Secondary Adv

DOALPAINT

 

Përshkrimi

Kompania DOALPAINT sh.p.k me seli në Elbasan operon në tregun shqiptar që prej vitit 2007. Doalpaint SHPK është e specializuar në prodhimin e bojërave të murit, dekorative, mobiljeve, hekurit, epokside si dhe në prodhimin e produkteve specifike për zgjidhjen e problematikave dhe kërkesave të ndryshme të klientëve.

 

Nga viti në vit kompania ka ardhur duke u rritur dhe zgjeruar bashkëpunimin me klientelen në të gjithë territorin shqiptar dhe përtej tij. DOALPAINT sh.p.k eshte e çertifikuar me çertifikatën e cilësise IS0 9001:2015 dhe si një markë e mbrojtur dhe e regjistruar. Zhvillimin e produkteve të saj e orienton në varesi te bashkëpunimeve dhe ekspertizave laboratorike të institutive më të mira kërkimore të bojërave në Itali.

 

PËRSE JANË TË RËNDËSISHME BOJËRAT?

Bojërat (ngjyrat) janë kontakti visual me objektet dhe cdo gjë tjeter që na rrethon, është ajo çfarë e bën të diversifikohet humori personal i gjithësecilit, ajo cfarë i jep një estetike syrit dhe shlodhje mendjes. Përtej vizualitetit, bojërat kanë funksione fizike duke arsyetuar përdorimin e produkteve të caktuara në ambjente dhe shumellojshmëri siperfaqesh që do te kurohen.

 

Bojerat kanë funksion parësor mbrojtejen e siperfaqes nga faktoret dëmtues atmosferike, fizike, kimik apo edhe biologjike duke sjelle kursimin në aspektin financiar afatgjatë sepse perdorimi i sakte i produkteve do mundesonte jetëgjatesi me të madhe për ambjentet apo strukturat në të cilat do të aplikohen. Sot në botë kostot prej korrozionit shkaktohet një dëm ekonomik prej 2.5 trilion $ cdo vit. Rreth 3.5% e GDP Globale. Perdorimi i bojerave ne menyre eficente do te reduktonte kete kosto në 375 M $ – 875 M$ cdo vit. Bojërat ndihmojnë edhe ne ruajtjen e jeteve njerezore sic jane bojerat kunder zjarrit që mundesojne rezitence deri në 2 orë të strukturave ku ka rene zjarr, kohë e cila mund të shërbeje per tu evakuar.

ÇFARË SYNOJMË?

DOALPAINT si një markë, fale çertifikimeve ISO që ka dhe të tjerave që do të ketë, synon që me rritjen e eksperiencës në treg, të kthehet në një Brand ndërkombetar, që do të mundesojë përfshirjen e sa më shumë të rinjve në këtë industri , dhe që të rrisë eksportet shqipetare në Europe, gjë që do te sillte nje impuls pozitiv edhe në ekonomine e Shqiperise. Per ne, punonjesit tanë janë partnere në biznes dhe klientet janë bashkëpunëtore. Kjo strategji e bën më të lehte rritjen e shpejtë dhe të sigurt pasi shërbimi që ofrohet është i cilesise më të lartë.

