Secondary Adv

FUSHA KAMIN

 

Përshkrimi

Fusha Kamin sjell në Shqipëri eksperiencën 20 vjecare të përfituar në Greqi për punimin e oxhaqeve, barbeque dhe furrave. Me vendndodhje në Km 7, Rruga e Kombit, kompania ofron shërbim në të gjithë vendin me cilësi maksimale dhe brenda një kohë të shkurtër. Ne mundësojmë realizimin e punimeve sipas cdo kërkese të klientit, nëpërmjet produkteve më të mira dhe stafit tepër të kualifikuar. Prej vitesh tashmë jemi zgjedhja e parë për shumë restorante, hotele, biznese dhe familjarë.

Çfarë ofron

OXHAQE
Oxhaqe me fryrje deri në 18 mijë kilokalori me dru pa sistem ngrohjeje ose me kaldajë për ngrohje qendrore. Oxhaqe tona janë të punuar me tullë zjarrduruese, cimento zjarrduruese dhe vullkanike, me vatër gize, me xham qeramike dhe temperaturë duruese deri në 1050 gradë. Veshja dekorative e tyre mund të bëhet me gurë dekorativ, mermer dhe kartonxhez zjarrdurues etj.


BARBEKJU
Barbeque, pjekëse mishi me permasa të ndryshme  80, 120, 160 me lartësi në varësi të ambjentit. Barbeque , pjekese mishi me tulle, cimento, dhe rërë zjarrduruese. zgarë me hell të hapura pa kapak për ambjente shtëpie, ballkone dhe për lokale 


FURRA ME DRU
Furra me dru profesionale për shtëpi dhe restorant piceri me materiale zjarrduruese si tulle, rërë vullkanike.

SOBA DRURI
Soba metalike me dru për shtëpia me tuba
Soba metalike me formë rrumbullakë, gjatësore
Soba metalike e thjeshtë me dru për ngrohje dhe gatim
Soba metalike kaldajë me ngrohje të ujit sanitar

AKSESORE
Tregtim aksesorësh për oxhaqe, barbeque, furra si: hell inoksi, zinxhir metalik per zgarë dhe barbeque, motorr për barbeque, dritare anësore zgarë,
tulla zjarrduruese të madhësive të ndryshme, pllaka dhe kollë zjarrduruese.

Shërbime

Barbekju me tulla dekorative per ambjente te jashtme
Barbekju me tulla dekorative per ambjente te jashtme
Barbeque per vila, restorante, lokale
Barbeque per vila, restorante, lokale
Cezma guri per oborre
Cezma guri per oborre
Furra druri per lokale, restorante
Furra druri per lokale, restorante
Furra me dru dhe zgare per veranda
Furra me dru dhe zgare per veranda
Furra me dru me rere vullkanike
Furra me dru me rere vullkanike
Furra me dru per piceri dhe pjekje mishi
Furra me dru per piceri dhe pjekje mishi
Hell per pjekjen e mishit per restorant
Hell per pjekjen e mishit per restorant
Oxhaqe me dru klasik, antik, modern per shtepi private
Oxhaqe me dru klasik, antik, modern per shtepi private
Oxhaqe me kartonxhez zjarrdurues
Oxhaqe me kartonxhez zjarrdurues
Oxhaqe me punim mermeri
Oxhaqe me punim mermeri
Oxhaqe me punim tulle dekorative zjarrduruese
Oxhaqe me punim tulle dekorative zjarrduruese
Oxhaqe me xham qeramike dhe temperatura duruese deri ne 1050 grade
Oxhaqe me xham qeramike dhe temperatura duruese deri ne 1050 grade
Oxhaqe modern
Oxhaqe modern
Pjekese mishi me tulle zjarrduruese
Pjekese mishi me tulle zjarrduruese
Prodhim furra druri dhe zgara per ambjente te jashtme
Prodhim furra druri dhe zgara per ambjente te jashtme
Prodhim oxhaqesh gize
Prodhim oxhaqesh gize
Punime oxhaqesh per apartamente, vila etj
Punime oxhaqesh per apartamente, vila etj
Punime zgare barbekju me tulla dekorative zjarrduruese
Punime zgare barbekju me tulla dekorative zjarrduruese
Soba druri per ngrohje dhe gatim
Soba druri per ngrohje dhe gatim

