Secondary Adv

MILICI shpk

 

Përshkrimi

MILICI SH.P.K është themeluar në vitin 2007, me aktivitet në Durrës. Kompania ushtron veprimtarinë në fushën e import - eksport të lëndës drusore. Milici Shpk ka një shtrirje në të gjithë territorin e Shqipërisë, me bashkëpunëtorë kryesorë Palmako dhe Delic, në Austri dhe Gjermani. Produktet që tregëton janë të gjitha llojet e lëndës drusore, dërrasa të përmasave dhe trashësive të ndryshme për shtëpi druri, çati, betoforma, etj.

Pse të zgjidhni MILICI SHPK:

- Profesionistë me eksperiencë

- Materiale me cilësi të lartë

- Vlerësime pozitive

Çfarë ofron

MILICI SH.P.K është një kompani që punon në vende të ndryshme të botes. Ju mund të rezervoni një shumëllojshmëri të produkteve të drurit dhe ne do t’i transportojmë ato në çdo kohë. Kompania mund t’ju ofrojë një shumëllojshmëri të produkteve të drurit në forma të ndryshme, madhësi dhe dizajne. Me një linjë të plotë të drurit, MILICI SH.P.K mund të plotësojmë nevojat e ndryshme të klientëve. Tek ne do te gjeni çmime të arsyeshme.

•    Binarë Çatie

•    Binarë Lamelar

•    Binarë Dekorativ

•    Dërrasa Armature

•    Dërrasa Marangozi

•    Tavane

•    Dysheme

•    Betonform

•    Osb pllaka zdrukthi

•    Aksesorë të ndryshëm çatie

•    Nëntjegull etj.

Shërbime

Betoforma te verdha
Betoforma te verdha
Betoforma Peri Birch
Betoforma Peri Birch
Binare catie
Binare catie
Binare lamelare austriak
Binare lamelare austriak
Derrasa armature
Derrasa armature
Derrasa bredhi
Derrasa bredhi
Derrasa pa nyje
Derrasa pa nyje
Derrasa per dysheme
Derrasa per dysheme
Derrasa per nentjegull
Derrasa per nentjegull
Derrasa suedeze per cati
Derrasa suedeze per cati
Derrasa tavani
Derrasa tavani
Derrase dyshemeje
Derrase dyshemeje
Lamelare pishe
Lamelare pishe
Lende druri per tenda druri
Lende druri per tenda druri
Lende drusore per ndertim catie
Lende drusore per ndertim catie
Petaver per cati
Petaver per cati
Pllaka zdrukthi OSB Swiss Krono
Pllaka zdrukthi OSB Swiss Krono
Trare dopio T
Trare dopio T
Furnizim me lende druri ne te gjithe Shqiperine
Furnizim me lende druri ne te gjithe Shqiperine
Lende druri me shumice
Lende druri me shumice
Lende druri per ndertim
Lende druri per ndertim
Pike furnizimi per lende drusore
Pike furnizimi per lende drusore
Rinovim catie me dru dhe tjegulla
Rinovim catie me dru dhe tjegulla
Zbatim projektesh me dru
Zbatim projektesh me dru
Tjegulla greke KEBE
Tjegulla greke KEBE
Betoforma plastike te perdorura
Betoforma plastike te perdorura
Binare suedez Polkky
Binare suedez Polkky
Lende drusore ne shitje
Lende drusore ne shitje
Pllaka OSB Swiss Krono
Pllaka OSB Swiss Krono
Tavane suedez Polkky
Tavane suedez Polkky

Punë të kryera

Cati druri 150 m2
Cati druri 150 m2
Punim catie me dru
Punim catie me dru
Vila dy kateshe te punuara me dru
Vila dy kateshe te punuara me dru
Kalceto Miloti
Kalceto Miloti
Ndertim catie ne shtepi private
Ndertim catie ne shtepi private
Ndertim vile 2 kateshe me lende drusore dhe tjegulla Milici
Ndertim vile 2 kateshe me lende drusore dhe tjegulla Milici
Binare Suedez, Pergatitje per porosi
Binare Suedez, Pergatitje per porosi
Lende drusore, Transport tek klienti
Lende drusore, Transport tek klienti
Transport i lendeve drusore, porosi klienti
Transport i lendeve drusore, porosi klienti
Trare Dopio T, Porosi nga klientet
Trare Dopio T, Porosi nga klientet
Import i lendeve drusore
Import i lendeve drusore

Video