Secondary Adv

JP Clima

 

Përshkrimi

JP Clima ofron produkte të teknologjisë së lartë, profesionalizëm dhe kualitet duke ju qëndruar pranë dhe ofruar konsulencë, projektim, implementim, asistencë teknike dhe mirëmbajtje. Besueshmëria dhe korrektësia janë asete shumë të rëndësishme për ne! Standartet e larta dhe eficienca e shërbimeve janë elementët që na karakterizojnë!    Shërbim i Shpejtë
    Garanci Produktesh
    Markat më të njohura

JP Clima ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh të integruara për ngrohje – ftohje, rinovim dhe pastrim të ajrit, prodhimit të brendshëm të ujit të nxehtë të shtëpive apo apartamenteve, sistemeve hidrike, sistemeve të ajrimit, sistemeve të kontrollit të alarmit, telekomunikacionit, mbrojtjes kundër zjarrit etj.

Çfarë ofron

NGROHJE - FTOHJE - VENTILIM
Sisteme kondicionimi Split, Multisplit
Sisteme kondicionimi Qendrore
Sisteme kondicionimi VRF
Sisteme kondicionimi Chiller
Pompa nxehtesie
Kaldaja dhe Radiatore
Ngrohje nga dyshemeja
Rooftop dhe AHU
Sisteme Aspirimi dhe Ventilimi
Rikuperator per trajtimin e ajrit
Pastrues ajri dhe Delageshtues

 

DHOME TEKNIKE
Prodhimi i ujit te ngrohte sanitar
Bolitor 80ltr deri ne 2500ltr
Panele diellore
Pompe nxehtesie
Kaldaja me gaz dhe elektrike
Grupi i pompave te ujit
Trajtim dhe filtrim uji

IMPJANTE HIDRAULIKE
Rrjeti i shkarkimeve te ujrave te ndotura
Rrjeti i shkarkimeve te ujrave te bardha
Rrjeti i furnizimit me uje
Kaseta dhe grupe inkaso
Rrjeti i aspirimit te tualeteve
Sisteme  kullimit te ujrave te shiut
Sistemi i vaditjes
Trajtim dhe filtrim uji

 

MKZ
Sisteme mbrojtje kunder zjarrit me splinker
Sisteme mbrojtje kunder zjarrit me kasete
Tubacione dhe rakorderi
Grupi i pompave MKZ
Sistemi i sinjalistikes
Plani i evakuimit

 

SPECIALE
Ngrohje pishine
Sisteme kondicionimi per Marine
Sisteme kondicionimi per Rulot
Dezinfektim ambjentesh sanitare
Sisteme kondicioimi per Server room

Shërbime

Sisteme profesionale kondicionimi
Sisteme profesionale kondicionimi
Sisteme VRF me gaz
Sisteme VRF me gaz
Sisteme Multi VRF me kompresoret me eficense te larte
Sisteme Multi VRF me kompresoret me eficense te larte
Sisteme me uje  Chiller
Sisteme me uje Chiller
Sisteme kondicionimi rezidenciale
Sisteme kondicionimi rezidenciale
Sisteme kondicionimi gjysem profesionale
Sisteme kondicionimi gjysem profesionale
Fan coil kasete Gree
Fan coil kasete Gree
Fan coil tokesor
Fan coil tokesor
Fan Koil kanalor
Fan Koil kanalor
Heqes lageshtire me veteshkarkim uji
Heqes lageshtire me veteshkarkim uji
Heqes lageshtire
Heqes lageshtire
Kondicioner kolone Inverter
Kondicioner kolone Inverter
Kondicioner super inverter profesional A+++
Kondicioner super inverter profesional A+++
Kondicionere mural me vetepastrim A++
Kondicionere mural me vetepastrim A++
Kondicionere portabel
Kondicionere portabel
Kondicionere te levizshem
Kondicionere te levizshem
Mini chiller me kapacitet nga 8kW deri ne 42KW
Mini chiller me kapacitet nga 8kW deri ne 42KW
Mini VRF Inverter
Mini VRF Inverter
Njesi e brendshme VRF kanalore me kapacitet 14-54kW
Njesi e brendshme VRF kanalore me kapacitet 14-54kW
Njesi e jashtme per sistem multisplit
Njesi e jashtme per sistem multisplit
Njesi te brendeshme kanalore
Njesi te brendeshme kanalore
Pastrues ajri kunder pluhurave dhe aromave
Pastrues ajri kunder pluhurave dhe aromave
Pompe nxehtesie monobllok  Versati
Pompe nxehtesie monobllok Versati
Sisteme kondicionimi per anije
Sisteme kondicionimi per anije
Sisteme kondicionimi per ashensore
Sisteme kondicionimi per ashensore