Punë të kryera

FUSHA KAMIN1601562785
FUSHA KAMIN1601562794
FUSHA KAMIN1601562804
FUSHA KAMIN1601562813
FUSHA KAMIN1601562841
FUSHA KAMIN1601562869
FUSHA KAMIN1601562880
FUSHA KAMIN1601562906
FUSHA KAMIN1601562917
FUSHA KAMIN1601562929
FUSHA KAMIN1601562960
FUSHA KAMIN1601562976
Barbeque dhe furre profesionale te montuara ne ambient biznesi
Barbeque dhe furre profesionale te montuara ne ambient biznesi
Barbeque, furre dhe cezme sipas kerkeses
Barbeque, furre dhe cezme sipas kerkeses
Hell pjekes 2 metra per mish ne Tamare, Shkoder
Hell pjekes 2 metra per mish ne Tamare, Shkoder
Mekanizem motorr dhe hell inoxi per mish
Mekanizem motorr dhe hell inoxi per mish
Oxhak i gdhendur,  nderthurje me dru dhe gur, i montuar ne lokal, Lezhe
Oxhak i gdhendur, nderthurje me dru dhe gur, i montuar ne lokal, Lezhe
Oxhak kaldaje me dekor klasiko-modern ne apartament
Oxhak kaldaje me dekor klasiko-modern ne apartament
Oxhak kaldaje me dekor me gdhendje
Oxhak kaldaje me dekor me gdhendje
Oxhak kaldaje me ngrohje qendrore ne shtepi private
Oxhak kaldaje me ngrohje qendrore ne shtepi private
Oxhak me fryrje, dekor modern, nderthurje mermer dhe kartonxhez zjarrdurues
Oxhak me fryrje, dekor modern, nderthurje mermer dhe kartonxhez zjarrdurues
Oxhak me fryrje, me gdhendje ne dru, Vile ne Vermosh
Oxhak me fryrje, me gdhendje ne dru, Vile ne Vermosh
Oxhak klasik me fryrje, Punim ne France
Oxhak klasik me fryrje, Punim ne France
Oxhak me model klasik gdhendjesh, me fryrje
Oxhak me model klasik gdhendjesh, me fryrje
Babekju per oborre shtepish private
Babekju per oborre shtepish private
Barbeque ne oborr shtepie
Barbeque ne oborr shtepie
Furra pjekje, dekore te ndryshme
Furra pjekje, dekore te ndryshme
Furre profesionale pjekje, Restorant
Furre profesionale pjekje, Restorant
Oxhak guri, Vile private
Oxhak guri, Vile private
Oxhak me punim guri te bardhe
Oxhak me punim guri te bardhe
Oxhak me xham zjarrdurues, punim per klientin
Oxhak me xham zjarrdurues, punim per klientin
Porosi klienti, furre pjekje
Porosi klienti, furre pjekje
Punim me porosi per barbeque
Punim me porosi per barbeque
Punim me porosi per oxhak me dekor guri
Punim me porosi per oxhak me dekor guri
Punim oxhak kaldaje modern
Punim oxhak kaldaje modern
Punim oxhaku me kornize guri
Punim oxhaku me kornize guri
Barbekju me gure te gdhendur dhe cati
Barbekju me gure te gdhendur dhe cati
Barbeque 180 cm, porosi klienti
Barbeque 180 cm, porosi klienti
Furre me barbekju, Porosi klienti
Furre me barbekju, Porosi klienti
Furre me cezme dhe barbekju me dekor gure grek
Furre me cezme dhe barbekju me dekor gure grek
Furre me gure grek, Vendosje ne oborr shtepie
Furre me gure grek, Vendosje ne oborr shtepie
Furre pjekje me porte xhami
Furre pjekje me porte xhami
Furre pjekje, Vendosje ne kuzhine picerie
Furre pjekje, Vendosje ne kuzhine picerie
Furre profesionale druri dhe me gas, Kuzhine profesionale
Furre profesionale druri dhe me gas, Kuzhine profesionale
Oxhak dhe furre pjekje me dere xhami me dekor klasik
Oxhak dhe furre pjekje me dere xhami me dekor klasik
Oxhak kaldaje kendor me dizajn modern ne apartament
Oxhak kaldaje kendor me dizajn modern ne apartament
Oxhak kaldaje ne vile private
Oxhak kaldaje ne vile private
Oxhak me fryrje, modern, Apartament
Oxhak me fryrje, modern, Apartament
Furre picash profesionale, punim per klientin
Furre picash profesionale, punim per klientin
Punim, furre picash qe punon me dru dhe gaz
Punim, furre picash qe punon me dru dhe gaz
Furre profesionale per piceri
Furre profesionale per piceri