Secondary Adv

Aran Cucine Albania

 

Përshkrimi

ARAN CUCINE është udhëheqësi italian për eksport, dhe një nga kompanitë më të mira italiane për projektimin, prodhimin dhe shpërndarjen e kuzhinave. Një kompani autentike, e mirë njohur dhe aktive për mbi 50 vjet, Aran përfaqëson shijen dhe cilësinë italiane në arredim në  120 Vende të Botës.

ARAN CUCINE ALBANIA përfaqësuesi ekskluziv i ARAN Cucine, operon në tregun shqipëtar me dy showroome – e , ku ofron larmishmëri modelesh, qindra kombinime finiturash dhe ngjyrash. Të gjitha kabinetet importohen drejtpërdrejt nga Italia pasi ARAN Cucine kontrollon 100% të prodhimit. Të zotërosh një kuzhinë ARAN do të thotë të kesh një pjesë të historisë së dizajnit italian në shtëpinë tënde.


ALPA SALOTTI prodhuesi Italian me shtrirje ndërkombëtare me mbi 60 vite eksperiencë (1956) dhe sjell koleksionet e reja në showroom-et tona. Tradita të rëndësishme artizanale, lëkura luksoze dhe nivel të lartë të pëlhurave së bashku me hulumtimet dhe zhvillimin janë vlerat që kanë dalluar gjithmonë produktet e ALPA SALOTTIT.


Me një gamë me:

- mbi 220 modele unike;
- mbi 375 tekstura të ndryshme;
- mbi 400 kombinime ngjyrash;


Çdo produkt është i punuar me dorë, duke iu nënshtruar kontrolleve rigoroze të cilësisë që u jep atyre një vlerë unike dhe ekskluzive, me karakteristika Made in Italy.

 

POINTHOUSE duke kombinuar dizajnin, funksionalitetin dhe cilësinë vjen me një gamë të gjerë tavolinash dhe karrigesh me detaje unike. Pointhouse prodhon tavolina, karrige dhe aksesorë arredues të dedikuara ekskluzivisht për tregun botëror. Për më shumë se 30 vjet, njohuritë e mëdha teknike për përpunimin e çelikut dhe aluminit dhe departamenti shumë i specializuar i Research & Design mundëson krijimin e  mobiljeve që kombinojnë dizajnin, funksionalitetin dhe cilësinë.

 

MOBILJE ZYRASH Hapësira e zyrës duhet të jetë komode dhe frymëzuese si shtëpia, por vetëm me më pak shpërqendrime. Aspirata e Newform Ufficio është të sigurojë hapësira me zgjidhje ergonomike dhe mikpritëse të dizajnit që rrisin përvojën e punës. Newform prezanton talent, kreativitet dhe dizajn autentik italian për një produkt ndërkombëtar me shije bashkëkohore. Një zyrë duhet të japë një ndjenjë të lirisë, personalizimit dhe ndarjes në të njëjtën kohë. Prekjet e ngjyrave, ndarjet e thjeshta mund të krijojnë një mjedis privat në përputhje me hapësirën në të cilën ndodhen.

Newform Ufficio synon në krijimin e hapësirave fluide, të pastra dhe të ndritshme të cilat promovojnë një jetë aktive në punë dhe nga ana tjetër një zyrë e tillë përkthehet në punë, më mirë dhe me më shumë vendosmëri. Shumëllojshmëria e konfigurimeve, zgjidhjet e nivelit të lartë teknologjik, dizajni dhe cilësia e materialeve i bëjnë projektet e Newform-it unik.

 

GARDEROBA - NEWFORM NOTTE sjell zgjidhje elegante për garderoba dhe dollape të cilat shtojnë cilësinë, qëndrueshmërinë dhe personalitetin e çdo hapësire. Ju do të mund të realizoni garderobën që dëshironi duke ju përshtatur hapësirave dhe shijeve tuaja. Night Collection ofron module dhe formate të përshtatshëm për garderobat walk-in dhe dollapët e mbyllur. Çdo njësi vjen e prodhuar 100% në Itali me vëmendje të madhe në çdo detaj. Një përzgjedhje unike e materialeve si: eko-pelle, pëlhurë, laccato lucido, xham ose dru. Modulet përfshijnë rafte, sirtarë dhe aksesorë të dedikuar për këmisha, pantallona, rafte këpucësh, sirtarë të vogjël për kravata, etj.

