Secondary Adv

GLOBI CLEANING

 

Përshkrimi

Firma GLOBI GROUP Shpk, e themeluar në vitin 1999, me qëllim tregimin e pajisjeve profesionale. Ajo eshte e ndare ne dy Departamente: Globi Cleaning dhe Globi Automotive. Filozofia e firmes konsiston ne tre faktore:

1-    Konsulencë,
2-    Tregtim
3-    Asistence.


Me këto qëllime firma Globi ka lidhur kontrata me kompani të huaja serioze në botë, lider në prodhimin e Paisjeve Profesionale për Pastrim:
•    Karcher GmbH Germany (Makineri pastrimi)
•    Kimberly Clark Proffesional, 
•    Kiehl-Group GmbH  (Detergjente pastrimi per HORECA, Zyra, Qendra Biznesi)
•    TTS  Cleaning   (Karroca dhe shtupa profesionale pastrimi)
•    DULEVO Italy  (Makineri Pastrimi per ambiente Industriale)
•    Ghibli@Wirbel (Makineri Pastrimi per ambiente Shtepie dhe Industriale)
•    Kimicar SRL (Produkte Profesionale per Lavazhe dhe Industri)
•    Etj…

Per me shum mund te vizitoni Faqet tona ne web: www.globicleanig.com, www.globi.al

Dhe ne fushen e Automotive me firmat:
•    CORGHI Group -  Paisje per servise makinash
•    OMCN Italy-  Ura dhe vinca per servise makinash dhe Industrin
•    Kimicar SRL – Detergjente Industrial per larjen e makinave dhe perdorim industrial
•    Etj..

Firma GLOBI eshte e perkushtuar vazhdimisht qe te ofroje cilesine me te mire, sherbimin me te mire, si dhe konsulence te vazhdueshme,ne menyre qe Klienti/Partneri yne te perfitoje vleren me te mire te mundshme nga Investimi I tij. Serioziteti, Cilesia dhe Gama e gjere e produkteve, kane mundesuar nje bashkepunim shume te gjere me shume Firma ne Shqiperi dhe Kosove.

Shërbime

Fshesa korenti te gjithanshme
Fshesa korenti te gjithanshme
Fshesa korrenti vetem per pluhura
Fshesa korrenti vetem per pluhura
Fshesa me avull per shtepi
Fshesa me avull per shtepi
Fshesa pluhur-uje
Fshesa pluhur-uje
Fshesa profesionale pastrimi
Fshesa profesionale pastrimi
Gjeneratore avulli
Gjeneratore avulli
Larese dhe shkelquese dyshemeje
Larese dhe shkelquese dyshemeje
Larese tapicerie
Larese tapicerie
Larese tapicerie dhe moketesh
Larese tapicerie dhe moketesh
Makineri fshirese
Makineri fshirese
Makineri larese dyshemeje
Makineri larese dyshemeje
Makineri pastrimi me avull
Makineri pastrimi me avull
Paisje kopshtarie profesionale
Paisje kopshtarie profesionale
Paisje per larje-tharje tapicerie
Paisje per larje-tharje tapicerie
Paisje per pastrim dyshemeje
Paisje per pastrim dyshemeje
Pompa lavazhi me benzine-nafte
Pompa lavazhi me benzine-nafte
Pompa lavazhi me uje te ftohte
Pompa lavazhi me uje te ftohte
Pompa lavazhi
Pompa lavazhi
Pompa presioni
Pompa presioni
Bombola shkume
Bombola shkume
Aspiratore per Hoteleri
Aspiratore per Hoteleri
Fshesa korenti per shtepi
Fshesa korenti per shtepi
Fshesa korenti profesionale
Fshesa korenti profesionale
Shperndarese letre per duart dhe higjenike
Shperndarese letre per duart dhe higjenike
Aksesore per fshesa korenti
Aksesore per fshesa korenti
Aksesore per larese dyshemeje
Aksesore per larese dyshemeje
Aksesore per pompa lavazhi
Aksesore per pompa lavazhi
Aparate ozoni industriale
Aparate ozoni industriale
Detergjente per larje dyshemeje me makineri
Detergjente per larje dyshemeje me makineri
Detergjente per lavazh
Detergjente per lavazh

Partnere

karcherfantomkiehlkimberly-clarkkimicarprocarwirbelpaperdi srlrcm italiatecnovaptts cleaningcarpexharmony

Klientet tane

Spitale - Spitali American 1, 2 dhe3,Spitali Diavita,Spitali Continental,Klinika Medicare Dental Turk, Klinika Kajo,Klinika Roland dhe shume Klinika te tjera.

Hotele - International Hotel Tirana, Hotel Plaza, Hotel Rogner, Arc Hotel, Hotel Butrinti, Kompleksi Santa Quaranta, Linja Hoteleve Harmony, Fafa Resort,Sar  Hotel, Opera Hotel, Hotel Adriatika, Sky Hotel, Hotel Roland, Hotel Rambuje, Tirana Resort, Hotel Hilton etj.

Aeroporte dhe porte - Aeroporti Nene Tereza, Porti Detar Durres, Porti Detar Vlore, Lds Church

Qendra  Tregtare - Qendra Tregtare Toptani Shopping Center,Qendren Tregtare TEG, Qendra Tregtare City Park, Qendra Tregtare Ring Center,Qendren Tregtare QTU,

Shkolla - Turgut Ozal Education Albania, Mist, Shkolla Don Bosko, Shkolla Ernest Koliqi, British International School, Universiteti Aldent, Universiteti Epoka, Gulistan etj.

Te tjera: DHL Albania,Karburant BOLV-OIL, Karburant Kastrati, Infosoft, Interbrant@Distribution, Rossman@Lala, Porsche Group, Citroen Albania, Alba-Trans, Shega-Trans, Abbi Bank, Raiffaizen Bank, Ambasaden USA si edhe gati te gjitha Perfaqesite Diplomatike dhe Firmat e pastrimit Tirane etj.