industrine e ashensoreve.

Wittur Group eshte nje nga prodhuesit me cilesor te komponenteve, ashensoreve te kompletuar dhe moduleve ne industrine e ashensoreve.Komponentet e Wittur mundesojne funksionin e ashensoreve ne objektet me te njohura ne bote. 

VERTIKUS shpk eshte perfaqesues i kompanine suedeze ARITCO per Shqiperine, Kosoven, Maqedonin dhe Malin e Zi.


ARITCO, eshte kompani e specializuar per ashensoret e vilave dhe objekteve jo te larta, lider ne kete segment me nje produkt unik dhe shume inovativ qe kombinon ne menyre te jashtezakonshme dizajnin modern, cilesine dhe funksionalitetin. Produkti elitar Aritco Homelift ka ndryshuar totalisht konceptin e transportit vertikal per objektet e uleta dhe kategorine klienteve qe kerkojne komfort dhe dizajn.


VERTIKUS bashkepunon gjithashtu me kompani te tjera nderkombetare te cilat jane te specializuar ne prodhimin ashensoreve per nevoja specifike apo kompani me cmime shume te favorshme.  Qellimi final eshte zgjidhja e cdo kerkese per ashensore apo shkalle levizese sado sfiduese qe mund te jete kjo kerkese si nga ana funksionale ashtu dhe ajo buxhetore.

 

Ne menyre specifike VERTIKUS ofron:

 

Ashensore rezidencial
Ashensoret rezidenciale jane ashensoret instalohen neper objekte ku qellimi primar eshte transporti i personave. Kjo kategori mbulon transportin vertikal neper objekte sic jane rezidenca banimi, hotele, qendra tregetare. Keto ashensore kane kapacitet duke filluar nga 450Kg deri ne 2500 Kg me shpejtesi 1.0 meter/second deri ne 3.0 meter/second dhe me lartesi deri ne 160 metra (50 kate). Kjo kategori ashensoresh jane kryesisht ashensore te tipit elektrik me motor mbi shina apo me dhome makinerie. Per objekte deri ne 6 ndalesa, zgjidhje alternative dhe me kosto me te lire eshte ashensori hidraulik me nje shpejtesi 0.5 – 1.0 m/s.

 

Ashensore per objekte ekzistuese
Per keto ashensore kosto e lire dhe siguria jane kerkesat kryesore te banoreve. VERTIKUS ka zgjidhjen e duhur per kete kategori duke ofruar nje produkt te kompletuar me cmim shume konkurues. VERTIKUS instalon vetem ashensore te kompletuar qe jane prodhuar sipas Standarteve me te fundit Europiane EN81-20/50. Ashensoret prodhohen nga kompani te huaja te certifkuar ne fushen e ashensoreve. Nese eshte ne interesin e klientit, Vertikus shpk merr persiper kontraktimin e paleve te treta per perfundimin e punimeve te te gjithe projektit, perfshire dhe ndertimin e kafazit duke i dhene klientit nje zgjidhje te perfunduar.

 

Ashensore per vila
Montimi i nje ashensori ne vile eshte nje investim i zgjuar i cili eleminon barrieren e shkalleve dhe e ben te gjithe siperfaqen e viles tuaj me te aksesueshme dhe me te perdorshme.  Ashensori brenda viles eshte nje element komforti dhe komoditeti nderkohe qe ka zgjidhje elegante dhe moderne qe shkrihen natyrshem me arredimin e brendeshem te viles. ARITCO Homelift sjell nje zgjidhje super moderne per vilat dhe objekte te tjera te uleta.

 

Ashensoret hidraulike jane gjithashtu nje zgjidhje shume e pershtatshme per vila dhe vijne me nje cmim me ekonomik.

Ashensore per mallra
Keto ashensore kane perdorim primar transportin e mallrave. Mund te vijne ne formen e platformave vetem per transport mallrash apo te ashensoreve me kabine qe mund te perdoren per transport mallrash dhe personash. Ashensoret e mallrave mund te jene si elektrik ashtu dhe hidraulik. Zgjidhjet hidraulike jane me te preferueshme sidomos per ashensoret me kapacitet te madh.

 

Ashensore per makina
Ashensoret per makina jane te ngjashem nga kapaciteti me ashensoret e mallrave por jane te studiuar te perballojne peshat dhe forcat qe ushtron makina mbi te gjithe sistemin e ashensorit gjate hyrjes, daljes se makines ne kabine dhe gjate levizjes se ashensorit, menyren shperndarjes se peshes se makines ne kabine, sinjalistiken dhe komandat. Keto ashensore mund te jene elektrik dhe hidraulik.

Shkalle elektrike dhe tapete elektrike
Shkallet elektrike jane zgjidhje optimale per objekte me fluks te madh levizjesh midis kateve te ndermjetme. VERTIKUS shpk bashkepunon me nje prej prodhuesve me te mire te shkalleve elektrike per te mundesuar nje zgjidhje cilesore me cmim shume konkurues.