Shërbime

Kuzhina gatimi Aran Cucine
Kuzhina gatimi Aran Cucine
Kuzhina klasike Cilesi Superiore
Kuzhina klasike Cilesi Superiore
Kuzhina gatimi luksoze
Kuzhina gatimi luksoze
Kuzhina gatimi Made In Italy
Kuzhina gatimi Made In Italy
Kuzhina moderne Italiane
Kuzhina moderne Italiane
Kuzhina gatimi prodhim Italian
Kuzhina gatimi prodhim Italian
Kuzhina Italiane
Kuzhina Italiane
Kuzhina moderne me kapake te personalizuar
Kuzhina moderne me kapake te personalizuar
Kuzhina te prodhuara me materiale cilesore Italiane
Kuzhina te prodhuara me materiale cilesore Italiane
Kuzhina, Produkte Italiane
Kuzhina, Produkte Italiane
Divane moderne me mekanizma te fshehur
Divane moderne me mekanizma te fshehur
Kende, Divane, Kolltuqe lekure dhe cope
Kende, Divane, Kolltuqe lekure dhe cope
Kende, Divane, Kolltuqe Made in Italy
Kende, Divane, Kolltuqe Made in Italy
Kende, Kolltuqe, Divane Aran Cucine
Kende, Kolltuqe, Divane Aran Cucine
Poltrona dhe kolltuke tek per sallon
Poltrona dhe kolltuke tek per sallon
Karrige per tavolina ngrenie
Karrige per tavolina ngrenie
Set tavolina dhe karrige per dhome ngrenie
Set tavolina dhe karrige per dhome ngrenie
Stola per banak ishull kuzhine
Stola per banak ishull kuzhine
Tavolina ngrenie moderne me sistem hapje
Tavolina ngrenie moderne me sistem hapje
Tavolina ngrenie per 4,6,8,10 persona
Tavolina ngrenie per 4,6,8,10 persona

Katalogu

Katalog Aran Cucine Albania

Punë të kryera

Aran Cucine Albania1603193086
Aran Cucine Albania1603193102
Aran Cucine Albania1603193114
Aran Cucine Albania1603193126
Aran Cucine Albania1603193139
Aran Cucine Albania1603193150
Aran Cucine Albania1603193164
Aran Cucine Albania1603193174
Aran Cucine Albania1603193188
Aran Cucine Albania1603193199
Aran Cucine Albania1603193208
Aran Cucine Albania1603193225
Ambjent kuzhine gatimi per vile
Ambjent kuzhine gatimi per vile
Arredim ambjent gatimi
Arredim ambjent gatimi
Arredim ambjent ndenje per apartament
Arredim ambjent ndenje per apartament
Arredim modern dhome ngrenie
Arredim modern dhome ngrenie
Mobilim ambjent gatimi
Mobilim ambjent gatimi
Mobilim total kuzhine
Mobilim total kuzhine
Kuzhine gatimi ne apartament
Kuzhine gatimi ne apartament
Kuzhine Quadro me kornize 12mm, Punim ne Tirane
Kuzhine Quadro me kornize 12mm, Punim ne Tirane
Green Coast Resort and Residences
Green Coast Resort and Residences
Kend Alpa Salotti stil modern, vendosje ne apartament
Kend Alpa Salotti stil modern, vendosje ne apartament
Kuzhine dhe ishull gatimi, apartament
Kuzhine dhe ishull gatimi, apartament
Kuzhine gatimi e personalizuar sipas deshires se kleintit
Kuzhine gatimi e personalizuar sipas deshires se kleintit
Kuzhine Made in Italy, e personalizuar per klientin
Kuzhine Made in Italy, e personalizuar per klientin
Palase, Vlore, Albania
Palase, Vlore, Albania
Realizim kuzhine moderne gatimi ne apartament
Realizim kuzhine moderne gatimi ne apartament

Partnere

aranalpa-salottipointhouseRastelli-Cucinenewform

Video