Shërbime

Astare akrilik universal per bojera dekorative
Astare akrilik universal per bojera dekorative
Astare forcues trasparent per siperfaqe te jashtme
Astare forcues trasparent per siperfaqe te jashtme
Astare mbushes dhe uniformues per mure
Astare mbushes dhe uniformues per mure
Betonkontakt
Betonkontakt
Shtesa per perforcimin e llacit
Shtesa per perforcimin e llacit
Bojera muri per lyerjen e kapanoneve, magazinave, bodrumeve, garazheve
Bojera muri per lyerjen e kapanoneve, magazinave, bodrumeve, garazheve
Bojra me rezistence te larte per siperfaqe te brendshme dhe te jashteme
Bojra me rezistence te larte per siperfaqe te brendshme dhe te jashteme
Bojra muri per klinika spitale (Ambjente me shkalle e larte higjenike)
Bojra muri per klinika spitale (Ambjente me shkalle e larte higjenike)
Bojra per lyerjen e siperfaqeve si suva, gips, dru, hekur
Bojra per lyerjen e siperfaqeve si suva, gips, dru, hekur
Bojra per lyerjen e siperfaqeve te ndryshme te mureve si suva gipsi
Bojra per lyerjen e siperfaqeve te ndryshme te mureve si suva gipsi
Bojra dekoruese per ambientet si vila, studio, apartamente
Bojra dekoruese per ambientet si vila, studio, apartamente
Bojra imitim hekuri ndryshku
Bojra imitim hekuri ndryshku
Bojra me efekt dekorativ antik
Bojra me efekt dekorativ antik
Mikrocimento per mure horizontale dhe vertikale
Mikrocimento per mure horizontale dhe vertikale
Stuko veneciane
Stuko veneciane
Antiruxho me baze vajore
Antiruxho me baze vajore
Astar epoksid trasparent per lyerjen e hekurit
Astar epoksid trasparent per lyerjen e hekurit
Bojra epokside antikorrozive per lyerjen e tubave te hekurit
Bojra epokside antikorrozive per lyerjen e tubave te hekurit
Bojra per lyerjen e siperfaqes metalike me efekt antik
Bojra per lyerjen e siperfaqes metalike me efekt antik
Bojra per lyerjen e siperfaqeve te betonit, gurit, tulles
Bojra per lyerjen e siperfaqeve te betonit, gurit, tulles
Bojra per mbrojtjen e metalit
Bojra per mbrojtjen e metalit
Katalit epox per tharjen e bojerave
Katalit epox per tharjen e bojerave
Llaqe akrelik per siperfaqe betoni
Llaqe akrelik per siperfaqe betoni
Bojra per siperfaqet metalike te veshtira si, zink, alumin, celik etj.
Bojra per siperfaqet metalike te veshtira si, zink, alumin, celik etj.
Bojra per lyerje industriale te hekurit
Bojra per lyerje industriale te hekurit
Antikant per dekorime druri
Antikant per dekorime druri
Astar poliuretan transparent
Astar poliuretan transparent
Bojra rezistente nga agjentet atmosferike dhe hidrorezistente
Bojra rezistente nga agjentet atmosferike dhe hidrorezistente
Holluesa per produktet me baze nefti
Holluesa per produktet me baze nefti
Holluesa poluretanik
Holluesa poluretanik
Llaqe poliuretan super lucido
Llaqe poliuretan super lucido
Mbrojtesa antimol druri
Mbrojtesa antimol druri
Ngjitesa druri
Ngjitesa druri
Ngjitesa per canta te celefonuar me plastike
Ngjitesa per canta te celefonuar me plastike
Bojra druri
Bojra druri

Katalogu

Katalog DOALPAINT

Punë të kryera

Dekor mural, Liqeni Artificial i Tiranes
Dekor mural, Liqeni Artificial i Tiranes
Dogana Qafe Thane
Dogana Qafe Thane
Fasade pallati, Elbasan
Fasade pallati, Elbasan
Klinika Biqiku, Elbasan
Klinika Biqiku, Elbasan
Lyerje dyshemeje per ambjent industrial
Lyerje dyshemeje per ambjent industrial
Stadiumi Arena Kombetare
Stadiumi Arena Kombetare
Lyerje mobiljesh
Lyerje mobiljesh
Shtrim dyshemeje me rezine epokside, Top Show
Shtrim dyshemeje me rezine epokside, Top Show
Lyerje dyshemeje, Servis Opel
Lyerje dyshemeje, Servis Opel
Trajtim me bojera kundra ndryshkut per cisterna, Durres
Trajtim me bojera kundra ndryshkut per cisterna, Durres
Lyerje e ambientit te brendshem te parkimit
Lyerje e ambientit te brendshem te parkimit
Tubacion i lyer me Thermopaint, fabrika e Ferrokromit
Tubacion i lyer me Thermopaint, fabrika e Ferrokromit
Boje akrilike, perdorim ne fasade te jashtme
Boje akrilike, perdorim ne fasade te jashtme
Fasade pallati e lyer me boje akrilike luxido
Fasade pallati e lyer me boje akrilike luxido
Lyerje fasade pallati me boje Doal Paint
Lyerje fasade pallati me boje Doal Paint
Fasade e jashtme pallati, lyer me boje plastike Doal Paint
Fasade e jashtme pallati, lyer me boje plastike Doal Paint
Lyerje me boje dekorative Doal Paint
Lyerje me boje dekorative Doal Paint
Lyerje me boje plastike, Pastarella Resort
Lyerje me boje plastike, Pastarella Resort
Suva dekorative, Grafiato
Suva dekorative, Grafiato
Top Channel, boje per dysheme industriale
Top Channel, boje per dysheme industriale
TV Klan, fasade e lyer me boje Doal Paint
TV Klan, fasade e lyer me boje Doal Paint