Mirembajtje periodike per te gjitha brandet e ashensoreve.
Sado cilesor te jete ashensori juaj, nje mirembajte jo e rregullt apo jo profesionale mund ta bej ate shume shpejt te pasigurt dhe te me defekte.   Ne cdo seance mirembajtje, stafi yne teknik respekton te gjithe protokollin e mirembajtjes se ashensorit, protokoll i kerkuara nga ligjet aktuale te Republikes se Shqiperise te ndertuara konform Standarteve Europiane per ashensoret. Komponentet e ashensorit te cilet konsumohen gjate perdorimit, mbahen vazhdmisht nen vezhgim per te parashikuar kohen e zvendesimit te tyre duke shamngur daljen jashte funksionit te ashensorit.

 

Riparimet e defekteve
Ashensoret jane makineri komplekse me shume komponente mekanik, elektrik dhe elektronik. Edhe ashensoret e mire mbajtur pesojne defekte per shkak te komponenteve qe mund te defektohen. Komponentet e defektuar rrisin kohen e qendrimit jashte pune te ashensorit, rrisin konsumin e energjise elektrike, ulin sigurine e ashensorit dhe mund te sjellin demtimin e komponenteve te tjere. Per keto arsye, defektet e ashensoreve duhet te riparohen ne kohen me te shkurter te mundshme.

 

Modernizimin dhe sjelljen e ashensoreve konform parametrave per certifikim sipas ligjit Shqiptar.
Mirembajtja jo e mire, demtimet apo vitet e perdorimit jane disa prej faktoreve qe mund te vene nje klient perballe vendimit nese duhet te vazhdoje te perdore te njejtin ashensor apo duhet ta zevendesoje ate me nje te ri. Per fat te mire ne, shume raste, nevoja per nderrimin e ashensorit shmanget me procesin e modernizimit te ashensorit.

 

Nevoja per modernizim mund te lind si nevoje e:
•    Permiresimit te performances se ashensorit
•    Permiresimit te estitikes (kabine, dyer, butoneri, etj)
•    Plotesimin e kritereve te certifikimit te ashensorit sipas Ligjit Shqiptar
•    Rritjen e eficensen energjitike


VERTIKUS ben inspketimin e ashensorit tuaj dhe ju mundeson modernizimin e tij me nje kosto shume konkuruese me komponente te certifikuar CE.

Instalimin e sistemeve te kontrollit me chip te ashensoreve (Access Control System)
Sistemet e kontrollit te ashensoreve me chipa, ose sic njihen ndryshe Akses Kontroll (Access Control System) kufizojne perdorimin e ashensorit vetem prej personave te cilet kane nje chip, pra jane te autorizuar ta perdorin ate. Keto sisteme rrisin sigurine ne objekte dhe ulin shanset per keqperdorim te ashensoreve.

 

VERTIKUS shpk ben montimin e sistemeve te ndryshme te kontrollit ne varesi te nevojes dhe buxhetit. VERTIKSU mund ti montoje keto sisteme ne cdo llojashensori pa u kufizuar nga numri i kateve, marka e ashensorit apo lloji i tij.

Shërbime

Ashensor elektrik dhe hidraulik per vila
Ashensor elektrik dhe hidraulik per vila
Ashensor per shtepi dy katshe
Ashensor per shtepi dy katshe
Ashensor per shtepi private
Ashensor per shtepi private
Ashensor per shtepi tre kateshe
Ashensor per shtepi tre kateshe
Ashensor shtepie
Ashensor shtepie
Ashensor Suedez
Ashensor Suedez
Ashensor vilash
Ashensor vilash
Ashensore vilash
Ashensore vilash
Montim ashensori per vila
Montim ashensori per vila
Shitje-Instalim ashensor vile
Shitje-Instalim ashensor vile
Ashensore elektrik MRL Gjerman
Ashensore elektrik MRL Gjerman
Ashensore gjerman per pallate dhe hotele
Ashensore gjerman per pallate dhe hotele
Dyer dhe Kabina ashensori
Dyer dhe Kabina ashensori
Motorr MRL per ashensor elektrik
Motorr MRL per ashensor elektrik
Motorra elektrik per ashensore
Motorra elektrik per ashensore
Ashensor hidraulik vilash
Ashensor hidraulik vilash
Ashensore ekonomik
Ashensore ekonomik
Ashensore hidraulik Italian
Ashensore hidraulik Italian
Ashensore makinash
Ashensore makinash
Ashensore te tonazheve te medha, mallrash
Ashensore te tonazheve te medha, mallrash
Instalim sistemi kartash per te gjitha markat e ashensoreve
Instalim sistemi kartash per te gjitha markat e ashensoreve
Mirembajtje per te gjitha markat e ashensoreve
Mirembajtje per te gjitha markat e ashensoreve
Modernizim i te gjitha markave te ashensoreve
Modernizim i te gjitha markave te ashensoreve
Riparime per te gjitha markat e ashensoreve
Riparime per te gjitha markat e ashensoreve
Shitje dhe instalim ashensoresh per vila, objekte rezidenciale, industriale
Shitje dhe instalim ashensoresh per vila, objekte rezidenciale, industriale

Katalogu

Katalog VERTIKUS
Katalog VERTIKUS

Partnere

vertikus-aritcovertikus-kleemannvertikus-wittur

Video