Secondary Adv

ALBI STONE 97

 

Përshkrimi

ALBI STONE 97 prej shumë vitesh një emër i afirmuar për tregtimin me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve të mermerit dhe granitit. Firma ofron  punime të ndryshme me porosi sipas cdo kërkese tuajën. Mermeri dhe graniti që në tregtojmë janë nga vendi dhe mbarë bota, të seleksionura në bazë të kërkesave më të fundit të tregut. Jemi të përkushtuar për të ju ofruar klientëve tanë mermerin dhe granitin me kualitetin me të lartë, çmime konkuruese dhe shërbim të shpejtë e të besueshëm.

 

Kompania është gjithashtu e specializuar në bangot dhe veshjet me QUARTZ (Kuarc). Krijuar nga rëra dhe rrëshira të zgjedhura me kujdes, të cilat i nënshtrohen një procesi intensiv prodhimi, kalibrimi dhe lustrimi, materialet Quartz janë në përputhje me standardet e rrepta ndërkombëtare të kërkuara për industrinë ushqimore dhe për përdorim në ambiente të mbyllura të mjediseve shtëpiake.

 

Përse duhet të zgjidhni sipërfaqet e Kuarcit? 

Kuarci karakterizohen nga rezistenca e lartë ndaj gërvishtjeve, niveli i ulët i thithjes së ujit dhe rezistenca e lartë ndaj kimikateve. Ushqimi nuk do të lërë asnjë njollë në sipërfaqe. Kur krahasohet me sipërfaqet e tjera të kuarcit, lustrimi i sipërfaqeve të quartzit është i pakonkurueshëm. Materiali është rezistent ndaj njollave dhe nuk ruan papastërtinë, duke e bërë shumë të lehtë për tu pastruar. Sipërfaqet me shkëlqim kuarci janë jo poroze dhe shumë rezistente ndaj lëngjeve dhe substancave acidike si kafeja, vera, lëngu i limonit, vaji i ullirit, uthulla dhe kozmetika. Quartz Rezistent ndaj gërvishtjeve, njollave dhe nxehtësisë.

Çfarë ofron

ALBI STONE 97 realizon punime sipas cdo projekti dhe kërkese, gjithmon duke ofruar materialet më cilësore. Gama e produkteve dhe punime është tepër e zgjeruar duke mundësuar shumëllojshmeri zgjedhjesh.

- Mermer me shumicë, pakicë sipas cdo prerje

- Pllaka graniti, kuarci, mermeri

- Shkallë mermeri dhe graniti

- Fasada mermeri

- Veshje kuzhinash

- Veshje muresh me mermer, granit

- Bango kuarci antibakteriale

- Tavolina me mermer, mobilje tualeti

- Lavaman graniti, kuraci

- Bordura mermeri dhe graniti

- Korniza mermeri për dyer, dritare, ashensorë

Shërbime

Kompani mermeri dhe graniti
Kompani mermeri dhe graniti
Shitje me shumice,tregti mermeri graniti, quartz
Shitje me shumice,tregti mermeri graniti, quartz
Furnizim me pllaka mermeri
Furnizim me pllaka mermeri
Furnizime me modele te ndryshme Quartz
Furnizime me modele te ndryshme Quartz
Furnizim me granit dekorativ
Furnizim me granit dekorativ
Punime mermeri dhe graniti sipas projektit
Punime mermeri dhe graniti sipas projektit
Bango kuzhine me granit ose quartz
Bango kuzhine me granit ose quartz
Veshje banak kuzhine me kuarc
Veshje banak kuzhine me kuarc
Veshje bango kuzhine me quartz
Veshje bango kuzhine me quartz
Pllaka mermeri, granit per banjo
Pllaka mermeri, granit per banjo
Punime mermeri
Punime mermeri
Pllaka per veshje dekorative mermer dhe granit
Pllaka per veshje dekorative mermer dhe granit
Furnizim dhe shtrime dyshemeje me mermer
Furnizim dhe shtrime dyshemeje me mermer
Pllaka mermeri dhe graniti per veshje muri
Pllaka mermeri dhe graniti per veshje muri
Pllaka mermeri sipas porosise se klientit
Pllaka mermeri sipas porosise se klientit
Lavaman quartz me porosi per tualete
Lavaman quartz me porosi per tualete
Shkalle mermeri te brendshme dhe te jashtme
Shkalle mermeri te brendshme dhe te jashtme
Veshje kolonash me mermer
Veshje kolonash me mermer
Veshje dyersh dhe ashensoresh me korniza mermeri
Veshje dyersh dhe ashensoresh me korniza mermeri
Zbatim punimesh mermeri sipas projektit
Zbatim punimesh mermeri sipas projektit

Punë të kryera

Banak lokali me suprine mermeri
Banak lokali me suprine mermeri
Bango e punuar me kuarc
Bango e punuar me kuarc
Bango kuarci per dhome gatimi
Bango kuarci per dhome gatimi
Korniza mermeri per dyer te brendshme
Korniza mermeri per dyer te brendshme
Lavaman banjo mermeri
Lavaman banjo mermeri
Lavamn me mermer
Lavamn me mermer
Mermer per shkalle te brendshme per shtepi private
Mermer per shkalle te brendshme per shtepi private
Pllake mermeri per kuzhine gatimi
Pllake mermeri per kuzhine gatimi
Punime kuarci per lavaman
Punime kuarci per lavaman
Punime shkallesh me mermer
Punime shkallesh me mermer
Shkalle mermeri per pallate
Shkalle mermeri per pallate
Shkalle te jashtme te veshura me mermer
Shkalle te jashtme te veshura me mermer
Tavoline e punuar me mermer dhe kembe metalike
Tavoline e punuar me mermer dhe kembe metalike
Tavoline me suprine mermeri
Tavoline me suprine mermeri
Veshje mermeri per kuzhine gatimi
Veshje mermeri per kuzhine gatimi
Veshje mermeri per pishine dhe shatervan
Veshje mermeri per pishine dhe shatervan
Veshje muresh me mermer
Veshje muresh me mermer
Veshje shkallesh me granit
Veshje shkallesh me granit
Punim Banaku Onyx
Punim Banaku Onyx
Punim lavamani me Quartz Tramontana
Punim lavamani me Quartz Tramontana
Punime Lavaman Quartz Vega
Punime Lavaman Quartz Vega